Soaiy Sh10 Taşınabilir Kablosuz Bluetooth Hoparlör - Renkli Işıklı Ses Bombası - & Usb & Aux

2.427,51 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
350 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.753,08 TL
500 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.782,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.763,08 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.783,64 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Soaiy Sh10 Taşınabilir Kablosuz Bluetooth Hoparlör - Renkli Işıklı Ses Bombası - & Usb & Aux

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEPTEKİLETİŞİM Satıcı Ünvanı: MUHAMMED ATAKUL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0950435900
    Bu ürün HEPTEKİLETİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Soaiy SH10 Bluetooth Speaker Hoparlör Renkli ışıklı şık tasarım Bluetooth versiyonu : 5.0V Bluetooth mesafesi : 10 M Hoparlör Boyutu : 2 inç * 2 Çalışma voltajı : DC 5V/2A Hoparlör Gücü : 2 * 3W Frekans aralığı: 100HZ-20KHZ Kanal: 2.0 Empedans: 4 Destek arayüzü: AUX. USB. TF Hafıza Kartı. Bluetooth SNR: > 70 dB Hassasiyet: <15 DB Bozulma oranı : %1 1. Önemli talimatlar 1. Bu makineyi aşırı sıcak, soğuk, tozlu ve nemli ortamlarda kullanmayınız. 2. Kullanım sırasında şiddetli bir şekilde düşürmeyin, çarptırmayın veya titretmeyin. 3. Makine gövdesi çevresinde uygun havalandırma sağlanmalıdır, aksi takdirde makinenin içindeki sıcaklığın kolayca yükselmesine ve sonunda hatalı hatta zarar görmesine neden olur. 4. Bu cihazı taşırken, önce diğer ekipmanlarla ilgili bağlantı hatlarını kapatın ve bağlantısını kesin. 5. Makinenin yüzeyi ve hoparlörler aşındırıcı sıvılar ve gazlarla temastan kaçınmalı ve uzun süre doğrudan güneş ışığına maruz bırakılmamalıdır. Toz varsa, düzenli olarak temiz ve yumuşak bir bezle temizlenebilir. Kir varsa, güçlendirici madde içermeyen bir temizleyici ile silinebilir. 6. Anahtarlara ve diğer cihazlara kuvvetlice basmayın. 7. Makine aniden duman çıkartırsa veya başka anormal bir durum varsa, kazaları önlemek için lütfen hızlı bir şekilde kapatın ve şarj fişini prizden çekin ve onarım için yerel bayinizle iletişime geçin. 8. Ürünün performansından ve işlevlerinden kaynaklanan değişiklikler ayrıca bildirilmeyecektir. 9. Bu ürünün toz geçirmez, nem geçirmez ve su geçirmez işlevleri yoktur. 10. Tehlikeyi önlemek için makineyi yetkisiz olarak sökmeyin. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen yerel bayinizle iletişime geçin veya şirketimizin ulusal birleşik servis numarasını arayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver