Trotec Ttk 67 E Ev Tipi Nem Alma Cihazı

10.091,95 TL

Ürün Bilgileri

Trotec Ttk 67 E Ev Tipi Nem Alma Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TROTEC Satıcı Ünvanı: TROTEC ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859054321000018 Vergi Kimlik Numarası: 8590543210
    Bu ürün TROTEC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Küf mantarı ve nem olmadan daha sağlıklı yaşayın Evde veya işyerinde konforlu ve sağlıklı bir yaşama ve çalışma iklimi yaratın. Özel tasarım ürünü TTK 67 E nem alma cihazı, optimum şekilde ayarlanan nem değeriyle, sağlığa zararlı küf mantarı oluşumunu ve masraflı nem hasarlarını önlemek için sizi destekler. Dikkat çeken görünüm ve şık gümüş kenarlı bembeyaz dış gövde, mobil olarak kullanılabilen bu nem alma cihazını, benzer nem alma cihazlarının kasvetli standart tasarımları arasında rahatlatıcı bir şekilde öne çıkarır. Bu mobil oda nem alma cihazı, sağlığa zararlı nemi önlemek, bakterileri ve küf mantarı oluşumunu engellemek ve bu sayede daha sağlıklı bir oda iklimi oluşturmak için çok yüksek nemin sorun haline geldiği her yerde kullanılabilir. Şu alanlar için optimum nem alma cihazı: Oturma odaları, yatak odaları, duşlar, çamaşırhaneler
  • Kilerler, kış bahçeleri, garajlar
  • Arşivler, laboratuvarlar, soyunma odaları
  • Depolar, ofisler, yazlıklar
  • Wellness bölümleri ve sauna alanları, spor salonları
  • TTK 67 E, higrostat kontrollü bir nem alma otomatiğiyle, dijital göstergeyi nem sensörleri ve üç havalandırma kademesi ile nem değerini güvenilir bir şekilde % 10'luk adımlarla, % 30 ila % 80 bağıl nem aralığında önceden ayarlanabilen bir hedef değere getirir. Nem alma cihazı, nemi otomatik modda güncel oda sıcaklığına bağlı olarak optimum aralıkta tutar. Tüm çalışma modlarında devreye sokulabilen Swing fonksiyonu, odadaki hava sirkülasyonunu sorunsuz bir şekilde güçlendirir. TTK 67 E, sadece 43 dB(A)'lik düşük gürültü oluşumu sayesinde, en yüksek havalandırma kademesinde bile nem alma ve kurutma işlemlerini sessiz bir şekilde gerçekleştirir – yatak odasında rahatsızlık duymadan uyumak ve ev ofiste konsantre bir şekilde çalışmak için optimum koşullar. Optimum şekilde ayarlanan nem değeriyle daha sağlıklı bir yaşama ve çalışma ortamı % 40 ila 60'lık aralıkta optimum şekilde ayarlanan oda nemi, sağlığa zararlı nem birikintileri ve küf mantarı kültürlerinin oluşmasını engeller. Ayrıca alerjenlerin ve toz akarlarının büyümesi azaltılır. Oda iklimi için de olumludur: Oda havasındaki toz, saçlar ve hayvan tüyleri gibi daha büyük asılı partiküller, entegre hava filtresi aracılığıyla temizlenir. 3,5 litrelik büyük bir su toplama kabı ve 24 saatte 24 litreye ulaşan doymuş nem alma kapasitesi, 50 m² veya 125 m³'e kadar odalarda nem almak için yeterli bir kapasite sunar. Sürekli gözetimsiz kullanımda, havadan çekilen yoğuşma suyu, arka yoğuşma hortumu bağlantısındaki bir hortum kullanılarak tahliye edilebilir.
Geri Bildirim Ver