6
Profesyonel Temizlik Ürünleri kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

SOLTEK KİMYA Kurumuş Bant Sökücü Solvex Dr 920

750 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SOLTEK KİMYA Kurumuş Bant Sökücü Solvex Dr 920

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Soltek Kimya Sanayi Üretim Satıcı Ünvanı: SOLTEK KİMYA SANAYİ ÜRETİM İHRACAT İTHALAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0773081474300001 Vergi Kimlik Numarası: 7730814743
    Bu ürün Soltek Kimya Sanayi Üretim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SOLVEX DR 920 ENDÜSTRİYEL KURUMUŞ BANT SÖKÜCÜ •ÖZELLİKLER Güneşin etkisiyle kuruyan ve bu nedenle sürekli koptuğu için yüzeyden ayrılması imkansız hale gelen sık sık kopan kurumuş koruyucu bantların sökülmesinde kullanılır. ALÜMİNYUM DOĞRAMALARDA - BEYAZ RENKLİ PİMAPENLERDE GÜVENLE KULLANILIR RENKLİ (SİYAH-KAHVERENGİ) PİMAPENLERDE YALNIZCA KURUMUŞ BANTIN ÜSTÜNE SÜRÜLMELİDİR.AKSİ HALDE PİMAPENİNİZ ZARAR GÖREBİLİR. Alüminyum ve PVC yüzey üzerinden kurmuş bantların sökülmesinde kullanılan kimyasaldır. Pimapenlerin üzerinde bulunan sürekli güneşe maruz kalmış kurumuş koruyucu bantların sökülmesinde kullanılır. Koruyucu bantların elle sökülmesi yapışkanları kuruduğu için imkansızlaşır. Bu nedenle yüzeye sıkı sıkıya yapışan koruyucu bantlar kötü görüntü oluşturur ve bunların kolayca sökülmesi gerekir. SOLVE DR 920 ile kurumuş boruyu bantları kolayca sökebilirsiniz. Güçlü formülü ile özellikle standart yöntemler ile sökülemeyen koruyucu kurumuş bantlar üzerinde etkilidir. Hızlı sonuç verir. İnsan sağlığına ve çevreye zararlı gaz çıkarmaz. Yanıcı ve parlayıcı değildir. Korozyona neden olmaz. Dik yüzeylere tutunur ve kirliliği ortadan kaldırır. •DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Kullanım talimatını mutlaka okuyunuz. Sadece kurumuş bantın üstüne ince bir tabaka halinde sürünüz.RENKLİ PİMAPENLERDE KULLANIRKEN ÇOK DİKKAT EDİNİZ. BEYAZ RENKLİ PİMAPENLERDE GÜVENLE KULLANABİLİRSİNİZ. ALÜMİNYUM DOĞRAMALARDA GÜVENLE KULLANABİLİRSİNİZ. SİYAH YADA KAHVE RENGİ PİMAPENLERDE YALNIZCA BANTIN ÜSTÜNE UYGULAMA YAPARSANIZ PİMAPENİNİZE ZARAR VERMEDEN YÜZEYDEN KOLAYCA BANTI SÖKEBİLİRSİNİZ. El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Göz ve deriyle temas halinde hemen bol su ile yıkayınız. Çocuklardan uzak tutunuz. Oda sıcaklığında muhafaza edilmelidir. Uygulama esnasında eldiven kullanılmalı ve göze sıçrama ihtimali olamasına karşın gözlük kullanılmalıdır. Cilt ile temas halinde bol su ile yıkayınız. Ürünü teneffüs etmekten, göz ve deri ile temas ettirmekten kaçının. •KULLANIM TALİMATI Sadece kurumuş bantın üstüne ince bir tabaka halinde sürünüz. Yüzeye rulo yada fırça yardımıyla sürünüz. 4-10 dakika bekledikten sonra kurumuş bantı kazıyıcı yardımıyla yada elinizle bantın bir ucundan tutup çekmek suretiyle yüzeyden uzaklaştırınız. Cilt ve göz temasından kaçının. Temas halinde bol su ile yıkanmalıdır. MSDS raporuna uygun iş güvenliği ekipmanları ile kullanın. Serin yerlerde muhafaza edin. Kapağını sıkıca kapatmayı unutmayın. Etiketine zarar vermeyin. Kesinlikle yiyip içmeyin.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 0 - 500 Watt
  • Tip Temizlik Kimyasalı
Geri Bildirim Ver