Silveriumom Healthy first touch Gümüş Göğüs Ucu Kapakları

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Silveriumom Healthy first touch Gümüş Göğüs Ucu Kapakları

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • En iyi koruma - Silveriumom silver emzirme kapları, emzirme sırasında zaten oluşan meme ucu hassasiyetine karşı meme ucu koruması sağlamak için uygun bir seçenektir. Maksimum fayda için doğumdan 10 gün önce başlanması ve emzirmeye başlandığı günden itibaren 10 gün ara verilmeden kullanılması önerilir. Reçete edilen ilacın faydasını tehlikeye attığı için herhangi bir krem/losyon tipi ürün kullanmaktan kaçının.
  • Premıum malzeme - %100 el yapımı. Silveriumom gümüş emzirme kapları avrupa standartlarına göre saf 999 gümüşten üretilmiştir. Gümüş büyülü özelliklere sahip olduğundan, meme ucu kremleri kullanmaya gerek kalmadan yatıştırıcı ağrılı veya çatlak meme uçlarının hızlı iyileşmesini, ayrıca büyük etkinlik ve maksimum hijyen sağlar. Sürtünme için fiziksel bir kalkan görevi görür. Silveriumom gümüş emzirme bardakları, emzirmenin neden olduğu tahriş, kesik, ağrı veya çatlakları önlemeye yardımcı olur.
  • Kullanımı kolay - Silveriumom silver emzirme kapları doğumdan önce ve sonra önlem olarak kullanılabilir. Kullanımı çok basittir. Bardakları meme ucuna kadar kapatın ve sütyeninizi takarak sabitleyin. Emzirmeden önce göğüs uçlarınızı yıkamanıza gerek yoktur.
  • Basit bakım - Silveriumom gümüş emzirme kapları kendi kendini temizler, bu nedenle gümüş kapların temizlenmesi çok kolaydır. Gümüş eşyaların içinde süt damlaları birikirse, suyla durulayın ve iyice kurulayın.
  • 100 memnuniyet garantisi - Müşteri memnuniyeti önceliğimizdir ve %100 memnuniyet sözü veriyoruz. Herhangi bir nedenle memnun kalmazsanız, siparişi iade edebilir veya değiştirebilirsiniz. Herhangi bir sorunuz veya öneriniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.
Geri Bildirim Ver