TEFAL B909S4 Icone Çelik Tencere Seti 8 parça

2.341 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEFAL B909S4 Icone Çelik Tencere Seti 8 parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MegaMall Satıcı Ünvanı: FATMA ULU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8870588376
    Bu ürün MegaMall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teknik Özellikler
  • İç Yüzey Kaplaması: Çelik
  • Kapak Adedi: 4
  • Renk: Gri
  • Tencere Adedi: 4
  • Tencere Ebatı: 18 cm, 20 cm, 24 cm, 26 cm

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Çelik
  • Materyal Çelik
  • Renk Gümüş
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

TEFAL 2100106824 Icone 8 Parça Çelik Tencere Seti

Tefal B909S474 Icone 8 parça gri çelik tencere seti, kapsamlı içeriği ile mutfaklarda oldukça işlevsel bir kullanım vadeder. Bu takımda bulunan ürünler sayesinde pek çok yemeği rahatlıkla pişirmek mümkün olur. Set, içeriğinin genişliği kadar kaliteli yapısıyla da dikkatleri üzerine çeker. Ürünler, yoğun kullanımda dahi uzun süre yıpranmaz ve dayanıklılığını korur. Tefal B909S474 Icone 8 parça gri çelik tencere seti, 210 santigrat dereceye kadar dayanıklıdır. Takım içerisinde yer alan aksesuarlar, bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkanabilir. Ürün, kaliteli ve pratik özelliklerinin yanı sıra şık görüntüsüyle de âdeta büyüler. Bu seti sevdiklerinize verebileceğiniz etkileyici bir hediye seçeneği olarak da değerlendirebilirsiniz. Tefal B909S474 Icone 8 parça gri çelik tencere setinin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Materyal: Çelik
  • Renk: Gümüş
  • Garanti Süresi: 2 yıl

TEFAL Icone 8 Parça Tencere Seti Teknik Özellikleri

TEFAL Icone 8 Parça Tencere Seti Teknik Özellikleri

Tefal B909S474 Icone 8 parça gri çelik tencere seti, pek çok gelişmiş özelliğe sahiptir. Takım içerisinde farklı boyutlarda toplam 4 tane tencere bulunur. Bu ürünlerin her birine uygun ebatta kapaklar da mevcuttur. Tencerelerin ölçüleri sırasıyla 26, 24, 20 ve 18 cm’dir. Bu sayede pişirilecek yemek ve porsiyona göre uygun ürünü set içerisinde kolayca bulmak mümkündür. Ürünlerin dış yüzeyinde parlak ve pürüzsüz paslanmaz çelik kaplama bulunur. Tencerelerin içlerinde de aynı materyalin ayna efektli versiyonu mevcuttur. Tefal Icone 8 parça çelik tencere seti, silikon kulplarla desteklenmiştir. Bu sayede el yakmaz ve ergonomik bir kullanım imkânı sunar. Ürünlerin kapakları, delikli bir tasarıma sahiptir. Böylece süzgeç olarak da kullanılabilir. El yakmayan silikon kulplu kapakların cam yapısı sayesinde yemekleri pişirirken kontrol etmek de mümkün olur.

TEFAL Icone Çelik 8 Parça Tencere Setini Kimler Tercih Eder?

Tefal B909S474 Icone 8 parça gri çelik tencere seti, oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu sayede pek çok kişi tarafından rahatlıkla tercih edilebilir. Set içerisindeki ürünler, indüksiyonlu dâhil tüm ocak tiplerinde kullanıma uygundur. Bu yönüyle farklı teknik özelliklere sahip ocakları kullanan kişiler için uygun bir settir. Söz konusu set, sahip olduğu kapsamlı içeriği sayesinde yeni evlenen kişiler için de oldukça ideal bir çeyiz seçeneğidir. Tefal B909S474 Icone 8 parça gri çelik tencere seti, birden fazla ürüne aynı anda sahip olmanızı sağlayan ekonomik bir seçenektir. Gümüş renkli şık tasarımıyla Tefal çelik tencere seti, hemen her mutfak dekorasyonuna kolaylıkla uyum sağlar. Evinde işlevsellik kadar şıklıktan da ödün vermeyen kişiler için oldukça uygun bir üründür.

TEFAL Icone Çelik 8 Parça Tencere Seti Uzun Ömürlü mü?

Tefal B909S474 icone 8 parça çelik tencere seti gri oldukça dayanıklı yapısal özelliklere sahiptir. Set içerisindeki ürünlerin materyali yüksek kalite paslanmaz çeliktir. Böylelikle tencereler, uzun yıllar boyunca sağlıklı ve güvenli bir biçimde kullanılabilir. Ürünlerin iki yanında ve kapaklarında bulunan silikon kulplar da son derece kalitelidir. Silikon, ısı geçirmez ve dirençli yapısı sayesinde ürünün kullanımını kolaylaştırırken aynı zamanda ömrünü de uzatır. Tefal marka bu set, iki yıllık garanti kapsamındadır. Böylelikle kullanıcı kaynaklı olmayan tüm hasar, arıza ve benzeri sorunlar için teknik destek hizmeti mevcuttur. Dilerseniz Tefal Icone çelik 8 parça tencere seti yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kaliteli sete sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.