tascam Cd-rw900sx Profesyonel Cd Kaydedici/oynatıcı

28.470 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

tascam Cd-rw900sx Profesyonel Cd Kaydedici/oynatıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Radikal Müzik Satıcı Ünvanı: RADİKAL MÜZİK PRODÜKSİYON DANIŞMANLIK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734061414600017 Vergi Kimlik Numarası: 7340614146
    Bu ürün Radikal Müzik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tascam CD-RW900SX Profesyonel CD Kaydedici/Oynatıcı Tascam CD-RW900SX, CD-RW900MKII'nin yerini alan profesyonel bir CD kaydedici ve oynatıcıdır. Yuva yüklemeli bir optik sürücü, en zorlu kurulumlarda yıllarca güvenilir çalışmayı garanti eder. Bu CD sürücüsü, parça işaretleri ayarlanırken boşluksuz kayıt sağlar
  • bu, uygulamayı PC optik sürücüleri kullanılarak yapmak mümkün değildir. 20 Hz ila 20 kHz ±0,8 dB frekans tepkisi ile temiz, net ses kalitesi için A/D ve D/A dönüşümü için yüksek performanslı bir codec kullanılır. Otomatik iz oluşturma gibi çeşitli kayıt özellikleri, operatörün sürekli denetimi olmaksızın hatasız kayıtlar oluşturmasına yardımcı olur. CD-RW900SX, dengesiz (RCA) analog giriş/çıkış jaklarının yanı sıra optik ve koaksiyel dijital ses konektörlerine sahiptir. Hem sol hem de sağ analog girişlerin ön panelde kendi kazanç kontrolleri vardır. Ek olarak, dijital giriş, dijital kaynaktan optimum kayıt seviyeleri için kontrol edilebilir. Otomatik ipucu, otomatik hazır, perde kontrolü, açılışta oynatma ve yavaş yavaş artma/fade-out oynatma gibi işlevler sağlanır. İsteğe bağlı bir bilgisayar klavyesi aracılığıyla kontrol etmek de mümkündür. Not: Bir bilgisayar klavyesi paket içeriğine dahil değildir. Herhangi bir standart PC klavyesini bir PS/2 konnektörü ile bağlayabilirsiniz. Genel Özellikler Aralıksız sürekli kayıt Analog kayıt için ayrı giriş seviyesi kontrolleri (L/R) Ayarlanabilir dijital seviye Otomatik (seviyeye göre, zamana göre, Digital Direct) veya manuel başlık alt bölümü 1-30 saniye arasında yavaş yavaş in/out (1 saniyelik artışlarla ayarlanabilir) Dört saniyelik boşlukları kaydedin Senkronize kayıt (kayıt otomatik olarak başlar) Kaydedilebilecek maksimum başlık sayısı sınırlandırılabilir Pitch kontrolü (0,1 ila 1 saniyelik artışlarla ±%16 hız değişimi), tuş kontrolü (±6 yarım ton tuş değişimi), tuş tutma (yalnızca hız değişir)
Geri Bildirim Ver