The Mia 40x11cm Tuvalet Wc Fırçası Bakır Glv0325

819,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1 TL'ye %30 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.479,99 TL

Ürün Bilgileri

The Mia 40x11cm Tuvalet Wc Fırçası Bakır Glv0325

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: The Mia Satıcı Ünvanı: SUDE İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0782062614200019 Vergi Kimlik Numarası: 7820626142
    Bu ürün The Mia tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • The Mia Galvaniz 40x11cm Tuvalet Fırçası Bakır GLV0325Galvanizden üretilmiştir. Dış mekanlarda kullanılabilir, yıkanabilir, paslanma ve lekelenme yapmaz.Ürün 40(Y) x 11(G) x 11(D) cm'dir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

The Mia Tuvalet Fırçası - Bakır Kaplama

Banyo ve tuvaletlere şıklık katan The Mia tuvalet fırçası - bakır kaplama GLV0325 özel bir malzemeden üretilir. Aynı zamanda dış mekanlarda da kullanılan ürün, bakır rengiyle ortama dekoratif anlamda şıklık katar. Yıkanabilir dış yüzeye sahip ürünün fırça kabı paslanma ve lekelenme yapmaz. Fırça kabının yüksekliği 40 cm’dir. Ürün, 11 cm genişliğe ve 11 cm derinliğe sahiptir. Temizlik konusunda detay gerektirir. Temizliğe bulaşık deterjanlı bir bezle başlanması gerekir. Ardından da nemli bir bezle durulanması önemlidir. Temizlik esnasında herhangi bir kimyasal madde ya da çözücü kullanılmamalıdır. Ürün, deterjanlı bir su içerisinde bırakılmamalıdır. The Mia tuvalet fırçası iç ve dış mekanda rahatlıkla kullanılır. Tuvalet ve banyolara şıklık katmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Bakır kaplama
  • Dekoratif tasarım
  • Yıkanabilir dış yüzey

The Mia Tuvalet Fırçası - Bakır Kaplama Özellikleri

The Mia Tuvalet Fırçası - Bakır Kaplama Özellikleri

The Mia tuvalet fırçası - bakır kaplama modelinin ana malzemesi galvanizdir. Ürün, dış ve iç mekanlarda dekorasyon amaçlı kullanılabilir. Ortama şıklık katan bir tasarımdır. Yıkanabilen bir ürün olduğu için temizlik ve hijyen konusunda müşterilere yardımcı olur. Tuvalet fırçası, bakır olmasına rağmen paslanmayan ve leke tutmayan yapıdadır. Bu da suyun ürünün dış görünüşüne herhangi bir hasar vermediğini gösterir. Tuvalet fırçası - bakır kaplama modelinin temizliğinin özenli bir şekilde yapılması gerekir. Bunun için de kimyasal içeren herhangi bir ürün temizlikte kullanılmaz. Sadece bulaşık deterjanı hafif bir biçimde köpürtülerek yüzeye sürülür. Ardından da nemli bir bezle silinir. Galvaniz maddeden üretilmesine ve bakır olmasına rağmen pas tutmayan ürün, önerildiği şekilde temizlendiğinde lekelerden arınır. İstediğiniz mekanda hijyenik ve kaliteli ürün olan bakır kaplamalı tuvalet fırçasını tercih edebilirsiniz.

Pratik The Mia Tuvalet Fırçası Kullanımı

Pratik The Mia Tuvalet Fırçası Kullanımı

The Mia tuvalet fırçası - bakır kaplama kullananlar, genel olarak ürünün hem şıklığına hem de dekoratif amaçlı kullanımına vurgu yapar. Banyo içinde kullanımında bakırın ve galvanizin birleşimi dekoratif olarak ortama şıklık katar. The Mia tuvalet fırçası - bakır kaplama yorumları, genel olarak ürünün temizlenmesi konusunda da dikkatli olunmasını belirtir. Ürünün sert temizlik maddeleri, tel ve asidik deterjanlar ile ovularak temizlenmemesi gerekir. The Mia markalı fırça suyla yıkanır. Fakat hijyen açısından ürünün ıslak bırakılmaması gerekir. Islak bırakılan ürün paslanma ya da lekelenme olmamasına rağmen bakteri üretir. Modelin bakır kaplama olması, kahverengi ya da krem rengi tonlarıyla uyum sağlar. Aynı zamanda dekoratif olarak da bütünlük sunar. Galvaniz malzemeler kullanılarak yapılması, ürünün dayanıklılığını, kullanım süresini ve sağlamlığını artırır. Bu sayede güven içinde ürünü tercih edebilirsiniz.

Avantajlı The Mia Bakır Tuvalet Fırçası Fiyatları

Avantajlı The Mia Bakır Tuvalet Fırçası Fiyatları

Bakır renk tonuna ve dekoratif detaylara sahip olan ve aynı zamanda yıkanabilen tuvalet fırçası, müşterilere özel bir deneyim sunar. Ortam dekorasyonuna katkı sağlar. Aynı zamanda sağlamlığıyla kolay kırılma ve yıpranmayı engeller. Temizlik açısından ürünün kimyasal, çözelti ve sert tellerle temizlenmemesi önerilir. Asidik deterjanla da ovulmaması önemlidir. Model hem iç hem de dış mekanlarda bakır rengiyle ortama şık bir hava katar. Galvaniz olan ürün, son derece özel bir tasarıma sahiptir. Bu da ürünün dayanıklılığını ve kullanım süresini uzatır. Kalitesi ve fiyatları ile avantajlı bir üründür. The Mia tuvalet fırçası - bakır kaplama fiyatları, ürün özellikleri kapsamında belirlenir. Fiyatlar ise farklı bütçelere hitap eder. Ürünün kalitesi ve diğer detaylarıyla doğru orantılıdır. Şık ve estetik bir görünüm sağlayan bu ürüne Trendyol’dan cazip fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.