sukar Duş Kanalı Line /6 Plain Izgara 60 Cm 1156-1036000-01

1.100 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.495,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.600 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.975 TL

Ürün Bilgileri

sukar Duş Kanalı Line /6 Plain Izgara 60 Cm 1156-1036000-01

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SÖYLEMEZOĞULLARI İNŞAAT GIDA TİC.LTD.ŞTİ Satıcı Ünvanı: SÖYLEMEZOĞULLARI İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muş Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0780072474100001 Vergi Kimlik Numarası: 7800724741
    Bu ürün SÖYLEMEZOĞULLARI İNŞAAT GIDA TİC.LTD.ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 304 kalite paslanmaz çelik ızgara Çöp tutucu ızgara Kokumatik koku önleyici 6 cm genişlik 4,5 cm yükseklik 50 mm çıkış çapı Sürme yalıtım köprülü (Yalıtım kiti satın alma gerektirir) Avantajları - Paslanmaz çelik kasası ile şık görünümdedir. Kasanın eteksiz olması sayesinde sadece duşlarda değil, duvar dibine yakın uygulama yapılması gereken her alanda kullanılabilir. - Yalıtım uygulaması yapılacak yerlerde yalıtım köprüsü bütünleşmiş file eteği ve tekstil tabakası sayesinde tüm sürme su yalıtım malzemeleri ile %100 uyumludur. - 360° dönebilen sabit çıkış aparatı ile her yönden gelen tesisat borusuna kolayca bağlanabilir. - 20 cm%27den 250 cm%27e kadar özel üretim yapılmaktadır. Kullanım Alanları - Duvar dibi uygulaması düşünülen düzayak duşlar, - Banyo duşları, - Sauna ve spalar, - Hastane ve otel duşları, - Fitness center soyunma odaları ve duşları, - Ortak kullanıma açık banyo ve hamamlar, - Çöp tutucu süzgeci ile yoğun kulanılan hacimler için kolay temizleme özelliğine sahiptir. Paslanmaz kasa ve ızgarası ile birlikte satılmaktadır. Yalıtım kiti ya da sabit gövde seçeneği ayrı olarak satılmaktadır. Montaj Kolaylığı - Eğim şapı dökülürken koruma kapağı sayesinde alt gövde ve fileli yalıtım eteği korunur. (Yalıtım kiti satın alma gerektirir) - Yalıtım köprüsü görevini gören fileli üst gövde yalıtım katmanları arasında kalarak süzgecin sürme yalıtım ile bütünleşmesi sağlanır. - Böylece sistem seramik döşeme aşamasına gelene kadar korunmuş ve montaj hataları azalmış olur. Ayrıca uygulama zamanlamasında esnek ve pratik bir çözüm de sağlanmış olur. - Sistem ikiz gider özelliğine sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Tesisat Malzemeleri
Geri Bildirim Ver