Sony ILCE7M2KB 28-70mm Objektifli Tam Kare Fotoğraf Makinesi

33.500 TL

Ürün Bilgileri

Sony ILCE7M2KB 28-70mm Objektifli Tam Kare Fotoğraf Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OYMAKELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: OYMAK FOTOĞRAFÇILIK VE ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0649106977800001 Vergi Kimlik Numarası: 6491069778
    Bu ürün OYMAKELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Temel Özellikler A7 II FEeksengörüntü sabitleme Exmor® 35mm full frame CMOS sensör (35,8 x 23,9 mm) ISO duyarlılığı 50-25600 24,3 megapiksel çözünürlük, azaltılmış gürültü Full HD görüntülerin 50 Mbps'de kaydedilmesine izin veren yüksek bit hızı XAVC S formatlı filmleri kaydeder (60p / 50p, 30p / 25p, 24p) , Yeni taşınabilir özgürlük Artık geniş bir lens yelpazesiyle uyumlu üst düzey fotoğraf makinesinin tam kare kalitesi ve hareket telafisi ile vizyonunuzu tam olarak ifade edebilirsiniz. 5 eksenli görüntü sabitleme Tam kare bir kamerada dünya news1 Fotoğraf ve film çekerken, beş tür kamera hareketini telafi ederek ifade aralığınızı önemli ölçüde genişletir. Beş tür kamera hamlesine elveda deyin! 5 eksenli görüntü sabitleme, yakınlaştırmanıza, harika çekimler yapmanıza ve gece sahnelerini daha net bir netlikte yakalamanıza olanak tanır. Telafi, 4.5 artışlarla daha hızlı bir enstantane hızının kullanımına eşdeğerdir2. Her mercek için otomatik optimizasyon a'dan ? objektifleri her zaman en iyi performanslarını sunar. ? 7 II performans sunumu ve 5 optimize etme mount lensler E ve A4 tür bilgileri analiz eder - monte özellikle lense eksen görüntü sabitleme. Yüksek performanslı hibrit ve hızlı AF Tam kare kamera AF için inanılmaz derecede hızlı En iyi fırsatlar ortaya çıktığında, en iyi hibrit AF'ye güvenebilirsiniz. Görmeden kaybetmeden nesneyi yakalar. Son derece gelişmiş, hızlı AF hibrit sistemi, son derece yüksek hızlı yanıt, yüksek doğrulukta bir tahmin ve otomatik odaklama ve izleme için geniş kapsama alanı sunar. Güzelliğin formülü 35 mm tam çerçeve Exmor® CMOS görüntü sensörü ve BIONZ X ™ görüntü işleme motoru sayesinde görüntüler, köşeden köşeye göz kamaştırıyor. Görmeden kaybetmeden nesneyi yakalar. Son derece gelişmiş, hızlı AF hibrit sistemi, son derece yüksek hızlı yanıt, yüksek doğrulukta bir tahmin ve otomatik odaklama ve izleme için geniş kapsama alanı sunar. Hız ve hassaslık BIONZ X Yüksek hızlı render, çıplak gözle görüldüğü gibi dokuları ve ayrıntıları gerçek zamanlı olarak sadakatle yeniden üretir. Sony'nin tam çerçeve avantajı Etkileyici 24,3 megapiksel çözünürlük, düşük gürültü, son derece geniş dinamik aralık ve ince geçişler.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver