TÜZDER Yayınları 5 Yaş Level-3 (THINK-COORDINATE-ALGORITHM) / Iq Dikkat Ve Yetenek Geliştiren Kitaplar Serisi

300 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

TÜZDER Yayınları 5 Yaş Level-3 (THINK-COORDINATE-ALGORITHM) / Iq Dikkat Ve Yetenek Geliştiren Kitaplar Serisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KURTARAN ZEKA OYUNLARI VE DENEY MERKEZİ Satıcı Ünvanı: DURAN KURTARAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2160701681200001 Vergi Kimlik Numarası: 5950120530
    Bu ürün KURTARAN ZEKA OYUNLARI VE DENEY MERKEZİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocuğunuzun gelişimi için hazırlanan “IQ, Dikkat ve Yetenek Geliştiren Kitaplar Serisi 5 Yaş Seti”, TÜZDER Eğitim Metodu (TEM) yöntemine göre hazırlanmıştır. TEM’de esas olan anlayış, çocukların küçük adımlarla yürüdüğüdür. Bu metotla hazırlanan kitaplarda, çocuğunuzun becerilerinin en üst noktaya taşınması hedeflenir. Kitaplardaki kelimeler ifade ve hayal gücünü geliştirdiği gibi, görsellerin adetleri ve şekilleri ile de görsel hafızayı artırmaya yönelik bir sistem geliştirilmiştir. TÜZDER tarafından hazırlanan "IQ, Dikkat ve Yetenek Geliştiren Kitaplar Serisi"
  • uluslararası standartlarda, çoklu dil seçeneğiyle hazırlanmıştır. 21. yüzyıl becerilerini geliştirici nitelikte etkinliklerden oluşan kitaplar, PISA ve TIMSS gibi uluslararası değerlendirme ölçeklerine uygun şekilde hazırlanmıştır. Uluslararası Eğitimde Inovasyon Merkezi (ICIE) ve Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Eğitim Fakültesi tarafından onaylanmış olan seri, 5 yaş seviyesinde, 3 farklı gelişim kademesi düşünülerek tasarlanmıştır. "IQ, Dikkat ve Yetenek Geliştiren Kitaplar Serisi" 5 Yaş Seti, 3 Level halinde toplam 9 kitap olarak hazırlanmıştır: Level: (IQ, Yetenek, Görsel Motor): Dot, Paint, Draw
  • Level: (IQ, Dikkat, Problem Çözme): Cube, Find, Solve
  • Level: (IQ, Mantık, Muhakeme, Strateji): Think, Cordinate, Algorithm
  • TEM uygulamasında yüksek kazanımın elde edilmesi için uygulamaların bu 6 kitapla eş zamanlı yapılmasını tavsiye ediyoruz. Çocuğunuz, bu uygulamaları yaptıkça muhakeme ve mantık, dikkat, hafıza, parça-bütün ve boyut kavrayışı, veri toplayarak hatayı ayırt etme becerisiyle birlikte, el göz koordinasyonu gelişimi hızlanacak, bu yönlerdeki eksiğini tamamlayacaktır. Bütün kitaplarımızda etkinlikler sırayla yapılmalıdır. Çünkü şekiller kolaydan zora, basitten karmaşığa, elin kolay hareket sağlamasından zor hareket kabiliyetine göre planlanmıştır. Böylece, çocuğunuzun hayatı boyunca ihtiyaç duyacağı temel becerileri gelişerek en üst seviyelere taşınmış olacaktır. Bu yönlerinin geliştirilmesi, onları dikkat ve zekâ yönüyle geliştirdiği gibi, gösterilen hedefe ulaşmalarıyla da özgüven kazanmalarını sağlayacaktır. Bunu eğlenceli bir faaliyet olarak yaparken aynı zamanda motor gelişimleri de hızlanmış olacaktır. Bu etkinlikler süresince çocuğunuzu kaygı, duygudurum düzenlemesi, dürtü kontrolü ve duygusal tepkileri yönüyle gözlemleyebilirsiniz. Hata yaptığında verdiğiniz tepkiler, zorlandığında ilerlemesi için destek olmanız onun duygusal yönünü de destekleyecektir. Etkinlikleri yaparken çocuğunuzun yönerge alma ve takibini yapma, işitsel uyaran ile görsel uyaranı ilişkilendirme becerisi gelişmiş olacaktır. Yapılan zekâ testlerini ve dünyadaki uygulama ve tarama örneklerini göz önünde bulundurduğumuzda, genellikle çocukların zihin yaşı ile takvim yaşı arasında ±6 aydan 36 aya kadar farklılıklar olduğu gözlemlenmiştir. Dolayısıyla çocukların potansiyelini daha ileriye taşıyabilmek amacıyla, kitaplarımızdaki etkinlikler bu yaş farklılığı düşünülerek tasarlanmıştır. Etkinlikler, ebeveyn/eğitmen gözetiminde yapılabileceği gibi, çocuğunuz etkinlikleri kendi kendine de yapabilir. Böylece, zaman içinde kendi kendine çalışma alışkanlığı kazanacaktır. Geleceğimiz için us’lu çocuklar...

