2
Su Arıtma Cihazı kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

5.445 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Spring Water Satıcı Ünvanı: SPRİNG SU ARITMA SİSTEMLERİ GIDA İNŞAAT VE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781052505000001 Vergi Kimlik Numarası: 7810525050
    Bu ürün Spring Water tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

Ürün Özellikleri

  • Tip Tezgah Altı
  • Hacim 8 L
  • Basınç 4 Bar
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Genişlik 25-30 cm
  • Yükseklik 40-45 cm
  • Filtre Sayısı 7
  • Derinlik 45-50 cm
  • Fonksiyon Ters Osmoz Sistem Var
  • Model Kapalı Kasa
Geri Bildirim Ver

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

Su, dünyadaki bütün canlılar için oldukça önem taşır. Bu bileşen ne kadar saf ise o kadar içilebilir bir yapıdadır. Su, sürekli tüketilen bir yaşam kaynağı olduğu için her an temiz suya erişmek için bazı yöntemler kullanılır. Temiz su arayışı gittikçe zor bir hal alır. Süreklilik adına yapılacak kesin çözüm mutfakta yer alan arıtma cihazları ile mümkün hale gelir. Spring Water 11 aşamalı su arıtma cihazı aradığınız tüm özelliklere sahiptir. Bir çeşme aracılığıyla temiz su içebilme konforu sağlar. Gelişmiş filtreleme yöntemi sayesinde suyu berraklaştırır ve PH derecesini dengeler. Olası bir duruma karşı kaçak sensörü ve basınç düşürücüsüne sahiptir. Günlük ihtiyacınız düşünülerek ve yüksek kapasite göz önüne alınarak özenle tasarlanır. Siz de ürünü deneyimleyebilirsiniz.

  • PH dengeleyici
  • Kaçak sensörü
  • Basınç düşürücülü

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı Özellikleri

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı Özellikleri

Temiz suya erişimi mümkün hale getiren Spring Water 11 aşamalı su arıtma cihazı özellikleri arasında geniş hacmi ve sistematik filtreleme yöntemi yer alır. Su 11 ayrı aşamadan geçerek en temiz haline ulaşır. Cihaz içerisinde bulunan 8 adet filtre sayesinde hijyeni maksimum seviyede tutar. Filtrelerin 4 tanesi mineral ve alkali özel filtredir. Bu sayede cihaz, mineral yapısını ve PH seviyesini korur. Saatlik dolum kapasitesi 10 litre iken günlük üretim kapasitesi 240 litredir. Günlük kullanımlarda işinizi kolaylaştıran bir çeşmeye sahiptir. Su deposu 44 cm yükseklik, 26 cm genişlik ve 46 cm derinliğe sahiptir. Kaçağı önceden fark eden sensörü sayesinde olağandışı durumlarda etkin rol oynar. Olası bir kazada uyarıcı niteliğindedir. Ürün, basınç düşürücü özelliği sayesinde herhangi bir basınca karşı hazır haldedir.

Spring Water Su Arıtma Cihazı Avantajları

Spring Water Su Arıtma Cihazı Avantajları

Temiz suya olan erişim insan yaşamının en temel gereksinimidir. Temiz ve dengeli PH düzeyine sahip suya ihtiyaç duyduğunuz her an Spring Water 11 aşamalı yanınızda hazır bir şekilde yerini alır. 11 aşamalı sistematik yapısı sizlere sağlıklı bir yaşam için kapı aralar. Ücretsiz kurulum ve 2 yıl garanti paketi, avantajlı bir tüketime sebebiyet verir. 11 aşamalı su arıtma cihazı, gereksiz tüketimi aza indirger. Bir arıtma cihazından alabileceğiniz en yüksek verimi deneyimlemenize olanak sağlar. Olası durumlarda herhangi bir kaza yaşanmaması adına daha güvenlidir. Basıncı aza indirgeyen yapısı sayesinde daha güvenlidir. Hem sizi hem de suyunuzu özenle korur ve daha iyi hale getirir. Size konforlu ve sağlıklı bir yaşam sunarak günlük yaşamınızda büyük ölçüde pratiklik kazandırır. Siz de bu kullanışlı ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı Fiyatları ve Yorumları

Spring Water 11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı Fiyatları ve Yorumları

Spring Water 11 aşamalı su arıtma cihazı fiyatları ürünün kaliteli yapısı ve çeşitli özellikleri baz alınarak özenle belirlenir. Tasarımındaki 11 aşamalı ilerleyiş sayesinde daha sağlıklı bir suya ulaşmanızı sağlar. Zamanınızı ve sağlığınızı koruyarak tasarrufu mutfağınıza taşır. Pratik tasarımı sayesinde yer kaplamadan işinizi daha kolay hale getirir. Geniş çaplı filtreleme yöntemi sayesinde suyunuzu daha yüksek mineral ve PH koruması ile bardaklarınıza ulaştırır. Ayrıca su içerisindeki zararlı bileşenleri birbirinden ayırarak sağlıklı bir yaşama adım atmanıza yardımcı olur. Yaşam kalitenizi arttırmasının yanı sıra sizlere daha pratik ve düzenli bir yaşam sunar. Spring Water 11 aşamalı su arıtma cihazı yorumlarına göz atarak cihaz hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz. Siz de bu ürüne Trendyol’dan ulaşabilir, hızlı ve güvenilir bir alışveriş deneyimi gerçekleştirebilirsiniz.