Telogeff Sd Şampuan Seboreik Dermatit Ve Kepek Için

399 TL

Ürün Bilgileri

Telogeff Sd Şampuan Seboreik Dermatit Ve Kepek Için

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TYKONPHARMA Satıcı Ünvanı: TYKON İLAÇ KİMYA ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0873036254000001 Vergi Kimlik Numarası: 8730362540
    Bu ürün TYKONPHARMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Seboreik dermatit ve kepek için üretilmiştir.
  • Seboreik dermatite bağlı kafa derisi veya yüzde oluşan deri dökülmesi problemini ortadan kaldırır.
  • Özel formülü ile mantarları yok eder ve saç folikülü büyümesini destekleyen ve saç dökülmesiyle mücadele eden hücreleri güçlendirir.
  • Her türlü pullanma, kaşıntı ve kızarıklığı önler.
  • Içindekiler: Aqua, disodyum laureth sulfosuccinate, cocamidopropyl betaine, cocamide dea, sodyum cocoamphoacetate, salisilik Asit, propilen glikol, peg-7 gliseril kokoat, zeytinyağı peg-7 esterler, çinko piritiyon, polikuaterniyum-7, çiçek tritheamin ekstraktı fenoksietanol, parfüm, biotin, stiren / akrilatlar kopolimeri, climbazole, panthenol, etilheksilgliserin, sodyum klorür, sitrik asit, heksil sinnamal, benzil salisilat, linalool. Kullanım şekli: Islak saç derisine hafif masajla uygun miktarda uygulayın, 2-3 dakika saçta bırakın ve ardından bol su ile yıkayın. Uyarılar: 3 yaşından küçük çocuklar için kullanılmamalıdır. 25 °c'nin altında, kapalı ve ışıktan uzakta saklayın.

Ürün Özellikleri

  • Etki Kepek Önleyici
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Telogeff SD Seboreik Dermatit ve Kepek İçin Şampuan

Telogeff SD şampuan, saç derisinde görülen çeşitli rahatsızlıkların giderilmesi için dizayn edilen etkili bir üründür. Başta seboreik dermatit ve kepek problemlerinin ortadan kalkmasına yardımcı olan ürün, tariş problemini de minimum seviyeye indirir. Şampuanın eşsiz formülü, ilk kullanımdan itibaren etkisini göstermeye başlar. Tüm saç tiplerine uygun olacak şekilde dizayn edilen ürün, derinlemesine temizlik sağlar. Şampuan durulanma problemi de yaşatmaz. Sürüldükten sonra kısa sürede saç tellerinden arındırılabilir. Her gün güvenle kullanabileceğiniz şampuan, medikal anlamda başarılı sonuçlar doğurur. Telogeff şampuan 200 ml’lik şişesiyle tüketicilere ulaştırılır. Güvenli biçimde ambalajlanan ürünün, akma ve dökülme sorunu yaşamadan kapınıza kadar ulaştırılması hedeflenir.

  • Uygunluk: Tüm Saç Tipleri İçin
  • Kullanım Alanı: Dermatit ve Kepek Problemlerinin Giderilmesi
  • Hacim: 200 ml

Telogeff Seboreik Dermatit İçin Sd Şampuanın Özellikleri Nelerdir?

Telogeff Seboreik Dermatit İçin Sd Şampuanın Özellikleri Nelerdir?

Telogeff SD 200 ml seboreik dermatit ve kepek için şampuan, zengin formülüyle saç problemlerinin giderilmesine büyük katkı sağlar. Ürün, ilk kullanımdan itibaren etkisini göstermeye başlar. Pek çok çalışma sonucunda geliştirilen bu şampuan, saçlarınızın daha parlak ve sağlıklı olmasında etkilidir. Söz konusu ürünü kullanarak pullanma, kepek oluşumu ve bunlara bağlı dökülme sorunlarını azaltabilirsiniz. Ayrıca Telogeff SD 200 ml seboreik dermatit ve kepek için şampuan, saçların sağlıklı uzamasına da katkı sağlar. Böylece canlı ve güçlü saç tellerine kavuşmanızın önü açılır. Ürün, büyüme hücrelerini daha da güçlendirir. Şampuanın saç derisindeki kaşıntı, kızarıklık ve yanma problemleri üzerinde de etkili olduğunu belirtmek gerekir. Bu benzersiz şampuan, günlük kullanıma uygundur.

Telogeff Kepek İçin Sd Şampuanın İçeriği Nasıldır?

Telogeff SD 200 ml seboreik dermatit ve kepek için şampuan, zengin bileşenlere sahiptir. Söz konusu ürünü kullanarak etkileyici ve güçlü saçlara ulaşmanız mümkündür. Şampuanın formülünde; aqua, disodyum laureth sulfosuccinate, peg-7 gliseril kokoat, cocamidopropyl betaine, cocamide dea, salisilik asit, propilen glikol, zeytinyağı peg-7 esterler, sodyum cocoamphoacetate gibi maddeler bulunur. Ayrıca su bazlı bu şampuan mineral bakımından da zengindir. Ürünün bileşenlerindeki çinko, daha sağlıklı cilt ve saç telleri için formüle eklenmiştir. Telogeff SD seboreik dermatit ve kepek için şampuanda; polikuaterniyum-7, çiçek tritheamin ekstraktı fenoksietanol, parfüm, biotin, stiren / akrilatlar kopolimeri, climbazole, panthenol, etilheksilgliserin, sodyum klorür, sitrik asit, heksil sinnamal, benzil salisilat, linalool gibi maddeler de yer alır.

Telogeff Seboreik Dermatit İçin Sd Şampuanı Kimler Tercih Edebilir?

Telogeff SD seboreik dermatit ve kepek için şampuan, saç derisinde dökülme ve pullanma problemi yaşayan bireyler tarafından kullanıma uygundur. Ayrıca söz konusu ürünü, kaşınma sıkıntısı çeken bireylerde kullanabilir. Saç mantarı, kepek, kızarıklık ve yanma sorunlarında kısa sürede etkili çözümler sunan ürünün, cilde bilinen bir zararı yoktur. Telogeff SD seboreik dermatit ve kepek için şampuan, 3 yaşından küçük çocuklarda kullanılmamalıdır. Saça uygulandıktan sonra şampuanın iyice durulanması tavsiye edilir. Ayrıca bu etkili sıvı 25 derecenin altındaki sıcaklıklarda saklanmalıdır. Ürünün şişesi kapalı olmalı ve ışıktan uzak tutulmalıdır. Düzenli uygulamada kalıcı etkiler ortaya koyan bu şampuan, neredeyse tüm kullanıcılardan tam not alır. Ürünü deneyimleyenler onu; etkili, kaliteli ve başarılı bulur. Siz de farklı saç ve cilt problemleriyle savaşırken etkili bir yardımcı arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Dilerseniz sipariş vermeden evvel Trendyol’daki Telogeff SD seboreik dermatit ve kepek için şampuan yorumlarına da göz atabilirsiniz. Siz de bu ürüne indirimli uygun fiyat avantajları ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.