Tudem Yayınları Tuna'nın Büyülü Gemisi

124,95 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
148,61 TL146,12 TL

Ürün Bilgileri

Tudem Yayınları Tuna'nın Büyülü Gemisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Debir Basım Satıcı Ünvanı: DEBİR BASIM YAYIN SANAYİ İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0272084373700001 Vergi Kimlik Numarası: 2720843737
    Bu ürün Debir Basım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Tudem Yayınları Yazar Miyase Sertbarut Barkod 9786052852927 Baskı Sayısı 1. Baskı Basım Yılı Ocak 2020 Sayfa Sayısı 80 Cilt Durumu Ciltsiz Bazı mucizeler hayatın içinde saklıdır… Miyase Sertbarut un, düşleri engin denizlerde yüzdürdüğü ödüllü öyküsü Tuna nın Büyülü Gemisi, Gül Sarı nın incelikli resimleri ve gözden geçirilmiş baskısıyla yeniden okurla buluşuyor. Hayal dünyasından gerçekliğe yelken açan dokuz yaşındaki bir çocuğun kendi şansını yaratma serüvenine ortak eden bu umut tazeleyici kitap
  • çalışmadan, yorulmadan hiçbir başarının 'başarı' sayılamayacağını hatırlatıyor. Yoksulluk, işsizlik, göç, ailesizlik gibi çocukların dünyasını altüst edebilecek önemli toplumsal olgulara değinerek gerçekçi bir anlatı sunan Tuna nın Büyülü Gemisi, hayatın getirdiği zorlukların üstesinden gelebilmek için hayal etmenin önemini vurguluyor. Anne özlemini kâğıttan yaptığı gemilere bindirip umut denizinde yüzdüren küçük Tuna için hayat zor gibi görünse de onu yaşama bağlayan yegâne şey sınır tanımaz düşleridir. Ne yapıp edip makus talihini tersine çevirecek bir şey bulmalıdır ve bu uğurda her şeyi denemeye hazırdır. Şansını, kimi zaman kapıya asılan eski bir nalda, kimi zaman bir çift beyaz eldivende, kimi zamansa dokuz taneli bir bezelyede arar. Dedesinin bir zamanlar tarlaya gömmüş olabileceği hazinenin izini sürerken bile mucizelere olan inancını asla yitirmez. Düşlerindeki geminin kaptanı olan Tuna nın hayattaki asıl mucizeyi keşfedebilmesi için öncelikle dev dalgalarla mücadele etmesi gereklidir… Okurunu, kendi 'büyülü' gemisinin dümenine geçmeye davet eden bu içtenlikli öykü, hayatın gerçekleri üzerine düşündürürken, hayallerimize sıkı sıkı sarılmaya ve onlardan asla vazgeçmemeye çağırıyor. Tanıtım Metni Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Miyase Sertbarut
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver