Trotec Nem Alma Cihazı Ttk 95 E-30 Lt/gün

17.249,95 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Trotec Nem Alma Cihazı Ttk 95 E-30 Lt/gün

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ivigo ısıtıcılar Satıcı Ünvanı: DKM ISITMA SOĞUTMA ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİK VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0302015735600013 Vergi Kimlik Numarası: 3020157356
    Bu ürün ivigo ısıtıcılar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TTK 95 E nem alma cihazı günde 30 litre nem alma kapasitesi ile 90 m² büyüklüğündeki alanları güvenilir bir şekilde kuru tutar
  • Güncel nem oranı göstergesi
  • Timer fonksiyonu
  • 2 kademeli fan
  • Eşit hava dağılımı için Swing-fonksiyonu
  • Su haznesi dolduğunda uyarı lambası
  • Harici yoğuşma için hortum bağlantısı
  • Çalışma aralığı, nem: 30 ila %80 bağıl nem
  • Su haznesi: 5,3 litre
  • Ses seviyesi: 47 dB (A)
  • Ebat (U x G x Y): 240 x 368 x 560 mm
Geri Bildirim Ver

Trotec Ttk 95 E Nem Alma Cihazı 30 l/gün Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Konforlu ve sağlıklı bir yaşam alanı için havadaki bağıl nem oranı oldukça önemlidir. Trotec TTK 95 E – 30 lt nem alma cihazı, kapalı alanlarda havadaki nem oranını düzenlemeye yardımcı olur. Fazla nemin yaşam alanlarında yarattığı dezavantajları ortadan kaldıran bu cihaz, minimal tasarımıyla her beğeniye kolaylıkla hitap eder. Beyaz rengi ve şık tasarımıyla çeşitli dekorasyonlara uyum sağlayabilen ürün, katlanabilir koluyla her yere rahatlıkla taşınabilir. Cihaz, 90 metrekare alanlarda havayı sağlıklı oranda kuru tutmaya yardımcı olur. Elektrik gücüyle çalışan ürün, 5.3 litre su haznesine sahiptir. Bu hazne sayesinde havadan aldığı nemi yoğuşturarak suya dönüştürür. Swing fonksiyonuyla da nemini aldığı kuru ve sağlıklı havayı dengeli bir şekilde ortama yeniden dağıtır.

  • Boyut: 240x368x560 mm Trotec TTK 95 E
  • Ses Seviyesi: 47 dB Trotec TTK 95 E
  • Günlük Nem Kapasitesi: 30 litre Trotec TTK 95 E

Trotec Nem Alma Cihazı TTK 95 E - 30 Lt Ne İçin Kullanılır?

Trotec Nem Alma Cihazı TTK 95 E - 30 Lt Ne İçin Kullanılır?

Trotec TTK 95 E – 30 lt nem alma cihazı, konforlu bir yaşam alanı yaratmak için ev, ofis ve sınıf gibi kapalı alanlarda tercih edilir. Ürün, özellikle farklı sıcaklık değerleriyle karşılaştığında yoğuşarak yüzeylerde su damlacıklarına dönüşen bağıl nemi hedef alır. Kapalı alanlarda sıkça karşılaşılan rutubet ve küf mantarı, bağıl nemden kaynaklanır. Ayrıca yaşam alanlarındaki fazla nemli hava, cilt ve solunum problemlerine yol açabilir. Trotec tarafından üretilen bu ürün, 2 kademeli fanıyla havayı ideal kuruluğa ulaştırır. Trotec TTK 95 E 30 lt/gün ev tipi nem alma cihazı, dolap ve ardiyelerde küf mantarı oluşumunu engeller. Cihaz, çamaşır kurutma fonksiyonuyla ev işlerine de yardımcı olur. Ayarlanabilir nem değeri sayesinde çamaşırlar dolap kuruluğu, ütü kuruluğu ve tamamen kuruluğa kolayca ulaşabilir.

Trotec Nem Alma Cihazı TTK 95 E - 30 Lt Kullanımı Nasıldır?

Trotec Nem Alma Cihazı TTK 95 E - 30 Lt Kullanımı Nasıldır?

Trotec TTK 95 E – 30 lt nem alma cihazı, son derece kolay kullanım özelliğiyle beğeni kazanır. Bu ürün, gün boyu çalıştığında 30 litreye kadar nem toplama kapasitesine sahiptir. LCD ekrana sahip cihaz, nem ve fonksiyon ayarlarını kolayca yapabilme imkânı verir. LED gösterge ve mekanik tuşlar sayesinde swing fonksiyonu, sürekli çalışma, açma kapama ve nem alma ayarları yapılabilir. Cihaz, 23 saate kadar ileri tarih veya aralıklı çalışmaya ayarlanabilir. Çalışma süresi boyunca 90 metrekare alandaki nemi toplayarak yoğuşturur. 5.3 litrelik tankında suyu biriktiren cihaz, 90 derecelik hava kapağı ile saatte 183 metreküp temiz ve kuru hava dağıtır. Trotec TTK 95 E nem alma cihazı, kesintisiz bir çalışma için su tahliye hortumuyla birlikte kullanılabilir.

Trotec TTK 95 E - 30 Lt Kullanım Ömrü Ne Kadar?

Trotec TTK 95 E - 30 Lt Kullanım Ömrü Ne Kadar?

Trotec nem alma cihazı TTK 95 E 30 lt nem alma cihazı, son derece güvenli ve dayanıklı tasarımı sayesinde uzun ömürlü bir kullanım imkânı sunar. Kendi başına çalışan cihaz, taşma ve aşırı kurutma emniyetlerine sahiptir. 5.3 litrelik su tankı, taşmaya karşı emniyetlidir. Cihaz, havayı fazla kurutmaya karşı nem uyarısına sahiptir. Sürekli çalışan fan, nem yeteri kadar düştüğünde çalışmayı durdurur. Ortamdaki ideal nem oranı aşıldığında ise fan otomatik olarak çalışmaya başlar. Trotec TTK 95 E nem cihazı, çevre dostu soğutma gazları kullanır. Karbondioksit salınımı azaltan soğutma gazları, iklimi korumanın yanı sıra enerji tasarrufu da sağlar. Dilerseniz Trotec nem alma cihazı TTK 95 E - 30 lt yorumlarını inceleyebilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Daha sağlıklı bir yaşam alanı yaratmak için bu cihazı Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.