Sinem Avize Karemella Retro Modern Eskitme Sıralı 3'lü Avize

1.139,36 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Sinem Avize Karemella Retro Modern Eskitme Sıralı 3'lü Avize

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sinem Avize Satıcı Ünvanı: EV-DÜZ ZÜCCACİYE EV ALETLERİ TEKSTİL GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381043599600019 Vergi Kimlik Numarası: 3810435996
    Bu ürün Sinem Avize tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genişlik 15 cm Uzunluk :50 cm Yükseklik : 35 cm • Materyal: Avize gövdesi metalden imal edilmiştir.• Fırın Boyalı gövde• TSE belgeli yanmaz bakalit duyludur.• %100 Türkiye Üretimidir. .Yükseklik Sabittir.• Duy tipi: E-27,max. 60 Watt ampul ile kullanıma uygundur.( Ampul gönderimi yapılmamaktadır.) .Normal ,Tasarruflu,Led Ampul İle Kullanıma Uygundur

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Ampül Başlık Sayısı 1
  • Model Eskitme
  • Duy Tipi E27
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Sinem Avize Karemella Retro Modern Eskitme Sıralı 3'lü Avize

Aydınlatma araç gereçleri oldukça çeşitlidir. Tavandan aşağı doğru sarkan avizelerin ortamın tasarımına göre seçilmesi tamamlayıcı bir görünüm oluşturur. Bu ürünler klasik, modern, süslü veya sade olabilir. Sinem Avize karemella retro modern eskitme sıralı 3'lü avize 01877 retro ve şık bir model olarak size sunulur. Oldukça hoş bir tasarımı olan model alanın dekorasyonu ile uyumlu olarak kullanıldığında odanın daha şık ve hoş görünmesini sağlar. Ev aydınlatmasının iyi olması ortamda konforlu vakit geçirmenize olanak verir. Özellikle iç mekanlarda aydınlatma aracı seçerken ortamın ihtiyaçlarına dikkat etmeniz aldığınız verimi artırır. Dekorasyona uyumlu olan ve yeterli ışık verebilecek kapasitedeki ürünleri tercih etmeniz işlerinizi kolaylaştırır. Sinem Avize karemella retro modern eskitme ürünü sayesinde hoş bir mekana ulaşmanız mümkündür.

  • Dayanıklı metal gövde
  • Özel eskitme retro tasarım
  • Şık üçlü aydınlatma

Dikkat Çeken Tasarımıyla Sinem Avize Karemella Retro Avize

Dikkat Çeken Tasarımıyla Sinem Avize Karemella Retro Avize

Ev dekorasyonunu şekillendiren faktörlerden biri de kullanılan araç gereçlerin tasarımıdır. Eşyaların ev ortamıyla uyumlu olması dekorasyonun güzel olmasını sağlar. Bu açıdan ihtiyacınız olan eşyaları seçerken ortam dekorasyonuna dikkat etmeniz önem taşır. Sinem Avize karemella retro modern eskitme sıralı 3'lü avize çizgili modern hatları olan bir üründür. Ürün retro görünümü ile dikkat çeker. Bu ürünü ev aydınlatmasında tercih ederek kişisel tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Modern hatları ve eskitme olmasıyla ortaya çıkan retro tarzı ürünün tasarımını farklılaştırır. Eğer bu aydınlatma aracını kullanacağınız ortamda başka ışık desteği sağlayan ürünler varsa dekorasyonunuzu bunu göz önünde bulundurarak yapmanız önerilir. Modern hatlarıyla evinize hoş bir hava katarken eskitme özelliği sayesinde farklı bir tarz oluşturur. Siz de bu retro avize ile evinizi güzelleştirecek aydınlatma sağlayabilirsiniz.

Şık Duruşula Sinem Eskitme Sıralı 3'lü Avize

Şık Duruşula Sinem Eskitme Sıralı 3'lü Avize

Salon dekorasyonunu çok detaylı olarak düşünüp tasarlasanız bile bunu aydınlatma ile tamamlamanız gerekir. Aydınlatma mekanın havasını etkileyen önemli bir faktördür. İç mekan dekorasyonunu tamamlayan araçlardan olan aydınlatma ürünleri özenle seçilmelidir. Retro modern eskitme sıralı 3'lü avize etkileyici hatları ve retro görünümüyle şık duran bir üründür. Dikkat çekici olan bu ürün müşteriler tarafından sevilerek kullanılır. Özellikle salon tasarımınızı bu parça ile hoş bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Sinem Avize karemella retro modern eskitme sıralı 3'lü avize kullananlar ürünü tercih ettikleri ampul sayısı ile kullanabilirler. Ürün üç adet E-27 duy bulundurur. Ortamın ihtiyacına göre ampul kullanımı sağlamanız mümkündür. Duyların etrafı ampulü kaplayacak şekilde çizgili hazne ile çevrilir. Bu sayede şık bir görünüm elde edilir. Siz de retro tarzı ve modern hatlarıyla öne çıkan bu ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

İndirimli Fiyatlarla Retro Modern Eskitme Sıralı 3'lü Avize

İndirimli Fiyatlarla Retro Modern Eskitme Sıralı 3'lü Avize

Avize seçimi salon dekorasyonu ve aydınlatması için oldukça önemli bir aşamadır. Aydınlatmanın yeterli ve avizenin ortam ile uyumlu olması önem taşır. Karemella retro modern eskitme sıralı 3'lü avize 15 cm genişliğe, 50 cm uzunluğa ve 35 cm yüksekliğe sahiptir. Ürünün gövdesinde metal materyal kullanılır. Gövdenin fırın boyalı olarak üretilmesi sizin için avantajlıdır. Ürünü ihtiyaç duyduğunuz watt ampul ile kullanmanız mümkündür. Duy kısımları yanmaz bakalittir, bu yüzden güvenli bir kullanım sağlayabilirsiniz. Sinem Avize karemella retro modern eskitme sıralı 3'lü avize yorumları ürün kullanımı hakkında daha detaylı bilgi edinmenizi sağlayabilir. Yorumlar kısmından bu aydınlatma aracı hakkındaki fikir ve görüşlere ulaşarak farklı bilgilere ulaşabilirsiniz. Sinem Avize karemella retro modern eskitme sıralı 3'lü avize fiyatları uygun aralıklarda sunulur. Siz de Trendyol üzerinden bu retro modern ürüne indirimli fiyatlarla ulaşabilirsiniz.