Tudem Yayınları Çizgili Pijamalı Çocuk John Boyne Yayınları

169,66 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
750 TL'ye %10 İndirim
Kurumsal Fatura
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tudem Yayınları Çizgili Pijamalı Çocuk John Boyne Yayınları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kerim Kırtasiye Satıcı Ünvanı: KERİM SÖYLEMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2997540897000011 Vergi Kimlik Numarası: 7800146941
    Bu ürün Kerim Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çizgili pijamalı çocuk, başarılı anlatımıyla okuyucularını hikâyesinin geçtiği atmosfere götürüyor. 2. Dünya savaşı yıllarında geçen roman, dönemin karanlık yüzünü iki çocuğun sıra dışı arkadaşlığı üzerinden gözler önüne seriyor. Roman, okuyucularına nazi almanya'sında savaşın ve ırkçılığın geldiği noktayı gösteriyor. 10 yaş üzeri için kurgulanan roman, konusu ve işleniş biçimi itibarıyla genç okuyucularının yanı sıra yetişkin okuyucuların da ilgisini çekiyor. Gelin, çizgili pijamalı çocuk’u daha ayrıntılı inceleyelim. 'çizgili pijamalı çocuk' adlı kitabı neden okumalısınız? Roman, bruno adlı 9 yaşındaki bir çocuğun nazi subayı olan babasının auschwitz şehrinde görevlendirilmesiyle başlıyor. Bruno, ailesiyle birlikte babasının görevlendirildiği şehre taşınıyor. Küçük çocuk ve ailesi burada tel örgülerle çevrili bahçesi olan bir evde yaşıyor. Tel örgülerin ardında birbirinin aynısı çizgili pijama giyen insanların olduğu görülüyor. Bruno bir gün bahçede dolaşırken çizgili pijamalılar arasında bir çocuk dikkatini çekiyor. Bruno ve schmuel adındaki bu çocuk o günden sonra çok yakın iki arkadaş oluyorlar. Daha sonra annesinin isteğiyle berlin’e dönmeye karar veriyorlar ama bruno arkadaşından ayrılmak istemiyor. Çizgili pijamalı yahudi çocuk auschwitz ve nazi subayının oğlu bruno’nun bir araya geldiği roman, çarpıcı bir şekilde sonlanıyor. Dikenli tellerin gölgesinde kalan çocukların dostluğu insanların tüm kavgalarını, çekişmelerini ve düşmanlıklarını anlamsız kılıyor. Çizgili pijamalı çocuk, tarihî gerçekleri ve trajedileri bruno’nun bakışıyla ortaya çıkarıyor. Bunları biliyor muydunuz? Çizgili pijamalı çocuk, irlandalı yazar john boyne tarafından 2006 yılında kaleme alınır. Özgün dili ingilizcede 'the boy in the striped pyjamas' adıyla yayımlanır. Eserin türkçeye çevirisini tülin törüner ve tayfun törüner birlikte yapar. Tudem yayınlarından çıkan eser, yayınevi genel dizisi'nde yer alır. Romanın toplam 200 sayfası bulunur. New york times'ın en lar listesinde zirveye çıkmayı başaran roman, 2007 ve 2008 yıllarında ispanya’da en kitap olur. Eser, 2008 yılında orijinal adıyla (ımdb: 7,7/10) bir sinema filmine uyarlanır. Mark herman filmin yönetmen koltuğunda otururken asa butterfield, david thewlis, rupert friend oyuncu kadrosunda yer alır. Çizgili pijamalı çocuk, baleye ve operaya da uyarlanır. Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz çizgili pijamalı çocuk’u sevenlerdenseniz john boyne’nin kaleme aldığı olduğun yerde kal, zirvenin dibindeki çocuk, romanovlar’ın son evi, nuh arpasuyu evden kaçıyor, yanlışlıkla dünyanın öbür ucuna uçan çocuk, asker doğmayanlar, artık hiçbir yer ev değil, ormanın kalbindeki çocuk, gökyüzüne uzanan merdiven gibi eserleri de okuyabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Yazar John Boyne
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 151-200
Geri Bildirim Ver