4
Siyaset İdeoloji Kitabı kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün
54 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (53)
Kurumsal Fatura
54,47 TL
Kurumsal Fatura
57,94 TL
4. Ürüne %25 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Toplum Sözleşmesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bade Shop Satıcı Ünvanı: BARIŞ DERELİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2920164696
    Bu ürün Bade Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Toplum Sözleşmesi

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Orhan Veli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İş Bankası Kültür Yayınları Toplum Sözleşmesi - Jean-Jacques Rousseau Ciltsiz

Hasan Ali Yücel klasikler dizisi arasında yer alan Toplum Sözleşmesi - Jean-Jacques Rousseau tarafından kaleme alınan nitelikli bir eserdir. İş Bankası Kültür Yayınları Toplum Sözleşmesi - Jean-Jacques Rousseau ciltsiz bir kitap olarak karşınıza çıkar. 2019 yılında basılan bu ürün eserin 27. baskısı olarak bilinir. Aydınlanma düşüncesi yazarlarından olan Jean-Jacques Rousseau etkileyici anlatımı sayesinde dikkatleri üzerine çeker. Toplumların bir arada yaşamalarına ilişkin konuları ele alan bu eserde temel düşünceler dile getirilir. Son derece keyifli bir okuma keyfi sunan bu eser sevilerek tercih edilir. Okurlar tarafından beğeni toplayan kitap kaliteli içeriğiyle ön plana çıkar. Toplumsal olayların mükemmel bir dil ile anlatıldığı bu eserde dikkat çekici konulara yer verilir. Siz de bu klasik eseri büyük bir keyifle okuyabilirsiniz.

  • Toplum ilişkileri
  • Kaliteli içerik
  • İlgi çekici anlatım

Jean-Jacques Rousseau Toplum Sözleşmesi Konusu

Jean-Jacques Rousseau Toplum Sözleşmesi Konusu

İsviçreli filozof ve romantik düşünür Jean-Jacques Rousseau tarafından yazılan Toplum Sözleşmesi kitabı konusu itibarıyla dikkatleri üzerine çeker. 4 kısımdan meydana gelen bu eser toplumsal ilişkileri konu alır. Birinci kısımda ilk toplumlar, kölelik, egemen varlık, toplum hali ve mülk gibi konulara değinilir. Bunu takip eden ikinci kısımda ise egemenlik, egemenliğin bölünmezliği, hakim gücün sınırları gibi ciddi meseleler işlenir. Halk ile ilgili bölümün 3 ayrı başlıkta anlatıldığı bu kısım son derece ilgi çekicidir. Yasa ve yasama sistemleri üzerine anlatımların yer aldığı ikinci kısım güvenilir bilgiler içerir. Yasaların bölümü ve çeşitli yasama sistemleri başlıkları ile ince ayrıntısına kadar anlatılan yasalar okurların bilgi edinmesine katkıda bulunur. İş Bankası Kültür Yayınları Toplum Sözleşmesi - Jean-Jacques Rousseau ciltsiz yorumları ile eser hakkında detaylı bilgi sahibi olmak mümkündür.

Jean-Jacques Rousseau Toplum Sözleşmesi İçeriği

Jean-Jacques Rousseau Toplum Sözleşmesi İçeriği

Birbiriyle ilişkili konuların arka arkaya işlendiği bu eser keyifli bir okuma deneyimi yaşamanıza yardımcı olur. İş Bankası Kültür Yayınları Toplum Sözleşmesi eseri üçüncü kısımda hükümet yapılarından söz eder. Genel olarak hükümet, çeşitli hükümet biçimlerinin ana ilkesi, demokrasi, aristokrasi, monarşi gibi yönetim biçimlerinin yer aldığı bu bölüm son derece bilgilendiricidir. Bununla birlikte karma hükümet yapılarının da ele alındığı üçüncü kısım heyecan dolu bir anlatıma sahiptir. Politik bütünün ince detaylarla anlatıldığı bu kısım okurlar için son derece aydınlatıcı ifadeleri konu alır. Dördüncü ve son kısımda ise genel istem yapıları, seçimler ve oylar gibi halkı ilgilendiren temel konulara yer verilir. Bu bölümün sonunda 4 kısımda yer alan tüm anlatım etkili bir sonuca bağlanır. Her sayfada etkileyici bir konuya yer veren eseri severek okuyabilirsiniz.

Jean-Jacques Rousseau Toplum Sözleşmesi Fiyatı

Jean-Jacques Rousseau Toplum Sözleşmesi Fiyatı

İş Bankası Kültür Yayınları Toplum Sözleşmesi - Jean-Jacques Rousseau ciltsiz fiyatı kitabın basım özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Son derece kaliteli kağıttan basılan bu ürün dayanıklı bir yapıya sahiptir. Toplam 136 sayfadan meydana gelen eser kitap kağıdı kullanılarak hazırlanır. 12,5x20,5 cm ebatlarında basılan kitap rahat bir şekilde istenilen yere taşınabilir. Üründe ince karton kapak kullanılır. Vedat Günyol tarafından özenle Türkçeye çevrilen eser son derece kaliteli bir anlatıma sahiptir. Kaliteli kağıt basımıyla ilgi çeken ürün sıklıkla tercih edilir. İş Bankası Kültür Yayınları tarafından özenle hazırlanan bu baskı okurlar tarafından beğeni toplar. Tüm toplumsal yapıların özenle işlendiği kitap sevdikleriniz için güzel bir hediye seçeneği olabilir. Siz de bu klasik eseri Trendyol’da detaylı biçimde inceleyebilirsiniz. Ürünü buradan avantajlı fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz.