Terrazen TONE PERFECT UV PRIMER GREEN

1.050 TL

Ürün Bilgileri

Terrazen TONE PERFECT UV PRIMER GREEN

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WTC Satıcı Ünvanı: WTC BİLİŞİM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0815096808200001 Vergi Kimlik Numarası: 8150968082
    Bu ürün WTC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal bir parlaklık yakalayabileceğiniz ultra hafiflikte renk düzelticili UV korumalı baz. Krem dokusundaki bu oldukça hafif ton eşitleyici, yumuşak ve ipeksi bir cilt yaratırken cildi olabilecek en iyi makyaj deneyimine hazırlar. Yeşil renkte sunulan UV baz, kızarıklığı nötralize edip temiz ve parlak bir cilt ortaya çıkartırken mor renkte sunulan UV baz, sarımsı cildi geriletirken donuklaşmış cilt tonunu düzenlemeye yardımcı olur. İçeriğindeki kimyasal olmayan UVA ve UVB korumalarıyla cildi güneş hasarlarına karşı korur. Cetella Asiatica, Aloe Vera ve E-Vitaminiyle güçlendirilmiş Yeşil Baz Krem, cildi yatıştırır, enflamasyonu kontrol altına alır ve anti-oksidan özellik gösterir. Kiraz Çiçeği, Lotus ve Vitamin B3'le zenginleştirilmiş Mor Baz Kremse, ciltte aydınlanmayı ve ton eşitlenmesini sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver