5
Zencefil kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

The Spicex Organic Spicex Öğütülmüş Zencefil 100 gr

49,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

The Spicex Organic Spicex Öğütülmüş Zencefil 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KANNECİ Satıcı Ünvanı: YUNUS EMRE KANNECİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4960555726
    Bu ürün KANNECİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • The SpiceX Organic Öğütülmüş Zencefil, mutfakta ve geleneksel tıbbi uygulamalarda dünya çapında kabul görmüş bir baharattır. Zencefil, sıcak, baharatlı ve biraz da tatlı bir lezzeti ile bilinir. Zencefilin kökleri, Asya'ya kadar uzanır ve orada hem yemeklerde hem de tıbbi uygulamalarda yüzyıllardır kullanılmaktadır. The SpiceX Organic olarak, sizlere bu çok yönlü ve aromatik baharatı sunmayı hedefliyoruz. The SpiceX Organic Öğütülmüş Zencefil, çeşitli yemeklere ve içeceklere ekstra bir ısı ve zengin bir lezzet katıyor. Özellikle Asya tarzı yemekler, çorbalar, tatlılar ve içeceklerde kullanılan bu baharat, tariflerinize ekstra bir boyut katarken, aynı zamanda sağlık artışı sağlar. Zencefil, sadece en kaliteli bitkilerden seçilir ve lezzetini ve aromatik özelliklerini korumak için özenle öğütülür. Her paket, The SpiceX Organic'ın kalite standartlarını ve bu baharatlı baharatı yansıtır. The SpiceX Organic Öğütülmüş Zencefil, hem güçlü lezzeti hem de sağlık yararları ve kullanım çeşitliliği ile her mutfakta bulunması gereken bir ürün olarak kabul edilir. Yemeklerinize ve içeceklerinize ısı ve baharatlı bir dokunuş katmak için kullanın ve her bir lokmanın ve yudumun keyfini çıkarın. Gerek deneyimli bir aşçı olun, gerekse hızlı ve kolay bir şekilde baharatlı bir dokunuş eklemek isteyin, The SpiceX Organic Öğütülmüş Zencefil mutfakta eksik olmaması gereken bir üründür. Ürün toplam 100 gramdır. Ürün şeffaf kilitli doypack paketlerde gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver