Taç Lisanlı Nevresim Takımı Cars (Şimşek Mcqueen)

1.412,60 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Taç Lisanlı Nevresim Takımı Cars (Şimşek Mcqueen)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEYHOME Satıcı Ünvanı: SEFA BEYOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1680152041
    Bu ürün BEYHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ürün içeriği:Nevresim : 160x220 cm ( 1 adet ) , fitted lastikli çarşaf : 100x200 cm ( 1 adet ) , yastık kılıfı : 50x70 cm ( 1 adet ) %100 pamuk

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 160 x 220
  • Çarşaf Türü Lastikli
  • Renk Kırmızı
  • Desen Çizgi Kahraman
Geri Bildirim Ver

Taç 1115CARS Cars Şimşek Mcqueen Lisanslı Nevresim Takımı

Tek kişilik boy seçeneği ile satışa sunulan Taç Cars Şimşek McQueen lisanslı nevresim takımı son derece ilgi çekici bir tasarıma sahiptir. Şimşek McQueen, kırmızı arka planın üzerinde siyah kadran ile yer alır. Ürünün içeriğinde 160 x 220 santimetrelik bir nevresim, 100 cm x 200 cm fitted lastikli çarşaf ve bir adet 50 cm x 70 cm yastık kılıfı bulunur. Cars nevresim takımı, Şimşek McQueen severlerin ve çocukların rüyalarını süsler. Orijinal Cars lisansına sahiptir. Tamamen pamuk materyal kullanılarak imal edilmiştir. Hava geçirgenliği yüksek malzemesi sayesinde konfor sunar. Terletmeyen bir yapıya sahip olduğu için 4 mevsim kullanıma uygundur. Kaliteli baskısı ve pamuklu yapısı sayesinde çamaşır makinesinde yıkandığında deforme olmaz.

  • Üretim Materyali: Pamuk
  • Takımın İçindeki Parça Sayısı: 3
  • Renk: Kırmızı

Taç Lisanslı Nevresim Takımı Cars Şimşek Mcqueen Kumaşı

Taç Lisanslı Nevresim Takımı Cars Şimşek Mcqueen Kumaşı

Taç Cars Şimşek McQueen lisanslı nevresim takımı, yüzde yüz organik pamuklu kumaştan üretilmiştir. Pamuğun saf ve doğal yapısı, söz konusu ürünün hava geçirgenliğinin yüksek olduğunu ifade eder. Bu, uyku sırasında kişinin vücut ısısının yükselmesini engeller. Nevresimin kullanıldığı yatak, bu sayede serin ve kuru kalır. Tamamen pamuktan üretilmiş olan nevresim takımı, hassas bir cilt tipine sahip olan kişiler için gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Tahriş, kızarıklık ve kaşıntı gibi istenmeyen durumlar, kişilerin uyku kalitesini düşürür. Bu durum ise günlük yaşamdaki öğrenme ve çalışma performansını olumsuz etkiler. Pamuklu çarşaflar, hipoalerjenik bir yapıya sahiptir. Bu ürünü çocuklarınız için herhangi bir şüphe duymadan satın alabilirsiniz. Kaliteli materyallerden imal edilmiş olan bu takım, uzun ömürlü kullanım imkânı tanır. İlk günkü kalitesini uzun bir süre boyunca korur.

Taç Lisanslı Nevresim Takımı Cars Şimşek Mcqueen Ebatı Nasıl?

Taç Cars Şimşek McQueen lisanslı nevresim takımı, makul boyutları sayesinde öne çıkar. Ürün, tek kişilik yatakların standart ölçüleri göz önünde bulundurularak imal edilmiştir. Takımın içinde yer alan üç parçanın hepsi de farklı uyku ürünlerine kolayca uyum sağlar. Bu ürünün boyutları, temizlik işlemini de son derece konforlu ve kolay bir hâle getirir. Takımın içinde yer alan parçaları çamaşır makinesinde yıkadıktan sonra kısa süre içinde kurutabilirsiniz. Bu, söz konusu ürünlerin sürekli olarak kullanıma hazır hâlde bulunmasını sağlar. Yatağı tamamen kaplayan nevresim takımı, kişilerin vücutlarının üzerini örter. Takımda bulunan parçalar, istenildiği takdirde katlanıp kolayca muhafaza edilebilir. Pratik bir kullanım vadeden Taç Cars Şimşek McQueen lisanslı nevresim takımı, beklentilerinizi fazlası ile karşılar.

Taç Lisanslı Nevresim Takımı Cars Şimşek Mcqueen Kimler Alır?

Tek kişilik yatak kullanan animasyon film tutkunu yetişkinler ve çocuklar, Taç Cars Şimşek McQueen lisanslı nevresim takımını sıklıkla tercih eder. Kırmızı rengi ile öne çıkan ürün, çocuk odalarını çok daha ilgi çekici bir hâle getirir. Özellikle akşamları uyumak istemeyen çocuklar, Şimşek Mcqueen nevresim takımları sayesinde yatakta vakit geçirmek ister. Hassas bir cilt yapısına sahip olan yetişkin bireyler de bu ürünü tercih edebilir. Özellikle sıcak yaz aylarında kaliteli bir uyku deneyimi yaşamanızı sağlayacak olan Taç Şimşek McQueen nevresim takımı, bulunduğu ortama renk ve hareketlilik katar. Kaliteli bir baskıya sahip olan parçalar, yorganları ve yastıkları korur. Her yaştan birey, bu ürünü tercih edebilir. Dilerseniz siz de Taç lisanslı nevresim takımı Cars Şimşek McQueen yorumlarını inceleyebilirsiniz. Konforlu bir deneyim yaşamanızı sağlayacak olan bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.