Tudem Yayınları Tudem Yayın 6.sınıf Tüm Dersler Beceri Temelli Soru Bankaları

Ürünün Diğer Satıcıları (30)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
263,20 TL232,24 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tudem Yayınları Tudem Yayın 6.sınıf Tüm Dersler Beceri Temelli Soru Bankaları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sezgistore Satıcı Ünvanı: AYHAN YANGIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9360446317
    Bu ürün Sezgistore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tudem Yayın 6.Sınıf Tüm Dersler Beceri Temelli Soru Bankaları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 6. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tudem Eğitim Yayınevi 6. Sınıf Tüm Dersler Beceri Temelli Soru Bankası

Başarılı akademik yaşamın kaynağı temellerin sağlam atılmasından geçer. Bu nedenle birinci sınıftan itibaren çalışmak, başarılı olmak için önemlidir. Tudem tüm dersler soru bankası, eğlenirken öğrenmeyi hedefler. Hem okul derslerine hem de sınavlara hazırlanırken öğrencilerin sıkılmamasını amaçlar. Öğrencilerin, öğretmenlerin ve ailelerin tercihidir. Ortaokul düzeyindeki derslerin temelinin atılması için 6. sınıf çok önemlidir. Bu kitabın içeriği, tüm öğrencilerin seviyesine hitap eder. Uzman bir ekiple hazırlanır. Sosyal bilgiler, fen bilgisi, Türkçe, matematik ve İngilizce derslerini barındırır. Tudem Eğitim Yayınevi 6. sınıf tüm dersler beceri temelli soru bankası eğitim hayatına destek sağlar. Kaliteli baskısı sayesinde dağılıp parçalanmaz. Bu kaynağı satın alarak çocuklarınızı orta sınıftan liseye geçiş aşamasına kolay bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

  • Kaliteli ciltleme ve baskı
  • Renkli içerik
  • Beceri temelli sorular

Kaliteli Tudem Yayınevi 6. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası

Kaliteli Tudem Yayınevi 6. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası

Tudem Yayınevi soru bankası, kaliteli içeriğiyle sınavlara ve derslere yardımcı bir kaynaktır. Güncel müfredata ve sınavlara uygun içerikler sunar. 6. sınıf tüm dersler beceri temelli soru bankası içeriğinde yeni nesil sorular olarak adlandırılan soru tiplerini barındırır. Öğrencinin yeterliliğini, bilgi ve becerisini ölçmeye odaklanarak hazırlanır. Müfredatta öğrencinin edinmesi gereken kazanımlar üzerinde detaylı bir şekilde durulur. Kazanımlara uygun görsellerle desteklenen sorular barındırır. Tüm derslerin bir arada olması ile birden fazla kaynak alma ihtiyacını ortadan kaldırır. Tek kitap ile öğrencinin, bütün derslere yönelik ihtiyacını karşılar. Derslere ve sınavlara, Tudem Yayınevi 6. sınıf soru bankası ile hazırlanmak mümkündür. Tüm dersleri barındırması ile pratik ve kullanışlı bir kaynaktır. Öğrencileri başarılı bir sınav sürecine hazırlayan bu kitabı gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

6. Sınıf Tüm Dersler Beceri Temelli Soru Bankası Fiyatı

6.Sınıf Tüm Dersler Beceri Temelli Soru Bankası Fiyatı

Yeni nesil beceri temelli sorular doğrultusunda hazırlanan bu kitap, ilgi çekici içeriğiyle beğeni toplar. Görsellerle birlikte okuma, yorumlama ve problem çözme becerilerinin öğrenciler tarafından bir arada kullanılması amaçlanır. Her bir dersin ünitelerine uygun sırada soruları içerir. Testlerin ilgili konu başlıkları, içerikler kısmında detaylı ve anlaşılabilir şekilde sıralanır. Okul dersleri ve sınavlara hazırlık amacıyla uzman bir kadro tarafından tasarlanır. Kazanım, tekrar ve ünite testleri ile öğrencinin konuları tam olarak kavramasını sağlar. Bir 6. sınıf öğrencisinin ihtiyacı olan tüm dersleri içeren bu kitap, sınava hazırlık süreci için oldukça faydalıdır. Öğrencilerin tercihi olan Tudem Eğitim Yayınevi 6. sınıf tüm dersler beceri temelli soru bankası fiyatı ile bütçe dostu bir kitaptır. Bu kaynağı satın alarak birçok dersi pratik bir şekilde kavrayabilirsiniz.

6. Sınıf Tüm Dersler Beceri Temelli Soru Bankası Yorumları

6. Sınıf Tüm Dersler Beceri Temelli Soru Bankası Yorumları

Tüm dersler soru bankası, tüm okul dersleri ve ünitelerini eksiksiz olarak barındırır. Öğrencilerin dersleri tam olarak kavraması ve ilgili konulardan sınavlarda çıkan soruları doğru yapabilmesi amacıyla üretilir. Beceri temelli sorulardan oluşur. İçeriğinde 1968 adet soru barındırır. Soruların cevap anahtarı ile yanlış yapılan soruların doğrusunu öğrenmek mümkündür. Sık sık önceki konuları kapsayan testlerle öğrencinin eski üniteleri tekrar ederek pekiştirmesi sağlanır. Böylece öğrenci, öğrendiği bilgileri kalıcı hale getirir. Tüm dersleri ve konuları barındıran bu kaynak, 6. sınıf öğrencileri için idealdir. Test çözerek tüm soru tipleriyle karşılaşmanızı sağlar. Öğretmenler, öğrenciler ve aileler tarafından yapılan Tudem Eğitim Yayınevi 6. sınıf tüm dersler beceri temelli soru bankası yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda bu kitabı uygun fiyatı ile değerlendirerek satın alabilirsiniz.