TİENZ AİRİZ Airiz Active Oxygen & Negative Ion Günlük Ped 30'lu 2 Paket

389 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TİENZ AİRİZ Airiz Active Oxygen & Negative Ion Günlük Ped 30'lu 2 Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜVENPORT Satıcı Ünvanı: GÜZİN KARAGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0690170313
    Bu ürün GÜVENPORT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Airiz Active Oxygen & Negative Ion Günlük Ped 30'lu 2 Paket
Geri Bildirim Ver

Airiz Active Oxygen & Negative Lon Günlük Ped 30'lu 2 Paket

Airiz Active Oxygen Negative İon özel olarak geliştirilmiş bir kadın pedidir. Bakteriler pedlerde kolayca ürer ve kadınlar adet sırasında daha hassastır, bu da onları enfeksiyonlara karşı daha duyarlı hale getirir. Aynı zamanda bu enfeksiyon durumu gün içerisinde de risk yaratmaktadır. Kaliteli ve güvenli pedler bu süre zarfında kadınları koruyor ve rahatlık hissi yaratıyor. Reaktif oksijen, bu pedin nefes alabilirliğini etkin bir şekilde sağlar, hava sirkülasyonunu destekler, oksijen dolaşımını arttırır ve zararlı bakterileri ortadan kaldırır. Active Oxygen Negative İon Ped antibakteriyel özelliklere sahiptir, bağışıklık sistemini destekler, hoş olmayan kokuları ve rahatsızlıkları giderir ve bugünlerde tüm kadınların kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlar. Reaktif oksijen türleri ve negatif iyonlar, çifte bakım ve çifte konforu olanaklı kılar.

  • Üstün Emici Özellikler
  • Bakteri Oluşumunu Önleme
  • Hava Sirkülasyonu Destekleme

Özel Olarak Geliştirilmiş Formülüyle Active Oxygen Negative İon Ped

Özel Olarak Geliştirilmiş Formülüyle Active Oxygen Negative İon Ped

Airiz Active Oxygen & Negative Ion Günlük Ped 30'lu 2 Paket 014 aktif oksijen ve negatif iyonlardan oluşan bir tabaka bakteri üremesini engeller, bağışıklığı artırır ve onu taze ve temiz tutar. Tüm hijyenik pedler ipek ve yumuşak pamuklu bir tabaka ile kaplanmıştır. Nemi tamamen emer ve temiz bir his verir. Airiz Active Oxygen & Negative Ion Günlük Ped 30'lu 2 Paket 014 yorumları noktasında her daim olumlu geri bildirimler almayı başarır. Böylelikle de kalitesini tekrar gözler önüne sermeyi de başarmış olur. Bu ped kadınlar için özel olarak geliştirilmiş formülü ile kadınların günlerinin daha rahat ve konforlu bir şekilde geçmesine olanak sağlar. Aynı zamanda üstün emici özellikleri sayesinde hiçbir şekilde sızdırma ve akma durumuna da yol açmaz.

Yüzde Yüz Emici Özellikli Active Oxygen Negative İon Ped

Yüzde Yüz Emici Özellikli Active Oxygen Negative İon Ped

Airiz Active Oxygen & Negative Ion Günlük Ped 30'lu 2 Paket 014 fiyatı ile de beklentilerinizi tam anlamı ile karşılayan bu hijyenik ped %100 emici özelliğe sahip olacak bir şekilde üretilmiştir. Bu sayede kadınların gün içerisinde karşılaşmakta olduğu sızdırma ve terletme problemleri tamamen ortadan kalkmış olur. Hava sirkülasyonunu da tam olarak sağlamayı başaran bu hijyenik ped regl pedinin nefes alabilirliğini de en iyi seviyede destekler. Airiz Active Oxygen & Negative Ion Günlük Ped 30'lu 2 Paket 014 kullananlar kendilerini her daim rahat hissetme imkanına sahip olurlar. Bu günlük ped 30’lu bir şekilde ve 2 paket olarak sizlere sunulmakta olduğu için 60 gün boyunca kullanma imkanı sunar. Özel tasarımlı ambalajı sayesinde her daim çantanızda ve hatta cebinizde taşımanıza da olanak tanıyarak sizlerin yanında olmaya devam eder.

Active Oxygen Negative İon Ped ile Gün İçerisinde Konfor ve Rahatlık

Active Oxygen Negative İon Ped ile Gün İçerisinde Konfor ve Rahatlık

Airiz Active Oxygen & Negative Ion Günlük Ped 30'lu 2 Paket 014 satın al seçenekleri üzerinden kolay bir şekilde alışveriş sepetine ekleyip sahip olabileceğiniz son derece hijyenik olan günlük ped çeşidi sizlerin gün içerisinde rahatlık ve konforundan ödün vermemesi amaçlanarak özel olarak formülize edilmiştir. Böylelikle günlük ped kullanımı bir ağırlık ve zorlu durum olmaktan çıkmakta ve sanki yokmuş gibi bir his yaşatmaktadır. Aynı zamanda tüm kötü kokuların ve terleme gibi durumların da son derece önüne geçen bu günlük ped çeşidi sizleri sonsuz rahatlık ile buluşturuyor. Reaktif oksijen sağlayarak ve aynı zamanda hava sirkülasyonunu destekleyen yapısı da bu günlük pedin üstün sağlıklı özelliklerini tekrar tekrar kanıtlamayı başarmış oluyor. Bu sayede de her daim rahat günler geçirme imkanı artmış oluyor. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.