Timaş Çocuk Kalbimin Süsü Oruç - Neden Oruç Tutarız?

85 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
106,56 TL98,33 TL
Kurumsal Fatura
98,53 TL
3 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
500 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
106,76 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
109,13 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Timaş Çocuk Kalbimin Süsü Oruç - Neden Oruç Tutarız?

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAPSEPETTE Satıcı Ünvanı: AZİM DAĞITIM KİTAP BASIM YAYINCILIK PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0127034411100015 Vergi Kimlik Numarası: 1270344111
    Bu ürün KİTAPSEPETTE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oruç tutmak, çocuklarımız için, doğasında otokontrol, iradeli davranabilme, vicdan, empati ve şükür gibi bir çok armağanı taşır. Ve çocuklarımız Ramazan ayının özel manevi ikliminde oruç konusu üzerine düşündükçe, bu özel armağanlar bir bir tohumlar olarak düşer yavrularımızın yüreğine... Anne babalar olarak, çocuklarınızla birlikte okuduğunuz, düşündüğünüz Merve Hanım'ın bu özel kitabının yavrularınızın yaşamlarının inanç boyutuna dair duygu, düşünce ve olumlu davranışlar geliştirmelerinde güzel bir vesile olacağına gönülden inanıyorum. - Kudret Eren Yavuz (Çocuk ve Aile Terapisti/Psikoterapist) Merve Hanım, iki harika oğlunun yanında, tanıdığı tanımadığı ama bir şekilde ulaşmanın yollarını bulduğu bütün çocukların geç kalınmamış bir zamanda manevî eğitimlerini kendine gerçek anlamda dert edinmiş bir anne, bir aktivist, kendisini resmî eğitim öğretim kalıpları içine hapsetmemiş bir eğitim fenomeni! Merve Gülcemal'in, onca yoğunluğun arasında, tecrübe ve birikimlerini, kitap olarak da annelerin hizmetine sunması, son derece faydalı ve takdir edilesi bir “faaliyet” oldu. - Özkan Öze (Çocuk kitapları yazarı) Sevgili Merve'nin yazdığı bu kitap, çocuklara irade gücü kazandırma temrinlerini en güzel yolla, yani soru sorarak yapıyor. Çocuklar “ niçin oruç tuttuklarını” sormaya başladıklarında aslında bir yandan güçlü bir iradenin de temellerini atıyorlar. Bunun yanında, bir ömür hatırlanacak tatlı hatıraların kumunu da karıyorlar tabi. Sonrasında inşa edilen insan ömründe, çocukluk yıllarının içine serpiştirilmiş mutlu Ramazanlar'ın, heyecanlı bekleyişlerin, güler yüzlü namazların kaç kuşağa emanet edileceğini bilmek
  • bu kitabın sıcacık hislerle okunmasına sebep oluyor. - Tuğba Akbey İnan (İletişimci – Yazar) Ürün Adı: Kalbimin Süsü Oruç - Neden Oruç Tutarız? Ürün Kodu: 9786050825763 Yazar: Merve Gülcemal Basım Yılı: 2017 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 35 Kağıt Cinsi: 1. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Birsen Ekim Özer
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 26-50
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver