Tritone Spf50 Güneş Koruyucu Losyon 150 ml

1.152,66 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.240 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.248 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tritone Spf50 Güneş Koruyucu Losyon 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PharmaEasy Satıcı Ünvanı: PHARMA EASY İTRİYAT VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0729100454500001 Vergi Kimlik Numarası: 7291004545
    Bu ürün PharmaEasy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uva ve uvb koruyucu Düzensiz lekelenme üzerine etkilidir
  • Güçlü antioksidan etki Ultra nemlendirici Spf 50 Pa+++ Pass Highest ++++ Parfümsüzdür

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Ek Özellik Parfüm İçermeyen
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Tritone Spf 50 150 ml Sunblock Lotion

Tritone 50+ SPF 150 ml güneş koruyucu losyon, cildinizi zararlı ışınlardan korumak için geliştirilir. Dünyada leke gidermede öncü marka olan Tritone kalitesini yansıtan ürün, yüksek koruyuculuk sağlar. 50+ faktör geliştirilen bu içerik, cildin nemlenmesinde de etkilidir. Tritone 150 ml güneş koruyucu losyon, cilde zararlı etki yapan UVA ve UVB ışınlarını filtreler. Ürün çevresel faktörlerin cildinizi yıpratmasına da mâni olur. Söz konusu krem pek çok farklı cilt tipinde güvenle kullanıma uygundur. Genellikle yazın tercih edilen ürün, kış mevsiminde dar açıyla gelen ışınların zararlarından da korur. Tritone 50+ SPF sunblock lotion 150 ml’lik emniyetli şişesiyle tüketicilere gönderilir.

  • Koruyuculuk: 50+ SPF
  • Uygunluk: Tüm Cilt Tipleri
  • Miktar: 150 ml

Tritone Spf 50 Sunblock Lotion Özellikleri Nelerdir?

Tritone Spf 50 Sunblock Lotion Özellikleri Nelerdir?

Tritone 50+ SPF 150 ml güneş koruyucu losyonun temel işlevi, zararlı ışınların ciltte oluşturacağı tahribatı önlemektir. Ürün, teninizde aktif bir koruma kalkanı oluşturur. Koruma etkisinin yanı sıra losyonu kullanarak cilt lekelerinin görünümünü azaltmanız mümkündür. Ayrıca Tritone SPF 50, yeni leke oluşumunu da engeller. Cilde yoğun nem kazandıran bu formül, ton eşitsizliği gibi sorunların giderilmesinde etkilidir. Ürün soğuk havanın cildi deforme etmesine de mâni olur. Özellikle kışın dar açıyla gelen zararlı ışınlar da ciltte lekelere neden olabilir. Bu sıkıntıyı gideren ürün, aynı zamanda soğuktan kuruyan cildinize nem kazandırır. Tritone 150 ml güneş koruyucu losyon, eski ve kalıcı olduğunu düşündüğünüz lekelere de etki edebilecek niteliktedir. Koyu tondaki lekelerin rengini açan krem, ilk kullanımdan itibaren etkisini göstermeye başlar.

Tritone Spf 50 Sunblock Lotion Kimler Kullanabilir?

Tritone 150 ml güneş koruyucu losyon; karma, yağlı ve kuru cilt tipleri için uygundur. Ürün teninizi güneşten korurken ideal nemlendirme sağlar. Teninize ipeksi yumuşaklık kazandıran krem, 4 mevsim rahatlıkla uygulanabilir. Bireyler kendi cilt yapılarına göre ürünün kullanım miktarını ayarlayabilir. Yetişkinler için özel olarak hazırlanan formülü, kremi daha da etkili hâle getirir. Söz konusu losyon tatilciler için idealdir. Vücudun geneline uygulanabilen bu ürün, güneş ışınlarının zararlı etkilerini filtreler. Öte yandan söz konusu kremi, günlük yaşamda da tercih edebilirsiniz. Güneşe maruz kalacak bölgelere sürerek, şehir yaşamı içerisinde zararlı ışınlardan korunmanız mümkün olacaktır. Tritone 50+ SPF 150 ml güneş koruyucu losyon aynı zamanda bir nem takviyesidir. Ürün, cilt kuruluğunu yatıştırmak için de kullanılabilir.

Tritone 150 ml Spf 50 Sunblock Lotion Nasıl Kullanılır?

Tritone 50+ SPF 150 ml güneş koruyucu losyonun temiz ve kuru cilde uygulanmalıdır. Kullanıcılar bir miktar losyonu avuçlarına dökerek dairesel hareketlerle diledikleri bölgeye yedirebilir. Ürünün benzersiz formülü kolayca emilmesini sağlar. Ayrıca söz konusu koruyucunun belli oranda suya dayanıklı olduğunu da söylemek gerekir. Masaj hareketleriyle cilde yedirilen ürün, uzun süre etkisini sürdürür. Dileyen kullanıcılar, günün ilerleyen saatlerinde, güneş koruyucu losyonu tazeleyebilir. Tritone 50+ SPF 150 ml losyonun maksimum başarı göstermesi için güneşe çıkmadan 15 dakika önce sürülmesi önerilir. Ürün hem yüz hem de vücut için kullanıma uygundur. Tüm dünyada beğeniyle tercih edilen losyon, Türkiye’deki kullanıcılardan da övgü toplar. Tüketici geri dönüşlerini Tritone 50+ SPF 150 ml güneş koruyucu losyon yorumlarında görebilmeniz mümkündür. Siz de güneşin olumsuz etkilerinden ve leke oluşumundan korunmak için bu ürünü Trendyol’dan hızlı bir şekilde ve uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz.