Thea Thealoz Duo Jel Göz Damlası 30'lu

465,60 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Thea Thealoz Duo Jel Göz Damlası 30'lu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOAİLEM Satıcı Ünvanı: AHSEN MUTLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2861277072200001 Vergi Kimlik Numarası: 6020485532
    Bu ürün DERMOAİLEM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Thealoz Duo Jel Göz Damlası 30'lu Thealoz Duo kuru göz hastalığının tedavisin de Trehaloz ve Hyaluronik Asidi birleştiren ilk örnektir. Kuru göz semptomlarının giderilmesinde uzun süreli rahatlama sağlayan, koruyucu madde içermeyen bir formülasyonda Trehaloz, Hyaluronik Asit ve ek olarak Karbomer jel (% 0.25) içeren göz damlasıdır.Özellikle geceleri uyumadan önce veya gün içinde normalde olduğu kadar sık damla kullanmaktan kaçınmak istiyorsanız yararlıdır.Thealoz Duo kuru göz hastalığının tedavisin?de Trehaloz ve Hyaluronik Asidi birleştiren ilk örnektir. Uluslararası alanda ve ülkemizdeki birçok göz doktoru bu kombinasyonun sunulması kuru göz hastalığının tedavisinde önemli bir adım olarak kabul edilmektedir.Thealoz Duo Gel üç şekilde etkilidir:1.Trehaloz, oküler yüzeyde bulunan epitel hücrelerini korur, kuru ortamlardaki günlük strese karşı dirençlerini arttırır ve kuru gözdeki gözyaşı filmi değişikliklerine olan dirençlerini geliştirir.2.Hyaluronik Asit, göz yüzeyini nemlendirmek ve kayganlaştırmak için suyun tutulmasını sağlar.3.Karbomer Jel, yapışkanlığa neden olmadan formülasyonun göze daha uzun süre kalmasını sağlarSıvı jel damlalar sıkılarak kullanılan, kullanımı kolay, tek dozluk flakonlar içerisinde sunulmaktadır. Gün boyunca ihtiyaç duyulan sıklıkta uygulanabilir.Thealoz Duo Jel, kuru göz tedavisinde kullanılan Thealoz Duo ürün yelpazesinin bir parçasıdır
  • 30 adetlik tek dozluk flakonlar şeklinde kullanıma sunulmaktadır.
Geri Bildirim Ver