9
PlayStation Aksesuarları kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Sony Pulse 3D Playstation 5 Kablosuz Kulaklık Beyaz Eurasia Garantili

4.299 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.499 TL

Ürün Bilgileri

Sony Pulse 3D Playstation 5 Kablosuz Kulaklık Beyaz Eurasia Garantili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UZAY KONSOL Satıcı Ünvanı: İSMAİL TERZİOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8400040501
    Bu ürün UZAY KONSOL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kablosuz kulaklık mac, playstation 4, playstation 5 ve windows işletim sistemleriyle uyumlu şekilde çalışır.
  • mikrofonlu kulaklık sahip olduğu kafa bandı yastığı sayesinde kullanım esnasında oluşabilecek ağrı ve sızıları engelleyerek, yüksek bir konfor sağlar.
  • usb kulaklık kapalı akustik yapısı ile net bir duyuş sağlar, çağrı gürültü engelleme ve 2 mikrofonlu özellik ve donanımı ile ön plana çıkarak kusursuz bir deneyim yaşatır.
  • beyaz kulaklık kablosuz bağlantı ve usb alıcılı bağlantı tipi ile çalışır.
  • sony playstation 5 pulse 3d kablosuz kulaklık 12 saatlik kullanım süresine sahiptir, usb ile tekrar şarj edilebilir.
  • 3d kulaklık stereo ses çıkışına sahiptir ve 3d çevresel ses özelliği bulunur.
  • sony ps5 pulse 3d kablosuz kulaklık pasif gürültü önleme özelliği sayesinde kullanım anında gürültülerden ve oluşabilecek parazitlerden korunma sağlar.
  • sony pulse 3d wireless kulak üstü kulaklık beyaz genellikle oyun alanlarında kullanılır.
  • playstation 5 pulse 3d kulaklık kulağı çevreleyen yapısı sayesinde konforlu bir deneyim yaşanılmasını mümkün kılar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Bağlantı Bluetooth
  • Ürün Türü Kulaklık
  • Uyumlu Cihaz Playstation 5
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Durex Play Keyganlaştırıcı Jel ile Daha İyi Hisset

Kayganlaştırıcılar, cinsel ilişki esnasında gerek kadınların gerekse erkeklerin rahat bir birliktelik yaşayabilmeleri için tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. İçerisinde bulunan özel formüller sayesinde ilişkiyi kolaylaştıran ve kişilerin tatmin hislerini arttıran ürünler arasında yer alan kayganlaştırıcılar pek çok farklı marka tarafından üretilebilmektedir. Cinsel ilişki sırasında bazı kadınlar doğal kayganlaştırıcıları salgılamakta zorluk çekebilirler. Bu gibi durumlarda cinsel tatmin yerine acı duyan kadınların ilişkiden aldıkları zevk ciddi oranda düşmektedir. Doğal kayganlaştırıcı hormonları salgılamayan kadınların cinsel ilişkilerden aldığı zevki arttırabilmek amacıyla üretimleri yapılan ürünler pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Penis, vajina ve anüs etrafına sürülerek kullanılabilen Durex play kayganlaştırıcı jel hisset 50 ml gerek ipeksi dokusu gerekse ilişkiden alınan zevkin arttırılması için üretilmektedir.

  • Suda Çözülebilen
  • Cinsel Rahatlık
  • Kolay Kullanım

Durex Play Hisset Kayganlaştırıcı Jel 50 Ml

Durex Play Hisset Kayganlaştırıcı Jel 50 Ml

Durex markası tarafından geliştirilen kayganlaştırıcı jeller kadınlar ve erkekler tarafından rahatlıkla kullanılabilmektedir. Kadınlarda vajina ve anüs çevresine erkeklerde ise penise sürülerek cinsel ilişkiden alınan hazzı arttırmayı amaçlayan kayganlaştırıcılar farklı özelliklere sahip olabilmektedir. Kadın hastalıkları arasında yer alan vajinada kayganlaştırmaya yarayan hormonun salgılanamaması pek çok nedenden kaynaklanabilmektedir. Genel olarak ilişkiye girmeden önce aşırı gerilen kadınlarda görülen bir sorun olan kayganlaşmama sorunu ek önlem alınmadığı durumlarda sürtünmenin fazla olması nedeniyle tahrişe neden olabilmektedir. Durex play hisset kayganlaştırıcı jel 50 ml sürtünmeden kaynaklanan tahriş ve acının azaltılması için marka tarafından özel olarak geliştirilen ürünler arasında yer almaktadır. Özel formülü sayesinde uzun süreli kayganlık hissi veren ürün aynı zamanda masajlarda da kullanılabilmektedir.

Kolay Kullanımlı Durex Play Kayganlaştırıcı Jel Hisset 50 ml

Kolay Kullanımlı Durex Play Kayganlaştırıcı Jel Hisset 50 ml

Dünyanın en büyük cinsel içerikli ürün ve malzeme üreticisi olan Durex aynı zamanda kayganlaştırıcı jel üretimleri ile de bir ilke imza atmıştır. Cinsel içerikli ürünlere ek olarak seks oyuncakları üretimini de yürüten marka Durex play kayganlaştırıcı jel hisset serisi ile de kullanıcılar tarafından büyük ilgi görmüştür. Play serisi kayganlaştırıcı malzemeler uzun kullanım ömrü vadetmesine karşın Durex markası tarafından yapılan kampanya ve indirimler ile de birden fazla ürün satılabilmektedir. Genel olarak tekli olarak satılmalarına karşın kullanıcıların istek ve ihtiyaçlarına göre çiftli olarak satılan kayganlaştırıcılarda bulunabilmektedir. Play kayganlaştırıcı jel hisset, 50 ml x 2 adet seçenekleri kampanyalı ürünler arasında yer almaktadır.

Durex Kayganlaştırıcı Jel Hisset Yorumları ve Kullananlar

Durex Kayganlaştırıcı Jel Hisset Yorumları ve Kullananlar

Durex kayganlaştırıcı jel hisset yorumları online alışveriş sitelerinde sıklıkla rastlanabilmektedir. Genel olarak dokusu ve kullanım ömrü yorumlar arasında önemli bir yere sahip olurken özellikle yumuşak dokusu nedeniyle kullanıcılar tarafından büyük ilgi görmektedir. Play kayganlaştırıcı jel hisset, 50 ml x 2 adet kullananlar tarafından yapılan yorumlar arasında dokusuna ek olarak fiyatları da dikkat çekmektedir. Markanın sürekli olarak düzenlediği kampanyalar ile birlikte ürün satışları desteklenmektedir. Play kayganlaştırıcı jel hisset, 50 ml x 2 adet yorumları ürünü satın almak istemesine rağmen kayganlaştırıcı jeller hakkında bilgisi olmayan kişiler tarafından tercih edilmektedir. Siz de Trendyol üzerinden bhbv000004ugni ürün kodu ile Durex kayganlaştırıcı jeli sipariş edebilirsiniz.