8
Hayvancılık Makinesi kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

TULSAN Suluk Otomatik Pik Döküm Büyükbaş Hayvan Suluğu

503,34 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

TULSAN Suluk Otomatik Pik Döküm Büyükbaş Hayvan Suluğu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: besimarket Satıcı Ünvanı: FETHİ ŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6010309096400001 Vergi Kimlik Numarası: 8000125922
    Bu ürün besimarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Besimarket Otomatik Suluk ***1.Sınıf kalitede olup döküm malzemeden imal edilmiştir. ***hijyeniktir.Su tasarrufu sağlar.Böylece kendi masrafını amorte etmiş olur. ***hayvanın istediği saatde ihtiyaç duyduğu anda temiz berrak su içme olanağı sağlar. ***süt hayvanlarında süt verimini %20 arttırır. ***besi hayvanlarında et verimini % 25 arttırır. ***lokal üniteler olduğu içinbulaşıcı hastalığı en alt düzeye getirir ve su yolu ile bulaşmayı önler. ***taşıma su ile çekilen zorlukları sonuçlandırır.Pratiklik sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Tip Hayvan Beslenme
Geri Bildirim Ver

Tulsan Otomatik Pik Döküm Büyükbaş Hayvan Suluğu

Hayvancılık sektöründe verimi artıran birkaç önemli unsur bulunur. Bu unsurlardan biri de suyun kalitesidir. Hayvanların temiz ve berrak su tüketmesi ile hem sütün hem de etin verimliliği doğru orantılıdır. Siz de bu sektör ile geçiminizi sağlıyorsanız, Tulsan otomatik pik döküm büyükbaş hayvan suluğu aracılığıyla hayvanlarınızın temiz ve berrak su tüketmesini sağlayabilirsiniz. Ürün, kaliteli hammaddeden üretilir. Bu özelliği sonucunda sağlam bir yapıdadır. Uzun süre deforme olmadan kullanılabilir. Beklenmeyen ani darbe ya da çarpmalara karşı dayanıklıdır. Kırılma, düşme gibi istenmeyen durumlar görülmez. Hayvanlara istediği zaman zarfında su tüketme olanağı sunar. Tasarruf etmeye aracı olur. Özellikleri sayesinde ürün, çok sayıda kişinin beğenisini kazanır. Siz de et ve süt veriminin artmasını sağlayan kaliteli ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Kaliteli ham madde
  • Su tasarrufu
  • Temiz ve berrak su

Kullanışlı Tulsan Otomatik Pik Döküm Büyükbaş Hayvan Suluğu

Kullanışlı Tulsan Otomatik Pik Döküm Büyükbaş Hayvan Suluğu

Büyükbaş hayvan suluğu, ergonomik tasarıma sahiptir. Bu özelliği sonucunda oldukça kullanışlı ve işlevseldir. Hayvanların ihtiyaçlarını karşılayacak donanım özelliklerine sahiptir. Ürünün otomatik bir yapısı vardır. Bu niteliği ürünün ön plana kaynaklık eder. Otomatik büyükbaş suluğu, ihtiyaç duyulan anda temiz ve berrak su temin eder. Hayvanların susuz kalması, tazelemenin unutulması gibi beklenmeyen durumların önüne geçer. Aynı zamanda ürün, gerekli olduğu sırada su tedarik etmesi sonucunda tasarruf yapabilme olanağı sunar. İsraf gibi istenmeyen durumların önüne geçer. Suyun temiz ve sağlıklı bir şekilde hayvanlara ulaştırılmasında katkıda bulunur. Kirlilikten kaynaklanan çeşitli hayvan hastalıklarının oluşmasını engeller. Ürün, büyükbaş hayvanların istek ve beklentileri göz önüne alınarak üretilir. Bu özelliği sonucunda hayvanların rahat ve konforlu bir şekilde su tüketmelerine imkan sunar. Siz de ergonomik tasarıma sahip ürünü değerlendirebilirsiniz.

Tulsan Otomatik Pik Döküm Büyükbaş Hayvan Suluğu Yorumları

Tulsan Otomatik Pik Döküm Büyükbaş Hayvan Suluğu Yorumları

Hayvan suluğu, pik döküm özelliğine sahiptir. Bu niteliği sonucunda oldukça dayanıklıdır. Büyükbaş hayvanların yanlış müdahalelerine karşı kırılma, bozulma gibi istenmeyen durumlar görülmez. Ürün, özellikleri dolayısı ile pek çok kişinin sıklıkla tercih ettiği seçenekler arasında yer alır. Otomatik niteliği ürünün tasarruf yapabilmesine imkan sunar. Tulsan otomatik pik döküm büyükbaş hayvan suluğu yorumları müşteri memnuniyetini ortaya koyacak niteliktedir. Ürün, müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacak donanım özelliklerine sahiptir. Bu niteliği sonucunda pek çok kişinin beğenisini kazanır. Aynı zamanda büyükbaş hayvanların gereksinimleri ve yapı özellikleri göz önüne alınarak üretilir. Böylelikle oldukça sağlam ve dayanıklı bir yapıdadır. Siz de sağlam yapılı ve kaliteli hammaddeden üretilen dayanıklı ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Ergonomik tasarımı dolayısı ile kullanışlı ve işlevsel yapıdaki ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Tulsan Otomatik Pik Döküm Büyükbaş Hayvan Suluğu Fiyatı

Tulsan Otomatik Pik Döküm Büyükbaş Hayvan Suluğu Fiyatı

Dikkat çeken ürün, hayvanların süt verimini %20 artırırken et veriminin %25 oranında artmasına katkıda bulunur. Bu özelliği sonucunda pek çok kişinin sıklıkla tercih ettiği hayvan suluğu çeşitleri arasında yer alır. Hayvanlara temiz ve berrak su içme imkanı tanır. Hijyenik yapısı sayesinde hayvanları su kirliliğinden kaynaklanan çeşitli hastalıklara karşı korur. Özellikleri sayesinde çok sayıda kişinin beğenisini kazanır, müşteri memnuniyetini toplar. Tulsan otomatik pik döküm büyükbaş hayvan suluğu fiyatı ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürünün hammadde niteliği, otomatik olması gibi pek çok özelliği kapsamında fiyat aralığı belirlenir. Siz de tasarruf etme olanağı sunup et ve süt veriminin olumlu yönde değişmesini sağlar. Bu kaliteli ürünü Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde temin edebilirsiniz. Kampanya ve indirimleri takip edip ekonomik alışveriş fırsatından faydalanabilirsiniz.