Tiny Love 3 Ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı Lacivert

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
49 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.499,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.499 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tiny Love 3 Ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı Lacivert

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nennen Baby Satıcı Ünvanı: ALİ KÜÇÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6020579963
    Bu ürün Nennen Baby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ebeveynlerin ihtiyaçları dinlenerek geliştirilmiş, 180 ° yatarak ve kenarları kaldırılarak beşiğe dönüştürülebilen ilk ana kucağı !Özellikler tek bir hareketle 3 farklı pozisyon değişikliği ile, 1 ürün 3 fonksiyon yarı yatar pozisyon180 derece uyku pozisyonuoturur&sallanır pozisyon her 3 değişik pozisyonda kullanılabilen titreşim özelliği18 farklı melodi çalabilen ışıklı, müzik kutusu‘oturur’ , ‘yarı yatar’ pozisyonlarında 18 kg’ye kadar taşıma kapasitesi beşik pozisyonunda 9 kg’ye kadar taşıma kapasitesibebek tarafından aktive edilebilen ışıklı, müzik kutusumüzik kutusuna takılı sallanan 2 özel oyuncakekstra güvenlik için özel emniyet kemeriantibakteriyel, silinebilir özel kumaşzevke göre değişik renk çeşitlerifonksiyonlarana kucağı kenarları kaldırılıp 180 ° yatırılarak bebeğinizin üşümeden güvenle uyuyacağı bir beşiğe dönüşür. Mama sandalyesi pozisyonunda bebeğiniz rahatça beslenebilir.Sallanan sandalyenin yarı yatar pozisyonunda bebeğiniz dinlenirken, kaliteli bir uykuya hazırlık yapabilir.Her 3 pozisyonda kullanılabilen titreşim özelliği bebeğinizi sakinleştirirken sindirim sisteminin daha iyi çalışmasına yardımcı olur.18 farklı melodi çalabilen ışıklı, müzik kutusu ve oyuncakları sayesinde, siz iş yaparken, bebeğiniz tek başına eğlenceli vakit geçirebilir.Özel emniyet kemeriyle bebeğiniz için güvenli bir yuvadır.Modern, kaliteli, çok fonksiyonlu bir tasarıma sahiptir.
  • Titreşim için: 1c/lr 14 (1.5v) pil kullanınız. Oyuncak için: 3aaa/lr 14(1.5v) pil kullanınız.
  • Boyutlarıen: 37 cmuzunluk: 72 cmyükseklik: 32 cm

Ürün Özellikleri

  • Özellik Sallanır
  • Taşıma Kapasitesi 0-18 Kg
  • Renk Lacivert
  • Yaş 0 - 3 Yaş
Geri Bildirim Ver

Tiny Love 3 Ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı Lacivert

Ebeveynlerin yeni doğan bebekleri için kullanabileceği Tiny Love 3 ü bir arada uykucu ana kucağı lacivert, bebeğinizin günlük yaşantısını kolaylaştırır. İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış olan ana kucağı tek bir hareketle üç pozisyona gelir. 180 derece uyku pozisyonu, yarı yatar-sallanır pozisyonu ve oturur - sallanır pozisyonları bulundurur. 18 farklı melodi çalabilen müzik kutusu ile bebeğinizi eğlendirir. Bazı müzikler neşeli, bazı müzikler de ninni modundadır. Müzik kutusu ve titreşim için 1.5Volt pile ihtiyaç duyar. Sallanabilme fonksiyonuyla size gerek kalmadan bebeğinizin uyumasını ve oyalanmasını sağlar. Tek hareketle kolayca pozisyon değiştirilebilir. Her pozisyonda kullanılan titreşim özelliği, bebeğinizin gazını alır, rahatlatır. Siz işinizi yaparken o da oturduğu yerden sizi seyrederek güvenli zaman geçirir.

