MODAADAM Kadın Pares Mat Deri Düz Sivri Burun Siyah Bot - Siyah

829,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
36
37
38
39

Ürün Bilgileri

MODAADAM Kadın Pares Mat Deri Düz Sivri Burun Siyah Bot - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MODAADAM Satıcı Ünvanı: ÖMER AKBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0150423341
    Bu ürün MODAADAM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Renk Siyah Topuk Yüksekliği 7 cm Taban Platformsuz Malzeme SUNİ DERİ Kalıp Standart Kalıp Topuk Türü Kalın Topuk

Ürün Özellikleri

  • Materyal Süet
  • Topuk Boyu Orta Topuklu (5-9 cm)
  • Topuk Tipi Kalın Topuklu
  • Bağlama Şekli Bağcıksız
  • Kullanım Alanı Günlük
  • Renk Siyah
  • Desen Düz
  • Dış Materyal Süet
  • Kalıp Regular
Geri Bildirim Ver

MODAADAM tpkhnmx12 Kadın Siyah Mat Deri Düz Sivri Burun Bot

Modaadam siyah mat deri sivri burun kadın botu, kış aylarında kullanılmak üzere tasarlanmış bir üründür. Modaadam siyah sivri burun botun farklı ortamlarda giymeye elverişli bir stili vardır. Modaadam siyah bot, modern ve zarif tasarımıyla trend ayakkabı modasına uygundur. Bu özellikleri bakımından kullanışlı bir üründür. Modaadam sivri burun botun farklı ayak numarasına sahip kişiler için seçenekleri mevcuttur. Bu bot modeli, özgün ve etkileyici giyim tarzları oluşturmanız için ideal bir üründür. Modaadam siyah mat deri sivri burun kalın topuk kadın botu şık giyim tarzları oluşturmanıza olanak tanır. Kaliteli ve ekonomik özelliğiyle kullanıcıların beğenisini kazanmış bir üründür.

  • Trend bot modasına uygundur.
  • Modern ve etkileyici bir görünüme sahiptir.
  • Konforlu ve dayanıklıdır.

Modaadam Kadın Siyah Mat Deri Bot Tasarım Özellikleri Nasıldır?

Modaadam Kadın Siyah Mat Deri Bot Tasarım Özellikleri Nasıldır?

Modaadam siyah mat deri sivri burun kadın botu modern tasarımıyla dikkat çeker. Siyah renkli olan ürün trend moda renkleriyle kolayca uyum sağlar. Botun kalın topuklu ve düz sivri burunlu tasarımı modern giyim stillerine uygundur. Kadın botunun tabanında platform kullanılmamıştır. Botun topuk yüksekliği 8 cm’dir. Kalın topuklu olması rahatça yürümenizi sağlar. Suni deriden üretilen Modaadam kadın botunun dış materyali süettir. Ten rengi, vizon, beyaz ve siyah renk seçenekleri bulunur. Modaadam siyah mat deri sivri burun kadın botu farklı kişisel zevklere göre üretilmiştir. Mat deri görünümüne sahiptir. Giyildiğinde asil ve havalı görünmenizi sağlar. Kullanıcıların kendi stiline uygun renkleri tercih etmesi mümkündür. Kış sezonunda, girdiğiniz her mekânda ilgi odağı olmanızı sağlar. Özgüvenli ve güzel görünmek için bir kadın botunda aradığınız tüm özelliklere sahiptir.

Modaadam Kadın Siyah Mat Deri Sivri Burun Bot Konforlu mudur?

Modaadam Kadın Siyah Mat Deri Sivri Burun Bot Konforlu Mudur?

Kış sezonu için tercih edilen kadın botlarında aranan özelliklerin başında, ürünün şık görünmesinin yan sıra konforlu olması gelir. Modaadam sivri burun kadın botu bu beklentiye yanıt verecek özelliklere sahiptir. Modaadam siyah mat deri sivri burun kadın botu rahat hareket etmenize olanak tanıyan bir yapıya sahiptir. Ergonomik tasarımı sayesinde konforunuzdan ödün vermeden şık bir giyim tarzı oluşturmanıza olanak tanır. Botun tasarımında bağcık kullanılmamıştır. Bağcıksız üretim modeli çok zaman harcamadan giyilip çıkarılmasına olanak tanır. Modaadam sivri burun kadın botunun platformsuz taban yapısı da ergonomik tasarımını destekler niteliktedir. Botun kalıp özelliğinden dolayı normalden 1 numara büyük satın alınması önerilir. Modaadam siyah mat deri sivri burun kadın botu fiyatı uygun bir üründür. Farklı kesimler için erişilebilir olan ekonomik bir kadın botudur.

Modaadam Kadın Siyah Deri Sivri Burun Bot Hangi Ortamlarda Giyilir?

Modaadam Kadın Siyah Deri Sivri Burun Bot Hangi Ortamlarda Giyilir?

Modaadam siyah mat deri sivri burun kadın botu günlük hayatta ve özel günlerde giyilebilecek kullanışlı bir üründür. İhtiyacınıza göre farklı yerlerde kullanabileceğiniz Modaadam sivri burun kadın botu, geniş yelpazeli kullanım alanı sunar. Etek, elbise ve pantolon gibi farklı kıyafetlerle birlikte kullanılabilir. Günlük sokak modasına uygun tasarımıyla her yerde kendi tarzınızı ortaya koymanıza yardımı olur. Her giyim stili için kullanılabilecek olan Modaadam sivri burun kadın botu zor hava koşullarında bile tarzınızdan ödün vermemek için kullanabileceğiniz özel bir üründür. Modaadam siyah mat deri sivri burun kadın botu yorum bölümünde bu ürünü kullanan kişilerin deneyimlerinden ilham alabilirsiniz. Zarif ve modern tasarıma sahip Modaadam siyah mat kadın botunu; keyifli, ekonomik ve güvenli bir alışveriş deneyimi sunan Trendyol’dan uygun fiyata satın alabilirsiniz.