Sincap Kitap Koala Kori Ve Sevimli Dostları Bu Kocaman Gözler Kimin 6 Asiye Aslı Aslaner

Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kurumsal Fatura
107,67 TL92,92 TL
400 TL Üzeri Sepette %15 İndirim
Kurumsal Fatura
92,92 TL
Kurumsal Fatura
109,49 TL
Kurumsal Fatura
109,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sincap Kitap Koala Kori Ve Sevimli Dostları Bu Kocaman Gözler Kimin 6 Asiye Aslı Aslaner

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Smart Satıcı Ünvanı: EVREKA İNOVASYON VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383068339600001 Vergi Kimlik Numarası: 3830683396
    Bu ürün Smart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Küçük koala kori okaliptus ağacında yaşıyordu. Kori yaşadığı yeri çok merak ediyor ama cesareti olmadığı için bir türlü gezmeye çıkamıyordu. Bu sabah kori yine ağacında oturmuş etrafı seyrediyordu. Az ileride ağaçların arasında deve kuşu emu'ya seslendi: "emu! Sen böyle cesurca gezmeyi nasıl başarıyorsun? Hiç korkmuyor musun ? Çocuklar ilham veren kahramanların özgün hikayeleri ile kavramları ve değerleri eğlenerek öğrenecek... Yaş: 2 yaş ve üzeri

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Asiye Aslı Aslaner
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Sincap Kitap Koala Kori ve Sevimli Dostları Bu Kocaman Gözler Kimin 6 Asiye Aslı Aslaner

Çocukları hayatı hazırlayıp aile ve toplum değerlerini kazanmasını sağlayan önemli eşyalardan biri kitaplardır. Bu önemli eşyaların farklı yaş gruplarına hitap eden çok sayıda çeşidi bulunur. 2 yaş ve üzeri çocuklar için tasarlanan Sincap Kitap Koala Kori ve Sevimli Dostları Bu Kocaman Gözler Kimin 6 Asiye Aslı Aslaner seçeneği, nitelikleri sayesinde her zaman dikkat çeker. İçerisinde anlatılan konu itibariyle toplumun ve ailenin değerlerinin çocuğa kazandırılmasına yardımcı olur. Çocuğun yaratıcı ve kendine güvenen bir kimlik kazanmasına kaynaklık eder. Aynı zamanda ürün, içeriğinde yer alan görseller sayesinde çocuğun bilişsel ve psikomotor alanda kendini geliştirmesine yardımcı olur. Siz de aile ve toplumun değerlerinin çocuğa rahat bir şekilde kazandırılmasını sağlayan ürünü inceleyebilirsiniz.

  • 2 yaş ve üzeri
  • Etkileyici kurgu
  • Canlı ve renkli dış tasarım

Dikkat Çeken Sincap Kitap Aslı Aslaner Çocuk Kitabı

Dikkat Çeken Sincap Kitap Aslı Aslaner Çocuk Kitabı

Koala Kori ve Sevimli Dostları Bu Kocaman Gözler seçeneği, hem etkileyici hem de dikkat çeken bir kurguya sahiptir. Kurgu özelliği, 2 yaş üzeri çocukların bilişsel seviyelerine uygun olarak hazırlanır. Bu niteliği sayesinde ürün, çocukların anlayabileceği bir anlatım kullanılarak tasarlanır. Aynı zamanda içerisinde anlatılan konu sayesinde çocuğun hayata karşı öğrenimler yaşamasına kaynaklık eder. Kahramanlık gibi çeşitli toplumsal ve ailevi değerlerin çocuğa başarıyla kazandırılmasına yardımcı olur. Çocuğun gelecekte kimliğini oluşturmasını sağlayacak değerleri öğretmesi sayesinde çocuk kitabı, adeta fark yaratır. Koala Kori ve Sevimli Dostları Aslı Aslaner seçeneği özellikleri sayesinde çok sayıda ebeveyni sıklıkla tercih ettiği kitaplardan biridir. Siz de 2 yaş ve üzeri çocukların bilişsel seviyeleri dikkate alınarak tasarlanıp hayata karşı çeşitli öğretilerin yer aldığı kaliteli ürünü değerlendirebilirsiniz.

Göz Alıcı Sincap Kitap Koala Kori ve Sevimli Dostları

Göz Alıcı Sincap Kitap Koala Kori ve Sevimli Dostları

Çocuk kitabı, oldukça dikkat çekici ve göz alıcı bir dış görüntüye sahiptir. Tasarım özellikleri sayesinde çok sayıda çocuğun beğenisini kazanan kaliteli yapıt, eğlenerek öğrenme olanağı tanır. Yüksek çözünürlüklü baskı niteliği sayesinde canlı ve net görüntülü sunulmasına yardımcı olur. Böylelikle ürün, çocukların dikkatini çekerek kendi başlarına zaman geçirmelerine yardımcı olur. İçerisinde yer alan renkler ve tasarımlar sayesinde çocuğun bilişsel alanda kendisini geliştirmesine olanak tanır. Kitap, oldukça kaliteli bir yapıya sahiptir. Yapı niteliği sayesinde oluşabilecek çeşitli kazaların önüne geçer. Uzun süre rahat bir şekilde kullanılır. Sincap Kitap Koala Kori ve Sevimli Dostları Bu Kocaman Gözler Kimin 6 Asiye Aslı Aslaner yorumları olumlu yöndedir. Siz de dikkat çekici ve göz alıcı bir görüntüye sahip olan; özellikle sayesinde çocukların beğenisini kazanırken ebeveynlerin memnuniyetini sağlayan ürünü tercih edebilirsiniz.

Ekonomik Sincap Kitap Bu Kocaman Gözler Kimin Aslı Aslaner

Ekonomik Sincap Kitap Bu Kocaman Gözler Kimin Aslı Aslaner

Beğeni kazanan bu çocuk kitabı, özellikleri sayesinde çocukların kendi başlarına eğlenceli bir şekilde zaman geçirmelerine yardımcı olur. Eserde yer alan konu sayesinde pek çok değişik niteliğe sahip olan çocuğun dikkatini çeker. Aynı zamanda aile bireylerinin bir arada kaliteli bir şekilde zaman geçirmesine yardımcı olur. Çocuk, anne ve baba ile etkileşimini artıran kaliteli yapıt, çocuğun çeşitli alanlarda gelişimine de olumlu yönde katkıda bulunur. Oldukça canlı ve renkli bir görüntüye sahiptir. Renk nitelikleri sayesinde çocuğun dikkatini çeker. Sincap Kitap Koala Kori ve Sevimli Dostları Bu Kocaman Gözler Kimin 6 Asiye Aslı Aslaner fiyatı ideal miktar aralığındadır. Siz de özellikleri sayesinde çocukların eğlenceli ve kaliteli şekilde zaman geçirmesini sağlayıp aile bireylerinin bir arada vakit geçirmelerine olanak tanıyan etkileyici yapıtı Trendyol aracılığı temin edebilirsiniz.