Smart Paper Amerikan Bristol Karton A4 210 gr - 100 Adet

120 TL
(1,20 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
500 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Smart Paper Amerikan Bristol Karton A4 210 gr - 100 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAĞIT MARKETİ Satıcı Ünvanı: HÜSNÜYE AKAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0130604871
    Bu ürün KAĞIT MARKETİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 250 adet sipariş verilebilir. 250 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Amerikan Bristol Karton A4 230 gr - 100 Adet

Ürün Özellikleri

  • Kağıt Boyutu A4
  • Gramaj 210 gr
  • Okula Dönüş Üniversite
Geri Bildirim Ver

Smart Paper Amerikan Bristol Karton A4 210 gr - 100 Adet

Resim çizerken veya modelleme yaparken doğru kağıt ve karton kullanımı oldukça önemlidir. Bu doğru kartonlar arasında Smart Paper Amerikan bristol karton A4 210 gr - 100 adet kalitesiyle beğeni toplar. Smart Paper markasına ait bu karton, bir yüzü mat diğer yüzü ise parlak olan ve iki yüzü bulunan kalın bir kağıt ürünüdür. Rengi ise hafif kırık beyazdır. İki yüzü de kullanıma uygun olan karton ürünü üzerinde resim ve yazı gibi birçok uygulama yapılabilir. İçinde 100 adet A4 boyutunda kağıt bulunan ürünün ebatı ise 21x29.7 cm'dir. Aynı zamanda tüm dijital ve ofset baskı sistemlerine de uygundur. Her yaştan kullanıma uygun olan bu ürünü satın alarak verimli bir kullanım elde edebilirsiniz.

  • 210 gr
  • A4 kağıt boyutu
  • 100 adet kağıt

Smart Paper Amerikan Bristol A4 Karton Özellikleri

Smart Paper Amerikan Bristol A4 Karton Özellikleri

Smart Paper markasının bu ürünü, normal kağıda göre daha kalın bir yapıya sahiptir. Kitap, defter kapakları, sanatsal uygulamalar, hobi ve benzeri birçok uygulamalarda kullanılan bu kartonun fazlaca özelliği bulunur. Bu özelliklerin başında kalın kağıda ve kartona basabilen bütün lazer yazıcılara uygun olması gelir. Karışık medya ve kolaj gibi farklı çalışmalar için de kullanıma uygundur. 210 gr ağırlığı olan bu kağıtlar, 3 boyutlu modelleme yapımında da tercih edilir. Çizim ve sanat çalışmalarında da kullanılabilen bristol karton, detaylı çizim yapmak isteyenlerin vazgeçilmez ürünüdür. Bir yüzünün parlak diğer yüzünün ise mat olması kartonun farklı yönlü kullanılmasını sağlar. Aynı zamanda farklı çalışma şekillerinde de ürünü kullanabilmek mümkündür. Amerikan bristol karton ürününü birçok yönünün olması sizlere hem kullanışlı hem de ideal bir karton yüzü sunar.

Smart Paper Amerikan Bristol A4 Karton Avantajları

Smart Paper Amerikan Bristol A4 Karton Avantajları

Smart markasına ait bu ürünün birçok avantajlı özelliği bulunur. İki yüzeyi bulunan karton, ıslak ve kuru gibi birçok kullanıma uygundur. Örneğin; yağlı boya, sulu boya ve pastel boya çeşitleri gibi boya türlerine uygun ve doğru bir karton ürünüdür. Bir diğer dikkat çeken özelliği ise ürünün diğer kağıtlara göre daha kalın yapıda olması gelir. Bu sayede daha güçlü ve dayanıklı bir yüzey sunar. Sağlam yüzeyli Bristol; hafif yapılı, pürüzsüz ve eşit bir yüzeye sahiptir. Smart Paper Amerikan bristol karton A4 210 gr - 100 adet kullananlar ürünün karton yapısının oldukça kaliteli olduğunu, aynı zamanda hem ön hem de arka yüzeyinin kullanılabildiğini belirtirler. Siz de farklı bir çizim yüzeyi denemek için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Smart Paper Amerikan Bristol A4 Karton 210 gr Fiyatları

Smart Paper Amerikan Bristol A4 Karton 210 gr Fiyatları

Kağıt üzerinde, keçeli kalem, tükenmez ve mürekkepli kalemler kullanarak boyama ve yazma gibi birçok sanatsal işlerinizi kolayca kağıda uygulayabilirsiniz. Smart Paper markasının satışa sunduğu bu ürünün kullanım alanları ise oldukça geniştir. Bu kullanım alanları; illüstrasyon projeleri, teknik çizimler, çizgi roman çizimleri, kartpostallar ve düğün davetiyeleridir. Smart Paper Amerikan bristol karton A4 210 gr - 100 adet fiyatı ürünün adedi, kalitesi ve malzemesi göz önünde bulundurularak belirlenir. Paket içinde birden çok ürün bulunması avantaj sağlar. Aynı zamanda uygun fiyatlı olan bu ürüne ihtiyacınız olduğu anda bütçenizi zorlamadan kolayca ulaşabilmeniz mümkündür. Smart Paper Amerikan bristol karton A4 210 gr - 100 adet yorumları, önerileri ve görsel paylaşımlarından yola çıkarak ürünle ilgili detaylı bilgi edinebilmeniz mümkündür. Siz de Trendyol üzerinden güvenli ve hızlı bir şekilde ürünü satın alabilirsiniz.