ToysAll Goal 10 Kart Oyunu CDU24 DEC04323

93,50 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
114,90 TL
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ToysAll Goal 10 Kart Oyunu CDU24 DEC04323

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BabyStore Satıcı Ünvanı: KOLEKTİF YATIRIM BİLİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0575046372600016 Vergi Kimlik Numarası: 5750463726
    Bu ürün BabyStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Goal 10 Kart Oyunu Futbol heyecanını kart oyunlarının eğlencesiyle birleştiren müthiş bir aile oyunu! Panenka Vuruşu’nun heyecanını, Var Kararı’nın hayal kırıklığı, basın toplantılarının gerginliği ve çok daha fazlası… Goal 10 daha önce hiç karşılaşılmamış, eşi benzeri olmayan bir oyun! Maç, her oyuncuya dağıtılan beş kart ile başlıyor, her oyuncu atağını kimle yapacağına karar veriyor: Sıradan bir hücum oyuncusu veya yılın gol kralı! Ama rakibin elinde ne olduğuna dikkat, belki de yılın efsane stoperiyle galibiyet onun olabilir. Beş golü ilk atan, maçın kazananı olacak! Bu müthiş aile oyunuyla en heyecanlı futbol maçı deneyimi evinize geliyor! Paket ölçüsü: 9,5 x 2 x 16 cm.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-3 Kişi
  • Yaş 9+ Yaş
  • Dil Türkçe
Geri Bildirim Ver

ToysAll Goal 10 Kart Oyunu

Kart oyunları çocukların vazgeçemediği güzel oyun araçlarından biridir. Sosyalleşmenin ve grup şeklinde zaman geçirmenin keyfine varıldığı bu oyunların, yetişkinlere de hitap eden şekilleri bulunur ve çocuk ile ebeveyn ilişkisini geliştirme açısından güzel bir faaliyet ortamı yaratılmasına yardımcı olur. Toysall Goal 10 Kart Oyunu da bunlardan biridir. Kısaca futbolun karta dökülmüş hali olarak tanımlanabilecek bu oyun, 7 yaş ve üzeri kullanıcılara hitap eder. 65 adet kartın bulunduğu bu konsept 2,3,4,5 kişiyle oynanabilir. Dilerseniz, ikinci bir deste edinerek 10 kişiye kadar genişletebilirsiniz. Bu sayede kalabalık ortamların vazgeçilmez etkinliği haline gelir. Her kartta farklı bir hamle bulunur ve temel amaç herkesten önce 5 adet gol atmaktır. 5 golü ilk atan kazanır.

  • Grup oyunu
  • Strateji içeren uygulama
  • Heyecan yüklü konsept

ToysAll Goal 10 Kart Oyunu Kuralları

ToysAll Goal 10 Kart Oyunu Kuralları

Toysall Goal kartlar aracılığı ile yapılan hamleler sayesinde futbol oynanmasını sağlar. Sürpriz hamlelerin yer alması ile birlikte oyuncuların heyecanı doruk noktasına çıkar ve eğlenceli vakit geçirmek için bu heyecanlı etkinlik harika bir seçenektir. Kutu içerisinde yer alan 65 adet kart, 21 gol kartından ayrılır ve karıştırılır, her oyuncuya beşer tane dağıtılır. Geri kalan kartlar ortada kalır ve her oyuncu bu kartlardan bir tane çekerek sırasını devam ettirir. Diğer oyunculara karşı atak yapmak temel amaçtır. Gol, penaltı kuralları gibi birçok futbol teriminin yer aldığı kartlar sayesinde gerçek bir maç oluşturulur ve yapılan hamlelere göre ilerler. Goal 10 oyun kartı sayesinde birçok farklı alanda eğlencenin ve heyecanının doruğuna ulaşabilirsiniz.

ToysAll Goal 10 Kart Oyunu Stratejileri

ToysAll Goal 10 Kart Oyunu Stratejileri

Her oyuncunun elindeki karte ve rakibinin hareketlerine göre hamle yaptığı Toysall Kart Oyununda stratejik hamleler çok önemlidir. Strateji içermesi sebebiyle her oyuncu kendi stilini geliştirebilir, bu sayede etkinlik durağan olmaktan çıkar. Farklı farklı oyuncularla oynandığı zaman daha eğlenceli olacak bu kart oyunu, yapılan karşı hamlelerle ortamın kızışmasına neden olur ve rakiplerin hareketlerini düşünerek yapmasını gerektirir. Bu sayede, eğlenirken strateji geliştirilerek beyin jimnastiği yapılabilir. Ortadaki kartlar daima karışık olacağından, oyunun gidişatı sürekli değişir ve yeniliklere açıktır. Kişilerin yapacağı hamleler ile renklenen ve çeşitlenen durumlar kimi oyuncuyu kızdırırken kimisini galibiyete görütebilir. Stratejilere bağlı hamleleri hakem yönetir ve tüm skorlar skor tablosunda tutulur. Rakipleri zekice yapılan hamlelerle devre dışı bırakmak ve herkesten önce ilk 5 golü atmak için mücadele etmeye hazır olan herkes için bu eğlenceli aktivite mükemmel bir alternatiftir.

ToysAll Goal 10 Kart Oyunu Faydaları

ToysAll Goal 10 Kart Oyunu Faydaları

Goal 10 Kart Oyunu, eğlenceli olmasının yanı sıra birleştiricidir. Grup halinde oynanan bu konsept sayesinde arkadaşlarınızla ve ailenizle bir araya gelerek keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bir grup aktivitesi yapmanın en büyük avantajlarından biri olan sosyalleşmeyi, bu kartlar sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Birlikte etkinlik yapmak arkadaş, aile ve iş çevrenizdeki insanları bir araya getirmenin ve herkesin keyif alacağı şekilde vakit geçirmenin en güzel yollarından biridir. Grup halinde vakit geçirmek için çok tercih bu ürün çocuklar için de vazgeçilmez olabilir. Özellikle erkek çocuklarının sevdiği futbolu daha eğlenceli bir hale getiren Goal 10, stratejik yapısı ve heyecan dolu hamleleri ile kız çocuklarının da gönlünü fethetmeye hazır. Etkinlik eğlenceleri için binlerce farklı ürün çeşidini müşterilerine sunan Trendyol’da Goal 10 Kart Oyunu fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilir ve ürünü indirimli fiyatla satın alabilirsiniz.