sukar Paslanmaz Duş Kanalı Yer Süzgeci Duş Izgarası 30cm

399 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
539,25 TL

Ürün Bilgileri

sukar Paslanmaz Duş Kanalı Yer Süzgeci Duş Izgarası 30cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKBELLİ GROUP Satıcı Ünvanı: AKBELLİ İNŞAAT GIDA TARIM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0016051061700018 Vergi Kimlik Numarası: 0160510617
    Bu ürün AKBELLİ GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paslanmaz Duş Kanalı Yer Süzgeci Duş Izgarası 30 CM

Ürün Özellikleri

  • Tip Tesisat Malzemeleri
Geri Bildirim Ver

Sukar WC002 30 cm Paslanmaz Duş Izgarası

Banyo için önemli ekipmanlar arasında yer alan duş ızgarası, suyun zeminden gitmesini sağlar. Özellikle banyo temizliği esnasında kolaylık ve işlevsellik ortaya koyan ızgara, birçok açıdan beğeni kazanır. Tasarımı ve malzeme kalitesiyle birçok kullanıcının tercihleri arasında yer alan Sukar 30 cm paslanmaz duş ızgarası sayesinde ıslak zeminlerden kısa sürede giderin yapılır. Ürünün işlevsel ve şık görünümü, ortamın havasına modern bir dokunuş ekler. Bu sayede hem kullanım hem de görsellik açısından birçok olumlu özellik kazanmak mümkündür.

  • 304 kalite paslanmaz çelik ızgara.
  • 360°C dönebilen Q50 çaplı sabit çıkış gövdesi.
  • 50 ve 60 cm boylarında yükseltme ayağı mevcuttur.

Sukar 30 cm Paslanmaz Duş Izgarasının Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Sukar 30 cm Paslanmaz Duş Izgarasının Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Sukar 30 cm paslanmaz yer süzgeci, işlevsel tasarımıyla bulunduğu ortamdan başta su olmak üzere birçok faktörün etkili şekilde uzaklaştırılmasını sağlar. Ürünün üzerinde bulunan delikler, giderde tıkanma oluşmasının önüne geçer. Sukar 30 cm paslanmaz duş ızgarasında yapı sektöründe sıkça tercih edilen 304 kalite paslanmaz çelik malzeme kullanılmıştır. Bu sayede duş ızgarası dış etkenlere karşı rengini ve formunu korumaya devam eder. Malzemelerin kaliteli yapıdan oluşması, uzun ömürlü sorunsuz kullanım olanağı ortaya koyar. Bulunduğu yere kolayca montelenebilen Sukar 30 cm paslanmaz duş ızgarasının sabit çıkış tası 360 derece dönme özelliğine sahiptir. Ayrıca ürünün delikli yapısı herhangi bir büyük cismin gidere takılmasını engeller. Bu sayede tıkanıklık oluşması gibi birçok problemin oluşmasının önüne geçer.

Sukar 30 cm Paslanmaz Duş Izgarası Kullanışlı mıdır?

Sukar 30 cm Paslanmaz Duş Izgarası Kullanışlı mıdır?

Sukar 30 cm paslanmaz duş ızgarası kullanışlı yapısıyla birçok kullanıcının beğenisini kazanır. Ürünün kolay kurulumu kısa sürede kullanıma hazır olmasını sağlar. Montaj yapıldıktan sonra ortama modern bir dokunuş kazandıran Sukar 30 cm paslanmaz duş ızgarasının beğenilen özellikleri arasında kokuyu önlemesi yer alır. Hem malzeme kalitesi hem de delikli yapısıyla koku oluşumunu engelleyen Sukar 30 cm paslanmaz duş ızgarası, banyoda uzun süreli temizlik hissi ortaya koyar. Duş ızgarasının istenmeyen kokuları engellemesinin nedenlerinden biri de lineer süzgeç özelliğidir. Bu özellik yosun ve kalıntı oluşmasını da engeller. Ürün hakkında diğer kullanıcıların fikirlerinden faydalanmak için Sukar 30 cm paslanmaz duş ızgarası yorum ve değerlendirmeler bölümüne göz atabilirsiniz. Bu sayede ürünün kriterlerinize uygun olup olmadığını öğrenmeniz de mümkün hâle gelir.

Sukar 30 cm Paslanmaz Duş Izgarasının Kullanım Alanları Nelerdir?

Sukar 30 cm Paslanmaz Duş Izgarasının Kullanım Alanları Nelerdir?

Sukar 30 cm paslanmaz duş kanalı sıklıkla evlerde kullanılır. Genellikle banyoda tercih edilen duş ızgarası, ıslak zeminde ekonomik bir çözüm üretir. Söz konusu ürün, balkonda da kullanıma uygundur. Balkonun ıslak zeminini koruyucu özellik gösteren duş ızgarası sayesinde birçok avantaj elde edilir. Ürün banyo, sauna ve SPA gibi alanlarda da kullanıma uygundur. Bu alanlardan suyun etkili bir şekilde uzaklaştırılmasını sağlamasının yanı sıra ekonomik olmasıyla da beğeni kazanır. Başta fitness salonu, hastane, otel olmak üzere birçok alanda kullanıma uygun olan ürün, güvenilir bir çözümdür. Ayrıca duş ızgarasının kolayca sökülerek temizlenebilir olması, kullanıcıların beğenisini kazanan detaylar arasındadır. Sukar 30 cm paslanmaz duş ızgarası fiyatı ise ekonomik segmentlere sahiptir. Kaliteye cep yakmayan fiyatlarla sahip olmak isteyen kişiler, Sukar 30 cm paslanmaz duş ızgarası ile kriterlerine uygun seçim yapar. Trendyol, birçok kategoride olduğu gibi paslanmaz yer süzgeci alışverişinizin de güvenli ve kolay olmasını sağlar.