Toros Buzluk Termos 32 Litre Çift Koruma Duvarlı Yemek Içecek Büyük Boy

1.499 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Toros Buzluk Termos 32 Litre Çift Koruma Duvarlı Yemek Içecek Büyük Boy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: luxurianthome Satıcı Ünvanı: ADEM AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1110442923
    Bu ürün luxurianthome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Buzluk Termos 32 Litre Çift Koruma Duvarlı Yemek İçecek Büyük Boy Seyahat Termosu,Çift Duvarlı Termos Bu üründe Renk Farklılıkları Vardır,Kırmızı ve Mavi Renkleri olan üründe Renk Garantisi Yoktur Güvenle 4 Saat Sıcak, 6 Saat Soğuk Koruma Kolay Tutuş için Sağlam Taşıma Kulpu Sağlıklı Menteşeli Kapak Sistemi Yemek , İçecek, İlaç ve S.O.S sağlık Ürünleri Nakli Temizliği Kolay Yapı Çift Cidarlı Duvarlar arasında Mükemmel ısı koruyucu İzolasyon Soğuk, yiyecek ve kutu içecek Termosu olan ürünümüzde Dış ve İç yüzeylerde gıda talimatına uygun Poliproblen, İzolasyon malzemesi sert Poliüretan kullanılmıştır.7857 Türkiye%27de üretilmiştir. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığınca Onay Belgelidir . Kanserojen madde içermez . Kaliteli Sızdırmaz kapak Yapısına sahiptir. Beyaz renk Plastik iç Yüzey Üst Düzey Plastikten üretilmiştir. Buzdolabı Duvarlarında ve kapaklarında kullanılan Yüksek kalite Yalıtım malzemesi olarak poliüretan malzeme kullanılmıştır. Buz Torbası,Buz Kalıbı,Buz Taşı, Kuru Buz,Buz Buharı Takviye edilerek kullanıldığında 12 saate kadar soğuk tutar Soğuk- içecek tutabilme özelliği. En 50., Boy:43,5 Yükseklik: 33cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Mavi
  • Model Yemek
Geri Bildirim Ver