Genel Markalar Beyaz Amigurumi Kedi Sesi 3x4.5x2 cm

77,50 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
107,58 TL
2 Adet ve Üzeri %7 İndirim
Kurumsal Fatura
130,99 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Beyaz Amigurumi Kedi Sesi 3x4.5x2 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HOBİKİDS Satıcı Ünvanı: OSMAN KAŞKAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5280603530
    Bu ürün HOBİKİDS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kedi sesini mekanizmasını amigurumi oyuncağın içine yerleştirip elyaf ile doldurabilirsiniz. 3 adet küçük boy saat pili ile çalışır. Peluş oyuncak, amigurumi oyuncak bebeklerinizin yapımında kullanabilirsiniz. Kedi sesi ile yaptığınız oyuncaklarınızı yıkamamanız tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • İçerik Akrilik
  • Gramaj 25 - 49 gr
  • Renk Beyaz
  • Metraj Tek
Geri Bildirim Ver

Simisso Amigurumi Kedi Sesi 3x4.5x2 Cm

Simisso amigurumi kedi sesi 3x4.5x2 cm oyuncak yapımında kullanabileceğiniz bir devredir. Amigurumi Japon kökenli bir örgü sanatıdır. Bu sanatı ortaya koyarken tığ ve ipliklerden yardım alınır. İğne teknikleri ve tığ kullanılarak farklı formlarda dayanıklı ve sağlam oyuncaklar örülür. Bu oyuncak yapma sanatına amigurumi ismi verilir.

 
  • Dayanıklı ve sağlam
  • Pilli kullanım
  • Elde yapılan oyuncaklar

Simisso Amigurumi Kedi Sesi Özellikleri

Simisso Amigurumi Kedi Sesi Özellikleri

Simisso amigurumi kedi sesi özellikleri arasında yüksek ses çıkarma ve uzun süre kullanabilme imkanı ile farklı oyuncakların içerisine konularak çocukların dikkatini çekmek amaçlanmıştır. Elde dikilen ve örülen oyuncaklarda kullanım için uygundur. Daha çok amigurumi kedi ve çıngırak modelleri için tercih edilir. Küçük yaştaki çocukların dikkatini çekmek ve sesler sayesinde daha çok oyuncak ile oynamasını sağlamak amacı ile tasarlanmıştır. Elde yapılan oyuncakların çok daha gerçekçi hale gelmesi için kedi sesi kullanılabilir. Kedi sesi, gerçek bir kedi sesi vermektedir. Bu şekilde oyuncaklar çok daha dikkat çekici olur. Emek verilerek yapıldıkları için de çok daha fazla öneme sahiptir. Kedi sesinin zile benzer bir tasarıma sahip olduğu görülür. Yalnızca tasarımı değil yapısı ve kullanımı da benzemektedir. 3x4.5x2 cm ölçülere sahip olan kedi sesi direkt oyuncakların içine yerleştirilerek kullanılır. Çok fazla yer kaplamaz. 3 adet pil kullanılarak çalıştırılır.

 

Simisso Amigurumi Kedi Sesi Kullanımı

Simisso Amigurumi Kedi Sesi Kullanımı

Simisso amigurumi kedi sesi pilli kullanım ile uzun süre çalışabilmekte ve kullanılabilmektedir. Üzerine baskı uygulandığı zaman çalışır. Ses gücü de çocukların dikkatini çekebilecek seviyededir. Örülen oyuncakların içini doldurma esnasında bir miktar iç malzemenin yanında kedi sesi aparatı da konularak oyuncağın tamamlanması gerekir. Oyuncakların içini tam doldurmadan önce ilk olarak kedi sesinin yerleştirilmesi tavsiye edilir. Oyuncak içinde kedi sesi aparat için yeterli alan kalması ve sesin daha iyi yayılabilmesi için oyuncağın çok sıkı doldurulmaması gerekir. Aksi takdirde ses dışarı güçlü şekilde çıkmayacağından kullanım amacını karşılamaz. Yerleştirildikten sonra doldurma malzemesinin oyuncak içine konulması gerekir. Daha sonra oyuncak dikilmeli veya fermuar kapatılmalıdır. Oyuncak içerisine yeteri kadar dolgu malzemesi konulduğundan da emin olunmalıdır. Kedi sesinin oyuncağın gövde kısmında kullanılması da tavsiye edilen bir durumdur. Bu şekilde çocuklar sese daha rahat ulaşabilir veya oyuncaklarına sarıldıklarında kedi sesini rahatlıkla duyabilir.

 

Simisso Amigurumi Kedi Sesi Fiyatı

Simisso Amigurumi Kedi Sesi Fiyatı

Nuigurumi ve ami sözcüklerinden elde edilen sanat farklı tarzlarda hayvan figürleri ve bebekler örmek için kullanılır. Örülen oyuncak içerisine hayvan sesleri çıkarabilen aparatlar yerleştirilmesi de çocukların dikkatini çekmektedir. Örgü kedilerin içine yerleştirilerek kullanılan kedi sesi aparatı, daha çok gövde kısmına yerleştirilir. Kedi sesinin duyulması için gövdeye bastırılması gerekir. Ses belirli bir süre verildikten sonra kapanır. Bu şekilde uzun süre kullanılır. Çocuklara farklı bir hediye hazırlamak isteyenlerin ihtiyaç duyabileceği ürünler arasında yer alır. Çocukların dikkatini çekme ve ses taklitlerini geliştirmek için eğitici oyuncakları içinde de kullanılan kedi sesi farklı kullanım şekillerine sahiptir. Simisso amigurumi kedi sesi yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün kalitesi hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Simisso amigurumi kedi sesi 3x4.5x2 cm fiyatı ve daha fazlasına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.