Snow Kitten Mucize Krem 10’lu Set

113 TL
(11,30 TL / adet)

Ürün Bilgileri

Snow Kitten Mucize Krem 10’lu Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FUA GLOBAL Satıcı Ünvanı: FUA GLOBAL KOZMETİK PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Burdur Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388151773400001 Vergi Kimlik Numarası: 3881517734
    Bu ürün FUA GLOBAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Snow Kitten Masaj Kremi 40ml x 10 adet İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirler Snow masaj kremi sorunlu cilt alanlarına masaj yapılarak yedirilir. Snow masaj kremin faydaları - Eklem ağrılarını hafifletir - Kök hücre yenileme özelliği taşır - Ağrıları hafifletir - Kasların güçlenmesini sağlar - Yara ve ağrılarda iyileşme sağlar - Kıkırdak yeniler ve kemik eklem iyileşmesi - Kireçlenme karşı etkilidir. Snow masaj kremi ilaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavisinde kullanılmaz. Snow masaj kremi ürünü üzerindeki saklama şartlarına uyarak serin kuru rutubetsiz ortamda direkt güneş ışığından ve çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Snow masaj kremi ürününü tavsiye edilen kullanım şekline uygun olarak kullanınız. Beklenmeyen etki görüldüğünde bir hekime başvurunuz. Snow masaj kremi ürününü hamile, emzirme dönemi ve hamilelik şüphesi olanların, hastalık veya ilaç kullananlarda, hastalık durumu kullanımlarında ve 18 yaş altı kişilerin doktor tavsiyesi ve kontrolü olmaksızın kullanması tavsiye edilmez. Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Krem
  • Tip Kavanoz
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver

Snow Kitten Mucize Krem 10’lu Set

Snow Kitten 10’lu set mucize krem, ağrı kesici özelliğiyle dikkat çeker. Bölgesel kramp ya da ağrıların azalmasına yardımcı olan ürün, bitkisel içeriğiyle vücudun daha dingin hissetmesini sağlar. Eklem ve diğer bölgelerdeki kramp benzeri sorunların azalması için geliştirilen Snow Kitten 10’lu set mucize krem, haricî kullanım için tercih edilir. Uygun koşullarda kullanıldığında ağrıları büyük oranda azaltan mucize ürün, doğal içeriği sayesinde oldukça etkilidir. Doktor onayıyla kullanılması gereken bu krem, yorgunluğun azalması ve kasların gevşemesinde etkilidir.

  • Marka: Snow Kitten
  • Miktar: 10 x 40 ml
  • Kullanım Amacı: Nemlendirici

Snow Kitten 10’lu Mucize Krem Setinin Özellikleri Nelerdir?

Snow Kitten 10’lu Mucize Krem Setinin Özellikleri Nelerdir?

Bölgesel ağrıları dindirmek için geliştirilen Snow Kitten 10’lu set mucize krem, 40 ml’lik minik şişeler hâlindedir. Kullanım anında açılan kavanozlar, ideal saklama koşullarında uzun süre dayanır. Eklem ve kas ağrısının meydana geldiği bölgelerde, oluşan sorunu ortadan kaldırmak için Snow Kitten 10’lu set mucize kremle masaj yapılması yeterlidir. İçerisindeki mentol aroması sayesinde bölgesel ağrıların etkisinin azalmasına ve krampların ortadan kalkmasına yardım eder. Toplamda 400 gram ağırlığa sahip olan mucize krem, kafur ağacının yağıyla zenginleşir. Nane ve okaliptüs yağları sayesinde mentol aroması kazanan ürün, kaslara işleyerek oluşan spazmların azalmasını sağlar. Tamamen doğal yağlarla zenginleşen Snow Kitten mucize krem, nemlendirici özelliğiyle cildi korur. Plastik kutular içerisinde özel olarak gönderilen mucize krem, güneş ışığından muhafaza edilir.

Snow Kitten 10’lu Mucize Krem Seti Ne İşe Yarar?

Snow Kitten 10’lu Mucize Krem Seti Ne İşe Yarar?

Snow Kitten 10’lu set mucize krem, destekleyici bitkisel özelliğe sahiptir. Masajla cilde yedirilen ürün, çeşitli komplikasyonlar sonucu kramp ve ağrıların meydana geldiği noktaların gevşemesini sağlar. Nemlendirici etkiye de sahip olan mucize krem, mentol içeriği sayesinde bölgedeki sorunların hissini azaltır. Ağrı kesici etkisini doğrudan sorunlu bölgeye yönlendiren bitkisel karışım, ilaç ya da tıbbi malzeme olarak değerlendirilmez. Hasar alan bölgelerin tedavisine herhangi bir etkide bulunmayan ürün, balsam olarak kullanılır. Masaj anında ellerin daha iyi hareket etmesine yardımcı olan Snow Kitten 10’lu mucize krem, farklı yağlardan elde edilen aromasıyla damarların genişlemesine olanak tanır. Hareketsiz kalan bölgelerde meydana gelen komplikasyonların hafiflemesi için mucize krem seti kullanılabilir. Ağrıyan bölgelere günlük olarak uygulama yapılması ürünün etkisini devamlı hâle getirir.

Snow Kitten 10’lu Mucize Krem Seti Nasıl Kullanılır?

Snow Kitten 10’lu Mucize Krem Seti Nasıl Kullanılır?

Snow Kitten 10’lu set mucize kremin kullanımı, bölgesel olarak gerçekleştirilir. Yüz ve genital bölgelerden uzak tutulması gereken ürün, sadece kas dokusunun yoğun olduğu noktalarda kullanılır. Bel, bacak, boyun, sırt, omuz ve kol gibi noktalardaki kasların gevşemesine destek veren mucize krem, sorunlu noktaya masaj yapılarak yedirilir. Ağrıların azalmasına yardımcı olan Snow Kitten menthol krem, sadece destekleyici amaçla kullanılır. Ağrıların hafiflemesi ve kasılmaların azalmasına etki eden ürün, eklemlerdeki kireçlenmeleri de hafifletir. Tedavi amaçlı hiçbir kullanıma uygun olmayan ürün, fıtık ve kas ağrılarının şiddetinin azalmasına yardım eder. Kronik ve akut ağrıların hafiflemesine etki eden ürün, ciltte yanma hissi oluşturabilir. Beyaz tenlilerde hafif kızarıklığa yol açabilen Snow Kitten krem, birkaç dakika sonrasında ferahlık hissi uyandırır. Ağrıların meydana geldiği noktalara fındık tanesi kadar ürün sürüldükten sonra, dairesel hareketlerle masaj yapılır. Snow Kitten 10’lu set mucize kremin yorumlarını inceleyerek kullanıcıların değerlendirmeleri hakkında fikir edinebilirsiniz. Trendyol ayrıcalığıyla sepete eklediğiniz mucize kremi, hızlı ödeme teknikleriyle ve uygun fiyatlarla hemen satın alabilirsiniz.