Taze Kitap Seyahatname - Ilk Geometri Kitabım (ciltli)

192,86 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Taze Kitap Seyahatname - Ilk Geometri Kitabım (ciltli)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Taze Kitap Yazar Bilge Daniska Barkod 9786057480965 Baskı Sayısı 1. Baskı Sayfa Sayısı 22 Cilt Durumu Ciltli Bebeklerin edebiyattan lezzet almak için küçük olduğunu kim söylemiş? Öyle sananlar, dünya edebiyatının kült eserlerini bebeklerle buluşturan Bebebiyat serisiyle tanışmamışlar demek ki…Bebebiyat’ın her kitabı ilhamını çocuk ve yetişkin edebiyatının klasik eserlerinden alıyor. Bebebiyat serisi sadece ilham aldığı edebiyat eserlerinin öykülerini basit yönergelerle aktarmakla kalmıyor
  • bebeklerin zihinsel gelişimine de katkı sağlıyor. İlk renk kitabım, İlk anatomi kitabım, İlk macera kitabım’’, İlk duygu kitabım gibi alt konu başlıklarıyla Bebebiyat kitapları, eğlendirici ve eğitici olmanın ötesinde, geleceğin edebiyatseverlerinin edebiyat lezzetini tattıkları başlangıç noktası olacak.Bebebiyat serisinin ilk geometri kitabı Seyahatname, Evliya Çelebinin ölümsüz eserini, bebeklerin de okuyabileceği hale getiriyor. Bebebiyatın Seyahatname kitabında, Evliya Çelebinin gezip gördüğü ülkelerdeki meşhur yapıların her biri, farklı geometrik şekillerle niteleniyor. Bu kitapta bebekler hem Evliya Çelebiyi hem dünyanın meşhur mimarlık harikalarını hem de temel geometrik şekilleri tanıyor. Seyahatname, ilk kez bebek kitabı olarak raflarda. Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Bilge Daniska
Geri Bildirim Ver