Tualle Ayetel Kürsi Metal Tablo

1.700 TL

Ürün Bilgileri

Tualle Ayetel Kürsi Metal Tablo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hatçelik metal sac boru profil Satıcı Ünvanı: HATÇELİK METAL SAC BORU PROFİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0459032980300014 Vergi Kimlik Numarası: 4590329803
    Bu ürün hatçelik metal sac boru profil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüz tamamen metalden üretilmiştir . Ürünümüz 1,5 mm metal sac üzerinde cnc lazer kesim yapılarak imal edilmiştir . Ürünümüz elektrostatik toz boya teknolojisi ile fırınlanarak boyama yapılmıştır . Paslanmaya, çizilmeye karşı dayanıklıdır ve leke tutmaz . Ürünümüz gayet sade, şık bir tasarıma sahiptir ve modern tasarım ürünüdür . Kullanım alanınıza ayrı bir hava katacaktır . Ürünümüzü konumlandırdığınız duvar ile ürün arasında 2 cm boşluk kalacak şekilde üretilmiştir . Ürünümüzde 2 farklı ebat seçeneği mevcuttur . Ölçü detayları 1 - 50 x 65 cm 2 - 70 x 90 cm Farklı fikir ve tasarımlar için diğer ilanlarımıza göz atabilirsiniz .

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Tualle Ayetel Kürsi Metal Tablo

Ev dekorasyonunun önemli parçalarından biri olan tablolar, tarzınızı gösterebileceğiniz ürünler olarak öne çıkar. Metal Ayetel Kürsi tablosu şık, modern görünüşü ve tamamlayıcı yapısıyla müşterilerin beğenisine sunulur. Dikkatleri üzerine çeken tasarım oldukça şık ve kurulum açısından da kolaydır, rahat bir biçimde monte edilebilir olma özelliği taşır. Bu sayede müşterilerden tam not almayı başarır. İsterseniz düz renkteki mobilyalarınızla isterseniz de varaklı veya yaldızlı tasarımlarla beraber kullanabilirsiniz. Ürün, geniş salonlarda ufak fakat etkili bir dokunuş yaratır. Dar alanlarda kurulu olan salon düzenlerinde ise son derece dikkat çekici bir alternatif olarak göze çarpar. Siz de ürünü detaylı bir şekilde inceleyip gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Bu sayede tarzınızı göstermek için ilk adımı atabilirsiniz.

  • Duvar arası 2 cm mesafe
  • 50 x 65
  • Elektrostatik ipek malzeme

Şık Tasarımlı Metal Tablo Ayetel Kürsi

Şık Tasarımlı Metal Tablo Ayetel Kürsi

Evinize gelen misafirlerin dikkatini çekecek metal tablo Ayetel Kürsi tasarımı, ince işçilik ve kaliteli materyaller kullanılarak oluşturulur. Elektrostatik ipek, mat siyah boya kullanılarak üretilen tasarım, oldukça uzun ömürlüdür. Aynı zamanda dekorasyonunuz için de şık bir dokunuş olan bu ürün, gösterişli çizgilere sahiptir. Tualle Ayetel Kürsi metal tablo T0001 kullananlar tarafından yapılan değerlendirmeleri incelediğiniz zaman pek çok kişi tarafından tam not aldığını görmeniz mümkündür. Kaliteli dokusu ve şık tasarımı ile evinizin baş köşesinde yer almaya aday bir üründür. Siz de bu zarif tasarımı detaylı olarak inceleyebilirsiniz. İsterseniz salonunuza isterseniz de evinizdeki diğer odalara gönül rahatlığı ile asabilirsiniz. Odalarınızda kullandığınız diğer eşyalar ile uyum sağlayacak ürünle farklı dizaynlar da yaratarak tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Dilerseniz ürünü sevdiğiniz kişilere hediye de edebilirsiniz.

Dikkat Çekici Tualle Ayetel Kürsi Metal Tablo

Dikkat Çekici Tualle Ayetel Kürsi Metal Tablo

Tualle Ayetel Kürsi metal tablo T0001 tasarımı kalitelidir ve fiyat aralıklarıyla müşterileri memnun eder. Dekoratif bir aksesuar olmasının yanı sıra anlamlı ve ruhani bir simge olarak da evinizde yer açabileceğiniz ürün seçenekleri arasındadır. Dua temalı tablo tasarımı pek çok değişik tarzda dizayn edilmiş salona ve odaya yakışacak niteliklere sahiptir. Bu nedenle dilediğiniz alana rahatlıkla asabilirsiniz. Dilerseniz çeşitli dekoratif aksesuarlar ile beraber kombinleyebilirsiniz. Ürünün yapısında yer alan metal materyaller sayesinde uzun ömürlü bir kullanımı da vadeder. Duvar ile arasında yer alan 2 cm mesafesi sayesinde duvarı çizmez. Aynı zamanda kolay monte edilebilir bir üründür. Ayrıca kaliteli hammaddeler kullanılarak üretildiği için yıllar geçse dahi sağlam kalacak nitelikte olan özel bir tasarımdır. Bu sebeple ürünü gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

Avantajlı Tualle Ayetel Kürsi Metal Tablo Fiyatları

Avantajlı Tualle Ayetel Kürsi Metal Tablo Fiyatları

Kalitesi ve şıklığı kadar Tualle Ayetel Kürsi metal tablo T0001 fiyatları da avantajlıdır ve farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. İster kendi evinize isterseniz de sevdiklerinize armağan olarak alabileceğiniz şık bir seçenektir. Ürünü satın almaya karar verdiğinizde Tualle Ayetel Kürsi metal tablo T0001 yorumları üzerinden müşterilerin görüşlerini okuyup detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürün yorumları, karar verme sürecinde kişilere büyük kolaylık sağlar. Bu sayede kullanım alanı ve diğer detaylar hakkında fikir edinebilirsiniz. Ürün aynı zamanda farklı tarzlara ve dizaynlara uyum sağlayan yapısıyla ön plana çıkar. Tarzınıza uygun olarak salonunuzda sevdiğiniz bir köşede ürünü sergileme şansı elde edersiniz. Evinizin baş köşesinde yer alacak metal tablo tasarımını detaylı olarak inceleyerek fikir edinebilirsiniz. Kaliteli boya ve dayanıklı materyallerin kullanılarak tasarlandığı ürünü Trendyol’dan kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.