Tupperware Kıyma Makinası ( Kurabiye Aparatı) Dahil

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.250 TL2.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.100 TL
2. Ürüne %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.500 TL

Ürün Bilgileri

Tupperware Kıyma Makinası ( Kurabiye Aparatı) Dahil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Durum2020 Satıcı Ünvanı: KADRİYE İLHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4720621858
    Bu ürün Durum2020 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tupperware Kıyma Makinası
  • Evinizde kendi damak tadınıza uygun köfteler hazırlayabilir, lezzetli et yemekleriniz için rahatlıkla ve güvenle kullanabilirsiniz.Kurabiye aparatları sayesinde çay saatlerinizin vazgeçilmezi olacak kurabiyelerinizi şekillendirebilirsiniz.İçli köfte aparatı dahil değildir.
Geri Bildirim Ver

Tupperware Kıyma Makinesi Kurabiye, İçli Köfte, Tavuk Aparat Dahil TKMKİKTAD

Kıyma, pek çok yemeğin olmazsa olmazları arasında yer alır. Fakat kasaplardan alınan kıymanın içeriği pek çok kişinin kafasında soru işareti bırakır. Bu kafa karışıklığının önüne geçebilmek adına kendi kıymanızı hazırlayabilirsiniz. Piyasada pek çok kıyma makinesi seçeneği bulunur. Tupperware kıyma makinesi kurabiye, içli köfte, tavuk aparat dahil çeşidi kalitesi ile öne çıkar. Sağlıklı ve hijyenik bir şekilde kıyma hazırlanmasına olanak tanır. Ürün; kurabiye, içli köfte ve tavuk gibi pek çok aparata sahiptir. Böylelikle mutfaklarda birbirinden lezzetli yemeklerin hazırlanmasına imkan sunar. Tupperware kıyma makinesi, pratik ve hızlı bir şekilde kullanılır. Bu nedenle pek çok kişinin beğenisini kazanır. Siz de ürünü tercih ederek hijyenik ve sağlıklı kıyma çekip son derece lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz.

  • Sağlıklı ve hijyenik gıda
  • Pratik kullanım
  • Farklı aparatlar

Pratik Tupperware Kıyma Makinesi İçli Köfte Aparatı

Pratik Tupperware Kıyma Makinesi İçli Köfte Aparatı

Tupperware kıyma makinesi içli köfte aparatı, kişilerin evde kendi kıymalarını son derece kolay bir şekilde hazırlamalarına yardımcı olur. Bu nedenle kafalarda oluşabilecek soru işaretlerinin azaltılmasını sağlar. İnsanların problem olarak nitelendirdikleri noktalardan biri de hijyenik olma konusudur. Tupperware kıyma makinesi içli köfte, bu sorunun önüne geçilmesini sağlar. Ürün, pek çok aparat ile müşterilere sunulur. İçerisinde kurabiye, içli köfte ve tavuk aparatı bulunur. Bu aparatlar ile zahmetsiz ve hızlı bir şekilde yemek hazırlanmasına olanak tanır. Kaliteli tasarımı ile uzun süre sorunsuz olarak kullanılabilir. Ürün, sahip olduğu özellikleri nedeniyle pek çok müşterinin beğenisini kazanır. Birbirinden lezzetli yemeklerin pratik bir şekilde hazırlanmasını sağlar. Siz de hızlı ve lezzetli yemekler hazırlamak için ürünü değerlendirebilirsiniz. Dilerseniz dikkat çeken bu seçeneği, sevdiğiniz kişilere hediye de edebilirsiniz.

Etkileyici Tupperware Kıyma Makinesi İçli Köfte Aparatı

Etkileyici Tupperware Kıyma Makinesi İçli Köfte Aparatı

Tupperware kıyma makinesi kurabiye, içli köfte, tavuk aparat dahil yorumları, genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler, bu ürün sayesinde kısa sürede hızlı yemekler hazırlayabildiklerinden bahsederler. Ürün aracılığıyla özellikle kurban bayramlarında oluşan uzun kuyruklardan kurtulduklarını ifade ederler. Tupperware kıyma makinesi kurabiye, içli köfte, tavuk aparat dahil kullananlar; çoğu zaman ürün memnuniyetini dile getiren yorumlar yaparlar. Bu cihaz sayesinde hijyenik ve sağlıklı kıymalar çekebilirsiniz. Ürünün son derece kullanışlı bir yapıdadır. Emek harcamadan gıdalarını hazırlayabilirsiniz. Tupperware kıyma makinesi yorumları, ürünün kalitesini ortaya koyacak niteliktedir. Müşteriler, ürünün gıda hazırlama esnasında zamandan ve emekten tasarruf eden özelliklere sahip olduğunu belirtirler. Tupperware kıyma makinesi kullananlar, ürünün pek çok özelliğinden memnun kalırlar. Ürün, müşterilerin özelliklerini karşılayacak nitelikler ile donatılır. Müşteri istek ve ihtiyaçlarının cevaplandırılmasını sağlar. Siz de müşteri yorumlarını inceleyerek ürünü tercih edebilirsiniz.

Cazip Tupperware Kıyma Makinesi

Cazip Tupperware Kıyma Makinesi

Tupperware kıyma makinesi kurabiye, içli köfte, tavuk aparat dahil fiyatları; ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Fiyatların belirlenmesi noktasında modelin tüm özellikleri rol oynar. Ürün, sağlıklı ve hijyenik gıdaların hazırlanmasına yardımcı olur. İçerisinde yer alan apartları sayesinde hızlı ve lezzetli yemeklerin yapılmasına olanak sunar. Emekten ve zamandan tasarruf edilmesine yardımcı olur. Pratik kullanımı sebebiyle pek çok müşterinin beğenisini kazanır. Tupperware kıyma makinesi fiyatı, farklı bütçelere sahip pek çok kişinin rahatlıkla karşılayabileceği miktarda bulunur. Ürün, hijyen konusunda titiz birçok müşterinin tercihleri arasında yer alır. Özellikleri sebebiyle sıklıkla tercih edilen ürünler arasında kendine yer edinir. Siz de sağlıklı ve hızlı bir şekilde gıda hazırlamak için Trendyol aracılığıyla kolay biçimde ürünü temin edebilirsiniz. Kampanya ve fırsatları takip ederek avantajlı alışveriş keyfinden yararlanarak tasarrufta bulunabilirsiniz.