Simfer S 2800 Esl Bf Buhar + Fanlı Slim Line Serisi Isıtıcı

2.199 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.990 TL

Ürün Bilgileri

Simfer S 2800 Esl Bf Buhar + Fanlı Slim Line Serisi Isıtıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EFE TİCARET Satıcı Ünvanı: HAKAN ÇİFTÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2774800466400019 Vergi Kimlik Numarası: 2540305585
    Bu ürün EFE TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Simfer S 2800 ESL BF Buhar + Fanlı Slim Line Serisi Isıtıcı

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Simfer S 2800 Esl Bf Line Serisi Buhar + Fanlı Slim Isıtıcı

Soğuk kış günlerinde yaşam alanınızı sıcacık kılmanın en kolay yollarından biri, fanlı bir ısı kaynağı tercih etmektir. Simfer buhar fanlı ısıtıcı, bulunduğu ortamı dakikalar içerisinde ısıtarak soğuk günlerde dahi sizlere konfor sunar. Gelişmiş teknolojiler sayesinde çok daha donanımlı hâle getirilen söz konusu ürün, kış mevsiminde kurtarıcınız olmaya hazırdır. Simfer S 2800 Esl bf buhar fanlı slim line ısıtıcı, işlevsel özellikleri sayesinde kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir.

  • Ürün hem buhar hem de fan fonksiyonuna sahiptir. Bu nedenle ortamı ısıtırken havanın kurumasına engel olur.
  • Simfer fanlı ısıtıcının hassas termostatları vardır. Bu sayede kullanım alanınız sizin belirlediğiniz sıcaklıkta sabit olarak kalır.
  • Cihazın hafif yapısı, kolayca taşınmasına imkân tanır.

Simfer S 2800 Esl Buhar Fanlı Isıtıcı Özellikleri Nelerdir?

Simfer S 2800 Esl Buhar Fanlı Isıtıcı Özellikleri Nelerdir?

Soğuk bir kış günü eve geldiğinizde yaşam alanınızın sizleri sıcacık karşılamasını isteyebilirsiniz. Simfer S 2800 Esl Bf buhar fanlı slim line ısıtıcı, bu beklentinizi karşılar. 2800 W gücü sayesinde bulunduğu ortamı kısa süre içerisinde konforlu hâle getiren fanlı ısıtıcı, evinizin keyfini doyasıya çıkarmanıza olanak tanır. Üründe bulunan 2 kademeli ısıtma ayarı, kullanım alanınızı sizler için ideal sıcaklığa getirir. Bir ısıtıcıdan beklenenin çok daha ötesinde performans gösterebilmesi için tasarlanan Simfer S2800, buhar fonksiyonuyla dikkat çeker. Yaşam alanlarını istenilen sıcaklığa getirme konusunda oldukça başarılı olan bu cihaz, ortamın nem dengesini korur. Buhar fonksiyonu, hava kalitesinin düşmesini engeller. Bu sayede tüm aile fertleri rahat bir nefes alabilir.

Simfer Buhar Fanlı Isıtıcının Isıtma Alanı Ne Kadardır?

Simfer S.2800.Esl.bf, güçlü fanları ve 57 x 72 x 17 ölçüleri sayesinde evinizin etkili bir şekilde ısınmasını sağlar. Bu noktada, minimum 25 metrekare ve maksimum 51 metrekare ısıtma alanına sahip olan buhar fanlı ısıtıcı, evinizin en geniş odasını bile kolaylıkla yaşanılabilir hâle getirir. Sadece içerde değil, dışarda da etkili bir kullanım sunan bu cihaz, birçok kullanıcının beğenisini kazanır. Simfer buhar fanlı ısıtıcı aynı zamanda 3D yansıtma sistemi ile donatılmıştır. Ürün bu teknoloji sayesinde ısıyı üç farklı açıdan yansıtır. Böylelikle kullanıldığı alanın sadece bir bölümünü değil, tamamını kısa süre içerisinde istenilen sıcaklığa getirebilir. Cihaz, tavsiye edilen biçimde kullanıldığında ilk günkü formunu uzun süre boyunca korumayı başarır.

Simfer Buhar Fanlı Isıtıcı Nerelerde Kullanılabilir?

Portatif tasarımı sayesinde evinizin her odasına rahatça taşıyabileceğiniz Simfer buhar fanlı ısıtıcı, oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. İsterseniz uyurken Simfer ısıtıcıyı yatak odanıza götürebilir, isterseniz de televizyon izlerken hemen koltuğunuzun yanına yerleştirebilirsiniz. Sabahları kahvaltı yaparken sizlere eşlik etmesi için söz konusu ısıtıcıyı yanınıza alabilir ya da rahatlatıcı bir duştan önce banyonuzu ısıtabilirsiniz. Bebeğinizin odasının yeteri kadar sıcak olmadığını düşündüğünüz anlarda cihazı çalıştırarak yavrunuz için konforlu bir alan yaratabilirsiniz. Eğer kış günlerinde balkonunuzun ya da bahçenizin keyfini çıkarmak istiyorsanız, bu ürün yardımınıza koşar. Dış mekân için özel olarak geliştirilen Simfer ısıtıcı, soğuk mevsimlerde dört duvar arasında kalma zorunluluğunu ortadan kaldırır. Birçok fonksiyonel özelliğe sahip bu ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Simfer S 2800 Esl bf buhar fanlı slim line ısıtıcı yorumlarını inceleyerek diğer kullanıcıların fikirleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Yaşam alanlarınızı etkili ve verimli bir biçimde ısıtacak olan bu cihazı, hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.