Sirenol Natural Cadı Fındığı Tonik

185,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sirenol Natural Cadı Fındığı Tonik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Reyon Satıcı Ünvanı: AYTEN KARATAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1911442248600001 Vergi Kimlik Numarası: 0210226255
    Bu ürün Mavi Reyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Dengeleyici
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver

Sirenol 0-1822 Natural Cadı Fındığı Tonik

Sirenol natural cadı fındığı tonik, günlük kullanıma uygun bir cilt bakım ürünüdür. Günlük olarak cildi nazikçe temizlemeye katkıda bulunur. Sade içeriği bulunan bu üründe yalnızca cadı fındığı ve alkol mevcuttur. Tahıldan üretilen alkol de ürünü korumak için gereklidir. Bu ürünün içeriğinin doğal ve yalın olması birçok kişinin gönül rahatlığıyla ürünü tercih etmesini sağlamaktadır. Ürünün içerisinde sülfat, üre, yapay koku, renk ya da paraben gibi herhangi bir madde yoktur. Sirenol natural cadı fındığı tonik dengeleyici özelliğiyle rağbet görür. Sebumu dengeleyerek cildinizin fazla yağdan arınmasını sağlar. Ayrıca cildi ve gözenekleri siyah noktalardan arındırır, sıkılaştırır. Ürünün hayvanlar üzerinde test edilmemiş olması da birçok vegan tüketiciyi cezbetmektedir.

  • 300 ml boyutundadır.
  • Orijinal eczane ürünüdür.
  • Tüm cilt tiplerine uygundur.

Sirenol Natural Cadı Fındığı Toniğin Formül İçeriği Nedir?

Sirenol Natural Cadı Fındığı Toniğin Formül İçeriği Nedir?

Sirenol natural 300 ml cadı fındığı tonik, tamamen doğal içeriğe sahiptir. Üründe herhangi bir katkı maddesi bulunmaz. İçeriği, tahıldan elde edilen alkol ve cadı fındığından ibarettir. Doğal bir ürün arayışında olanlar için idealdir. Cadı fındığı, Amerika’nın soğuk iklimi olan bölgelerinde yetişir. Kışın altın sarısı renkli çiçekler açar. Bu çiçekler döküldükten sonra bahar aylarında ise ağaç hasat edilerek cadı fındığı elde edilir. Kozmetik etkisi kanıtlanan birkaç ağaç arasında yer aldığı için hem özel hem de güvenilirdir. Bu içeriği sayesinde cildi derinlemesine temizleyerek kirden arındırır. Ayrıca gözenekleri arındıran ürün, siyah noktaları da atmanızı sağlar. Ciltteki yağ oranı da dengelenir. Cildinizi daha temiz ve ferah bir görünüme kavuşturan bu ürün sayesinde sağlıklı bir cilde kavuşmanız mümkündür.

Sirenol Natural Cadı Fındığı Tonik Ne Sıklıkla Kullanılır?

Sirenol natural cadı fındığı tonik, günlük bakım ve temizlik rutininize ekleyebileceğiniz bir üründür. Cildi arındırma etkili olduğu için ürünü kullandıktan sonra güneş ışığına maruz kalmanızda bir sakınca yoktur. Günde iki kez kullanarak cildinizi temizlemeniz mümkündür. Toniği pamuğa dökerek cildinize uygulayabilirsiniz. Tampon yapar gibi ürünü tüm cildinizde gezdirebilirsiniz. Bakım öncesi ya da maske sonrası da tonik uygulanabilir. Cildinizde rahatsız bir his oluşması hâlinde 1-2 gün toniği kullanmaya ara verebilirsiniz. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olsa da hassas cilde sahip olanların dikkatli kullanmasında yarar vardır. Ürünü muhafaza ederken de güneş ışığından uzak bir yerde saklamanız iyi olur. Sirenol natural cadı fındığı tonik yorumlarına göz atarak ürünü daha iyi şekilde değerlendirmeniz mümkündür.

Sirenol Natural Cadı Fındığı Tonik Yararlı mıdır?

Sirenol natural cadı fındığı tonik, geniş kullanım alanıyla farklı beklentileri karşılar. Cadı fındığı, kozmetikten gıda sektörüne kadar pek çok alanda tercih edilir. Kozmetikteki faydalı etkilerini deneyimlemeniz üzere geliştirilen bu toniğin birçok olumlu özelliğini deneyimleyebilirsiniz. Antioksidan etkisi olduğu bilinen bu ürünün yaşlanma geciktirici etkisi de mevcuttur. Cildinizdeki ton eşitsizliklerini düzenlemeye yardım ederken aynı zamanda cildinizi de nemlendirir. Akne ve sivilceleri gideren bu ürün, egzama gibi cilt rahatsızlıklarının tedavisinde destekleyicidir. Üstelik ürünün tamamen doğal olması ve hayvanlarda denenmeden üretilmiş olması, pek çok kişinin ürünü gönül rahatlığıyla kullanmasını sağlamaktadır. Bu gibi etkileriyle kozmetik ve bakım sektörünün favori ürünleri arasında yer almaktadır. Ciltte tüm bu etkileri gözlemlenirken cildin doğal yapısı da bozulmaz. Olası tahriş ve iltihaplar azalarak pürüzsüz bir görünüm elde edilir. Sirenol natural cadı fındığı tonik fiyatını öğrenmek isterseniz web sitesi ya da mobil uygulamayı ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca ürünün etkilerini tecrübe etmek ve ürüne sahip olmak isterseniz yine bu kanalları tercih etmeniz mümkündür.