Stradivarius Kadın Siyah Topuklu Kovboy Bot

2.290 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 36
Beden Tablosu
35
36
37
38
39
40
41
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Stradivarius Kadın Siyah Topuklu Kovboy Bot

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Stradivarius Satıcı Ünvanı: ITX TURKEY PERAKENDE İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0996005992300013 Vergi Kimlik Numarası: 9960059923
    Bu ürün Stradivarius tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kovboy model bot. Farklı renkleri mevcuttur. Üst kısmı işlemeli. Botun yanları çekme kayışlı. Topuk yüksekliği: 4,5 cm.
  • 100% poliüretan
  • ÜTÜLENMEZ - KURU TEMİZLEME YAPILAMAZ - YIKANMAZ - BEYAZLATICI KULLANILMAZ - MERDANELI TEMIZLEME YAPILAMAZ

Ürün Özellikleri

  • Materyal Poliüretan
  • Topuk Boyu Orta Topuklu (5-9 cm)
  • Topuk Tipi Kalın Topuklu
  • Renk Siyah
  • Bağlama Şekli Bağcıksız
  • Persona Fashion Forward
  • Ek Özellik Ek Özellik Mevcut Değil
  • Desen Düz
  • Koleksiyon Basic
  • Ortam Casual/Günlük

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Poliüretan

Yıkama Talimatları

  • Type 4
Geri Bildirim Ver

Stradivarius Kadın Siyah Topuklu Kovboy Bot

Sıklıkla olumsuz hava koşullarında kullanılan Stradivarius kadın siyah topuklu kovboy bot kış ve sonbahar mevsiminde kurtarıcı parçalar arasında yer alır. Rahat ve kaliteli yapısı ile tercih edenlerin beğenisi kazanır. Zarif, şık ve kibar duruşu pek çok kıyafet ile rahat bir şekilde kombinlemeyi mümkün hale getirir. Modelin şıklığını mini elbiselerinizde kolaylıkla görebilir, dolabınızdaki farklı kıyafetler ile kombinleyebilirsiniz. İdeal boyu yağmur, su ve kar gibi dış etkenlerden sizi korur. İşlemeli tasarımı ile hem ayağınızda hem de bulunduğunuz ortamda dikkat çeker. Çekme kayışlı olan bu tasarımı acele ettiğiniz anlarda rahat bir şekilde ayağınızdan çıkarabilmeniz mümkündür. Siz de bu bot modelini sahip olduğu kaliteli tasarımı ile yıllarca olumsuz hava koşullarında kullanabilir, dilerseniz sevdikleriniz için hediye olarak tercih edebilirsiniz.

  • Zarif ve şık görünüm
  • İdeal boyut
  • İşlemeli tasarım

Stradivarius Kadın Siyah Topuklu Kovboy Bot Özellikleri

Stradivarius Kadın Siyah Topuklu Kovboy Bot Özellikleri

Kullanışlı olan Stradivarius kovboy bot deri tasarımlı bir kadın ayakkabısıdır. Rahat yapısı ve dikkat çekici siyah rengiyle bu model, her tarzdaki kıyafetin altına kolayca uyum sağlaması ile beğeni alır. Zarafeti sayesinde kadınlar tarafından her mevsim kullanılabilir. Estetik ve modern görünümü ile gardırobunuzdaki kıyafetlere şıklık katar. İşlemeli tasarımı olan Stradivarius siyah topuklu bot kovboy görünümlü olmasıyla oldukça kibardır. Hakiki deri kalitesini şık görünüm ile buluşturmasıyla ayağınızda dikkat çeker. Üretiminde herhangi bir kimyasal madde kullanılmaması sayesinde de ayağınızda sağlık sorunu oluşturmaz. Ürün, ideal kalıp ölçüleriyle ayağınıza tam oturabilir. Stradivarius kadın siyah topuklu kovboy bot kullananlar ürünün değişmeyen modası ile uzun yıllar kullandığından bahseder. Ayrıca dilerseniz ihtiyaç duyulan her mevsimde zarif olmak için markanın bu modelini detaylı inceleyebilirsiniz.

Stradivarius Kadın Siyah Topuklu Kovboy Bot Fiyatı

Stradivarius Kadın Siyah Topuklu Kovboy Bot Fiyatı

Stradivarius kadın siyah bot, topuklu ve kovboy tasarımlı bir ayakkabıdır. Kaliteli ve dayanıklı üretim malzemesi ile tercih edenlere yıllarca kullanım imkanı sunar. Çekme yanlarının olması rahat bir şekilde giyme ve çıkarma avantajı sağlar. Ayrıca kayışlarının ve ayakkabının üzerinin rahat bir şekilde temizlenebilir olması ürününüzü ilk günkü görünümde kullanmanızı da sağlar. İdeal kalıp ölçülerine sahip olması ile ayağınızı sıkmaz. Saatlerce ayağınızda dursa bile şişme gibi bir sorun oluşturmaz. Siyah renkli olan ürün, kış ve sonbahar mevsimi için ideal bir tercih olabilir. Yaklaşık olarak 4.5 cm topuk boyu ile her vücut tipine hitap eder. Ayağınızı sıkmayan Stradivarius kadın siyah topuklu kovboy bot fiyatı modelin kullanım yapısı ve üretim malzemesi göz önünde bulundurularak belirlenir. Siz de kaliteli bir bot isterseniz bu modeli sipariş verebilirsiniz.

Stradivarius Kadın Siyah Topuklu Kovboy Bot Yorumları

Stradivarius Kadın Siyah Topuklu Kovboy Bot Yorumları

Stradivarius markası ile müşterilere sunulan kovboy bot tasarımı, her daim moda olan bir parçadır. Hediye niteliğinde olması ile erkekler tarafından da oldukça talep gören bir seçenektir. Kaliteli ve dayanıklı olan model, her kıyafet stiline uyarlanabilir görünümdedir. Dayanıklı ve kullanışlı olan Stradivarius kadın siyah topuklu kovboy bot satın alarak ürüne sahip olmak isterseniz modelin belli özelliklerini göz önünde bulundurmanız gerekir. Tam kalıp bir modeldir ve ayak numaranıza göre ürünü kolaylıkla bulabilirsiniz. Rahat bir şekilde temizlenebilir olan ürün, ilk günkü kaliteli ve şık görünümünü muhafaza eder. Ağır olmayan tasarımı olduğu için hafif yapısıyla gün boyu rahatlık verir. Eğer siz de satın almada kararsız kalırsanız Trendyol aracılığıyla Stradivarius kadın siyah topuklu kovboy bot yorumları kısmına göz atabilir, merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.