sublue Whiteshark Mixpro Beyaz Su Altı Deniz Scooter

41.431,61 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
43.599 TL

Ürün Bilgileri

sublue Whiteshark Mixpro Beyaz Su Altı Deniz Scooter

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Atalar Makina Satıcı Ünvanı: ATALAR İLERİ TEKNOLOJİ MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0095061514200001 Vergi Kimlik Numarası: 0950615142
    Bu ürün Atalar Makina tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Piyasadaki en küçük çift pervaneli su altı scooterı WhiteShark MixPro ile su altı keşiflerinizi kolaylaştırın. WhiteShark MixPro ultra hafif ve kompakttır. 4 mil hıza ulaşabilir ve tek bir şarjla 60 dakikaya kadar sürülebilir. 2 yıl garantili Suya Dalın WhiteShark MixPro, en küçük çift pervaneli su altı scooter'ıdır. İki hızlı seçeneğiyle 1,8 m/s'ye kadar çıkabilen ve tek bir şarjla 60 dakikaya kadar dayanabilen ultra hafif ve kompakt bir su altı scooter'ıdır. Tercihinize bağlı olarak yavaş veya hızlı gidebilirsiniz. Tüm Aile İçin Eğlence WhiteShark MixPro ile çok çeşitli su eğlencesinin tadını çıkarın. Ailenizle öğleden sonra eğlenmek için havuzda kullanın ya da daha derine dalmak ve daha fazlasını keşfetmek için bir su altı macerasına çıkın. WhiteShark MixPro havuz, şnorkelli yüzme, tüplü dalış ve serbest dalış için uygundur. Eğlenirken İçiniz Rahat Olsun WhiteShark MixPro, WhiteShark MixPro'nuzun ne zaman beklemede olduğunu ve su altı maceranızda sizin için hazır olduğunu gösteren bir LED ışığı ile donatılmıştır. WhiteShark MixPro hızını değiştirdikçe LED gösterge rengi değişir. Ayrıca pil azaldığında yanıp sönerek sizi uyarır ve size kıyıya dönmeniz için bolca zaman tanır. Her Yaştan Çocuklar İçin Güvenli WhiteShark MixPro, Çift Tetik Düğme Kilidi ile donatılmıştır. İki tetik düğmesine aynı anda bastığınızda kademeli olarak hızlanır. Bu, çocukların kullanmasını güvenli hale getiren kazara baskıları önler. Çarpıcı Fotoğrafları ve Videoları Kolayca Yakalayın Şamandıra üzerinde bulunan belirlenmiş telefon yuvasına sabitleyerek akıllı telefonunuzu kullanarak destansı su altı anlarını yakalayın. WhiteShark MixPro'nuzu ek ekipman satın almanıza gerek kalmadan bir su altı kamerasına dönüştürmek için aksiyon kameranızı evrensel bağlantıya da takabilirsiniz. Ayrıca eğlence dolu aktivitelerinizi en üst düzeye çıkarmak için selfie uzatma çubuğu veya su geçirmez LED ışık gibi farklı aksesuarlarla uyumludur.
Geri Bildirim Ver