  • Üç farklı pozisyonda kullanılabilinen titreşim özelliği
  • Ekstra güvenlik sağlayan özel kemer
  • Antibakteriyel kumaş

Tiny Love 3ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı Özellikleri

Tiny Love 3ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı Özellikleri

Bebeğinizin gelişimini sahip olduğu özelliklere kolaylaştıracak Tiny Love 3 in 1 arada uykucu ana kucağı bir ürün üç fonksiyondur. Antibakteriyel ve silinebilinir özel kumaşıyla temizliği rahatça yapılır. Müzik kutusu bebeğinizin hareketleriyle aktif hale gelirken üstündeki oyuncaklarla onu eğlendirir,oyalar. Oyuncakların içinde sallanan güneş ve salyangoz bulunur, isteğinize göre seçebilirsiniz. Uzunluğu 73 cm, yüksekliği 32 cm olan ana kucağı taşınabilirlik açısından da çok rahattır. Modern tasarımının yanında kaliteli ve çok fonksiyonludur. Yumuşak kumaşı sayesinde konforludur. Oturur ve yarı yatar pozisyonda 18 kg’ya kadar taşır. Beşik pozisyonunda taşıyabildiği ağırlık 9 kg’dır. Yaş aralığı 0-24 aydır. Özel emniyet kemeri ile bebeğinizi her hareketinde güvende tutar. Işıklı müzik kutusu ve oyuncaklarla bebeğinizi siz olmadan da eğlendirir. Tercihinize göre mama sandalyesi veya beşik olarak kullanabilirsiniz.

Tiny Love 3ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı Fonksiyonları

Tiny Love 3ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı Fonksiyonları

Tiny Love 3’ü bir arada uykucu ana kucağı şık tasarımının yanında birçok fonksiyona sahiptir. Bebeğinizi hem dinlendirebilir hem de eğlendirebilirsiniz. Ana kucağının kenarları kaldırıldığında güvenli bir beşik haline dönüşür. Sürekli kontrol etmenizi gerek kalmadan bebeğinize güvenli ve kaliteli uyku sağlar. Uyku ihtiyacının yanında beslenme ihtiyacını ana kucağı sayesinde karşılayabilirsiniz. Tek bir mekanizma ile beşik pozisyonundan mama sandalyesi pozisyonuna gelir. Konforlu ve güvenli tasarımıyla ebeveynlerin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılar. Eğlenceli ve ışıklı beyaz ses fonksiyonu tek tuşla aktif hale gelir. Bebeğinizi huzursuz durumlardan eğlenceli bir aksiyonla kurtarır. Sabitlenebilir ayakları kolayca açılır ve düşmesini engeller. Ebeveyn erişimi rahattır. Acil durumlarda önündeki mekanizmayı zorlanmadan çıkarabilirsiniz. Kenarlıkları kaldırılınca 180 derece yatırılarak beşik pozisyonuna gelen ana kucağı, genişliğiyle bebeğinizi güvende tutarken üşümesinin de önüne geçer.

Tiny Love 3 Ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı Kullananlar

Tiny Love 3 Ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı Kullananlar

Yeni ebeveyn olan müşteriler ana kucağının modern tasarımıyla zorluk yaşamadan bebeklerinin ihtiyaçlarını karşılarlar. Sahip olduğu antibakteriyel ve temizlenebilir özel kumaşı uzun süre harcamadan hijyenik ortamı sağlamanıza yardımcı olur. Müşterilerin sevdiği özellikler arasında beşik pozisyonu önemli bir yer tutar. Kenarlıklarıyla beşik haline gelen ana kucağı, bebeğinizi hareket ettirmeden uykusunun kalitesini artırmanıza ve korumanıza yardımcı olur. Müzik kutusu ve oyuncaklar bebeğinizi eğlendirirken yemek ihtiyacını da huzursuz olmadan karşılamasını sağlar. Bebeğiniz uyku ve beslenmenin yanı sıra günlük yaşantısında yarı yatar sallanır. Tiny Love 3 ü bir arada uykucu ana kucağı yorumlar açısından zengindir. Ürüne gelen yorumlar sayesinde müşterilerin deneyimlerinden faydalanarak kendi tercihlerinizi belirleyebilirsiniz. Trendyol’un sunduğu çeşitlilikle siz de bebeğinize uygun olan Tiny Love 3 ü bir arada uykucu ana kucağını bulabilir ve yararlanabilirsiniz.