8
Tarih Kitabı kategorisinde
en çok satılan 8. ürün

Türk Tarih Kurumu Yayınları Medeni Bilgiler Ve M. Kemal Atatürk'ün El Yazıları - Ayşe Afet Inan

75 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
280 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
300 TL'ye %2 İndirim
2. Ürüne %1 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Türk Tarih Kurumu Yayınları Medeni Bilgiler Ve M. Kemal Atatürk'ün El Yazıları - Ayşe Afet Inan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASUDE KİTABEVİ Satıcı Ünvanı: FATMA RABİA SARMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1276642932200001 Vergi Kimlik Numarası: 9550691915
    Bu ürün ASUDE KİTABEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Medeni Bilgiler Ve M. Kemal Atatürk'ün El Yazıları - Ayşe Afet İNAN

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ayşe Afet İnan
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Türk Tarih Kurumu Yayınları Medeni Bilgiler ve M. Kemal Atatürk'ün El Yazıları - Ayşe Afet İnan

Mustafa Kemal Atatürk’ün bireysel olarak önem verdiği konuların başında medeni hayat gelir. M. Kemal Atatürk’ün kendi yazdığı ve Afet İnan tarafından yazılmış olan içerikler, bir başlık altında toplanarak derlenir. Bir ders kitabı niteliğinde olan Türk Tarih Kurumu Yayınları Medeni Bilgiler ve M. Kemal Atatürk'ün El Yazıları - Ayşe Afet İnan kaliteli bir okuma yapmak için ideal eserler arasında yer alır. Araştırma ve inceleme gibi çalışmalara kaynaklık edebilecek kitap derinlikli bir içeriğe sahiptir. El yazısıyla hazırlandıktan ve daktilo edildikten sonra derlenen notlar, bir başlık altında düzenlenir. Medeni yaşama dair bilgilerin yer aldığı kitap geniş içeriğiyle öne çıkar. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürüne kütüphanenizde yer verebilir, değerli bilgiler edinebilirsiniz.

  • Kaliteli baskı
  • Orjinale uygun içerik
  • Ivory kağıt özellikleri

Dikkat Çeken M. Kemal Atatürk'ün El Yazıları Medeni Bilgiler

Dikkat Çeken M. Kemal Atatürk'ün El Yazıları Medeni Bilgiler

Kaliteli baskısıyla öne çıkan kitap, okuruna zevkli anlar yaşatır. Taşlama kapak tasarımı kullanılan ürün, dayanıklı yapısıyla öne çıkar. Yıpranma, yırtılma ve renklerde solma gibi problemlerin yaşanmasını engelleyen bir yapıya sahiptir. Ivory kağıt üzerine basılan yazılar akıcı bir şekilde okuma yapmanızı sağlar. Derin içeriğiyle öne çıkan Medeni Bilgiler ve M. Kemal Atatürk'ün El Yazıları ürünü araştırma ve inceleme çalışmalarına kaynaklık edebilecek bir eserdir. Medeni Bilgilerden bahsedilen kitap, 1931 yılında ortaokul ve liselerde ders kitabı olarak okutulur. Geniş içeriğiyle çeşitli konular hakkında bilgi sahibi olmak için başvuru kitabı niteliği taşır. ‘’Türk Çocuklarına Yurt Bilgisi Notları’’ ve ‘’Vatandaşlık İçin Medeni Bilgiler’’ gibi farklı başlıklara sahip olacak şekilde adlandırılır. Türk Tarih Kurumu yayınları tarafından basılan ürün geniş bir içeriğe sahiptir.

Öğretici M. Kemal Atatürk'ün El Yazıları ve Medeni Bilgiler

Öğretici M. Kemal Atatürk'ün El Yazıları ve Medeni Bilgiler

Vatandaşlar için medeni bilgilere yer verilen kitap zengin içeriğiyle dikkat çeker. Yurt bilgisi başlığı altında yapılan çeşitli araştırmalar ve çeviri çalışmaları bu kitap altında bir araya getirilir. Bu konu hakkında ele alınan bazı notlar, Afet İnan’ın çalışmalarıyla bir araya getirilir. İyi bir yurttaş olmak için okunması tavsiye edilen eserlerdendir. 557 sayfalık bir hacme sahip olan kitap, çantanızda taşıyabileceğiniz boyutlara sahiptir. Eğitici özelliğiyle öne çıkan kitap kaliteli baskısıyla akıcı bir okuma deneyimi sunar. Zengin içeriğe sahip olan ürün, genel kültür yeteneklerinizin gelişmesini sağlar. Kültürel manada zenginlik kazanmak için satın alabileceğiniz Medeni Bilgiler ve Mustafa Kemal Atatürk'ün El Yazıları kaliteli baskı özellikleriyle dikkat çeker. Uygun fiyatlar üzerinden satın alabileceğiniz ürüne kütüphanenizde yer verebilir, genel kültür bilgilerinizi zenginleştirebilirsiniz.

Avantajlı M. Kemal Atatürk'ün El Yazıları ve Medeni Bilgiler

Avantajlı M. Kemal Atatürk'ün El Yazıları ve Medeni Bilgiler

Kültürel okuma yapmanıza katkıda bulunan kitap, geniş içeriğiyle dikkat çeker. Yurttaşlık bilgisine derinlikli bir şekilde sahip olmanıza yardımcı olur. Medeni bilgilerle ilgili yapılan çevirilere ve araştırmalara geniş bir şekilde yer verilir. Vizyon geliştirme ve genel kültür sahibi olmak noktasında önemli bir yere sahiptir. Zengin içeriğiyle öne çıkan kitabı Trendyol ayrıcalığıyla edinebilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Türk Tarih Kurumu Yayınları Medeni Bilgiler ve M. Kemal Atatürk'ün El Yazıları - Ayşe Afet İnan fiyatı üzerinden kütüphanenizi bütçe dostu avantajlarla zenginleştirebilirsiniz. Ürünü önceden satın almış deneyimli müşteriler tarafından yazılan Türk Tarih Kurumu Yayınları Medeni Bilgiler ve M. Kemal Atatürk'ün El Yazıları - Ayşe Afet İnan yorumlarına göz atarak kitap hakkında bilgi sahibi olabilir, nitelikli bir alışveriş süreci yaşayabilirsiniz. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız kitapla kütüphanenizde nitelikli bir esere yer verebilirsiniz.