Stanley 10-07935-045 Klasik Vakumlu 2.3 Litre Çelik Termos - Siyah

3.700 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Stanley 10-07935-045 Klasik Vakumlu 2.3 Litre Çelik Termos - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: nhome Satıcı Ünvanı: EN MUTFAK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334113071400001 Vergi Kimlik Numarası: 3341130714
    Bu ürün nhome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stanley Klasik Vakumlu Paslanmaz Çelik Termos 2.3 LT
  • Macerayı bütün gün, bütün gece ve ertesi sabaha kadar devam ettirin. Bu şişe, bütün bir demlik kahveyi veya içtiğiniz her şeyi, 48 saate kadar sıcak veya soğuk tutabilir. Ayrıca sızdırmaz, paketlenebilir ve dökmesi kolaydır, bu da onu herhangi bir bagaj kapısında veya kampta hoş bir arkadaş haline getirir. Stanley termos Vakum insulasyon ve çift duvar konstrüksiyon sayesinde ısı kaybetmez. Paslanmaz çelik gövdesi sayesinde yıpranmaz, rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Sızdırmadığı ve çok dayanıklı olduğu için ona çok kibar davranmanıza gerek yok. Stanley termosun çift duvarlı gövdesi 48 saat boyunca sıcak, 48 saat soğuk tutar. Buzlu içeceklerinizi ise 240 saate kadar muhafaza eder . Ağzı geniş olduğu için İçini doldurması ve boşalınca temizlemesi çok kolaydır. 18/8 paslanmaz çelik ve BPA'sız malzemelerle üretilmiştir, sızıntı yapmaz, paslanmaz, kapağı bardak olarak kullanılabilir, ömür boyu garantilidir ve sizi asla yarı yolda bırakmaz.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 2,1 L
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver