TUTYAKALA Halı Kilim Koltuk Örtüsü Yastık Kaydırmaz Sabitleme Cırt 10 Adet

58,30 TL
(5,83 TL / adet)

Ürün Bilgileri

TUTYAKALA Halı Kilim Koltuk Örtüsü Yastık Kaydırmaz Sabitleme Cırt 10 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tutyakala Satıcı Ünvanı: MUDOS BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623036112200017 Vergi Kimlik Numarası: 6230361122
    Bu ürün Tutyakala tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Halı Kilim Kaydırmaz Cırt 10 Set, halı ve kilimlerinizi sabit tutmak için kullanılan pratik ve dayanıklı bir çözümdür. İşte bu ürünün özellikleri ve kullanımı hakkında bilgi: Kullanım Kolaylığı: Çıkarılabilir, yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir halı kaydırmaz cırtlar, kullanımı kolay bir yapıya sahiptir. Halınızın köşelerine veya kenarlarına kolayca yerleştirilebilir. Dayanıklı Malzeme: Dayanıklı yapılarıyla, halı ve kilimlerinizi sabit tutmak için uzun ömürlü bir çözüm sunarlar. Herhangi bir kilimin üzerine kolayca uygulanabilirler. Kaymayı ve Kıvrılmış Köşeleri Önleme: Halı kaydırmaz cırtlar, halı veya kilimlerinizi sabit tutarak kaymayı ve kıvrılmış köşelerin hareketlerini önler. Böylece halılarınız düzgün ve güvenli bir şekilde yerlerinde kalır. Zararsız ve Temiz: Zemine zarar vermez ve yapışkan bir kalıntı bırakmazlar. Bu sayede halılarınızı veya zemininizi korurlar ve temiz bir görünüm sağlarlar. Çeşitli Kullanım Alanları: Büyük boyutları sayesinde büyük halılar için idealdir, ancak küçük halıların kaymasını önlemek için de kullanılabilirler. Evde, ofiste veya herhangi bir alanda kullanılabilirler. Boyut: Her bir cırt 5 cm boyutundadır. Halı Kilim Kaydırmaz Cırt 10 Set, halılarınızı ve kilimlerinizi sabit tutmak için güvenilir ve pratik bir çözüm sunar. Dayanıklı malzemeleri ve kullanım kolaylığıyla, halılarınızı düzgün ve güvenli bir şekilde yerinde tutarlar.

Ürün Özellikleri

  • Yapıştırıcı Tipi Çift Taraflı Bant
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver