TOSÇELİK (1MT) Boyalı 40 X 40 X 1,5 Mm Kutu Profil Boru Metal 40x40x1,5 Demir

139,23 TL

Ürün Bilgileri

TOSÇELİK (1MT) Boyalı 40 X 40 X 1,5 Mm Kutu Profil Boru Metal 40x40x1,5 Demir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kozaklı demir market Satıcı Ünvanı: KOZAKLI ORMAN ÜRÜNLERİ İNŞAAT NAKLİYE TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582001197344903 Vergi Kimlik Numarası: 5820011973
    Bu ürün kozaklı demir market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Demir
  • Boyut/Ebat 40 x 40
Geri Bildirim Ver

Tosçelik Profil Boru Demir Kare 40x40x1.5 mm (1 m)

TOSÇELİK boyalı 40 x 40 x 1,5 mm kutu profil boru metal 40 x 40 x 1,5 demir, özellikle inşaat sektöründe yaygın bir şekilde kullanılan ve sahip olduğu özellikler sayesinde kullanıcılara birçok fayda sunan bir üründür. Metal boru demir malzeme kullanılarak yapılmasından dolayı oldukça dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir. Çatı yapımları, raf sistemleri, mobilya imalatı ya da daha birçok farklı endüstriyel alanda ve inşaat alanında tercih edilir.

  • Geniş kullanım alanı

  • Dayanıklı yapı

  • Kaliteli malzeme

TOSÇELİK Boyalı 40 x 40 x 1,5 mm Kutu Profil Boru Metal Özellikleri

TOSÇELİK Boyalı 40 x 40 x 1,5 mm Kutu Profil Boru Metal Özellikleri
TOSÇELİK boyalı 40 x 40 x 1,5 mm kutu profil boru metal 40 x 40 x 1,5 demir özellikleri arasında yüksek dayanıklılık, uzun ömür, kolay işlenebilirlik ve estetik görünümü ön plana çıkan detaylardır. Boyalı olmasından dolayı daha uzun ömürlü yapıya sahip olması ve paslanmaz özelliği sayesinde fonksiyonunu koruması da dikkat çeken özelliklerden biridir. Sahip olduğu bu özellikler sayesinde geniş kullanım alanına sahip olan bu ürün kullanıcılara birçok avantaj da sunar. Hangi alanda kullanılacak olursa olsun, dayanıklı olduğu için yapımında kullanılan işlerin de sağlam ve uzun ömürlü olmasını sağlar. Kolay işlenebilirliği sayesinde imalat sürecinde zaman ve maliyet tasarrufu sağladığı için kullanıcılara ekstra maliyet gerektirmeden birçok açıdan tasarruf elde etmelerini sağlar. Çevre dostu yapısının yanı sıra estetik görünümü sayesinde de kullanıldığı alanda şık bir görünüm sağlayan boyalı kutu profil metal boru, uzun süreli kullanımlar için tasarlanır.

TOSÇELİK Boyalı Profil Boru Metal Kullanımı

TOSÇELİK Boyalı Profil Boru Metal Kullanımı
Dayanıklı ve sağlam olmasının yanı sıra ağırlık ölçülerinin de önemi oldukça büyüktür. İnşaat sektörü başta olmak üzere duvar, tavan ya da çeşitli döşeme yapımlarında tercih edilen kutu profil boru, yüksek mukavemet ve dayanıklılık özelliklerine sahiptir. Yapıların güvenliği ve sağlamlığı için tercih edilen bu ürün, kırmızı renk ile boyandığı için doğal rengini gizleyerek daha şık ve estetik bir görünüm sunmasına yol açar. Estetik görünümün yanı sıra pas tutmaması için de boyanan bu boru pas, deforme ya da herhangi bir olumsuz durum söz konusu olmadan uzun süre kullanım sunar. Profesyonel ve amatör kişiler tarafından kullanımı bulunan bu ürünün montaj işlemleri de oldukça kolay ve pratiktir. Kutu profil boru metalin standart boyutları ve şekli, montaj sürecinde kullanıcılara kolaylık sağladığı için bu ürünün montajı hem hızlı hem de kolay bir şekilde gerçekleşir.

TOSÇELİK Boyalı 40 x 40 x 1,5 mm Kutu Profil Boru Metal 40 x 40 x 1,5 Demir Fiyatı

TOSÇELİK Boyalı 40 x 40 x 1,5 mm Kutu Profil Boru Metal 40 x 40 x 1,5 Demir Fiyatı
TOSÇELİK tarafından üretilen ve 1 metre uzunluğuna sahip olan boyalı kutu profil boru metal malzemeden üretildiği için dayanıklı ve sağlam olması ile bilinir. Kolay işlenebilir ve şekil alabilir olmasından dolayı çeşitli alanlarda kullanımı bulunan demir boru, inşaat sektöründe çalışan müteahhitler, yapımcılar, mühendisler ve mimarlar başta olmak üzere kişisel işlerini yürüten kişiler tarafından da kullanılır. Hobi amaçlı ya da ev tadilatı gibi bireysel işler için de tercih edilen bu ürün doğru koşullarda kullanılmalı ve işleme aşamasında dikkat edilmelidir. Metal bir malzeme olduğundan belirli bir ağırlığa sahip olduğu için çarpma, düşme ya da diğer durumlarda koruyucu önlemler alınmalı ve kullanılmadığı takdirde işlevini yitirmesi için saklanmalıdır. TOSÇELİK boyalı 40 x 40 x 1,5 mm kutu profil boru metal 40 x 40 x 1,5 demir yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sunar. TOSÇELİK boyalı 40 x 40 x 1,5 mm kutu profil boru metal 40 x 40 x 1,5 demir fiyat bilgisi ve daha fazlasına Trendyol aracılığıyla ulaşabilir, dilerseniz ürünü hızlı ve pratik bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.