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 101-150
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

TÜZDER Yayınları TYLVL35Y 5+ Yaş Level-3 Iq Dikkat ve Yetenek Geliştiren Kitaplar Serisi

Çocuklarınızı daima geliştirecek ve onlara yardımcı olacak kaynaklar ile beslemek istersiniz. Gelişim çağındaki çocuklarınızı okula, hayata hazırlamak ve becerilerini geliştirmek en büyük amaçlarınızdan biridir. Bu gibi durumlarda yardımcı kitaplardan yardım alabilirsiniz. Çocuğunuz için faydalı etkinlikler bulunan ve onun gelişimine katkı sağlayan TÜZDER Yayınları IQ Dikkat ve Yetenek Geliştiren Kitaplar Serisi bu kaynaklardan biridir. 5 yaş ve üzeri çocuklar için uygun ve uluslararası eğitim standartlarına göre düzenlenmiş bu kitap ile çocuğunuzun zihin gelişimine katkı sağlayabilirsiniz. Çocukların mantık, muhakeme, el becerisi gibi özellikleri bu etkinlikler ile gelişir ve hayata daha hazır hale gelir. Alanında uzmanlarca kişiler tarafından geliştirilen kitaplar ile çocuğunuzun gelişimine katkı sağlayabilirsiniz.

  • PISA ve TIMSS gibi değerlendirme ölçütlerine uygundur.
  • Çocukların becerilerini en üst seviyeye taşır.
  • Çoklu dil yöntemi ile geliştirilmiştir.

Tüzder Yayınları Yetenek Geliştiren Kitaplar Serisinin İçeriği Nedir?

Tüzder Yayınları Yetenek Geliştiren Kitaplar Serisinin İçeriği Nedir?

Birçok farklı etkinlikler ile çocukların zihinsel olarak gelişimlerine katkı sağlayan TÜZDER Yayınları IQ Dikkat ve Yetenek Geliştiren Kitaplar Serisi fiyatının uygunluğuna karşın geniş içeriği ile sizi ve çocuklarınızı memnun edebilir. Çocukların mantık, muhakeme, el becerisi, veri toplama, hata bulma, soru üretme gibi yetilerini geliştirir ve yaptığı etkinlikler ile gelişimi hızlanır. Sırayla yapılması gereken etkinlikler ve farklı zorluk derecelerine göre hareket eden içeriği ile basitten zora doğru bir ilerleme kaydedilir. Böylece çocuklarınız daha etkili bir şekilde öğrenir. Uluslararası eğitim sistemlerine göre geliştirilmiş etkinlikleri ve çoklu dil yapısı ile 5 yaş ve üzeri çocuklarınızın gelişimlerinin hızlanmasına yardımcı olur. Dikkat ve problem çözme yeteneğini geliştirir aynı zamanda farklı etkinlikleri ile olaylar arasında mantık kurma, düşünme gibi yetilerinin de gelişmesini sağlar.

Tüzder Yayınları Dikkat Geliştiren Kitaplar Serisi Kimlere Hitap Eder?

Tüzder Yayınları Dikkat Geliştiren Kitaplar Serisi Kimlere Hitap Eder?

5 yaş ve üzerindeki çocuklar için uygun olan TÜZDER Yayınları IQ Dikkat ve Yetenek Geliştiren Kitaplar Serisi çocukların gelişimine katkı sağlar. Öğrenmeye açık ve taklit yeteneği ile gördüklerini kolayca aklında tutabilen çocukların zihinsel gelişimlerini en üst seviyeye taşır. Böylece çocuklarınız TÜZDER Yayınları IQ Dikkat ve Yetenek Geliştiren Kitaplar Serisi 5+ Yaş ile hayat ve okul dönemine hazırlanır. Etkinlikler sayesinde kazandığı birçok avantajlı özellik ile yaşıtları ile daha iyi iletişim kurar. Etrafında gördüğü sorunlara karşı daha çözümsel yaklaşır ve mantık muhakeme yeteneği ile sorunların üstünden kolayca gelebilir. Çocuğunuzun gelişimini oldukça olumlu etkileyen etkinlikler ile kurduğunuz iletişimler de daha sağlam bir zemine oturur. Böylece çocuğunuzun gelişimine katkı sağlayan ve onu hayata hazırlayan bir yardımcı kitaba sahip olursunuz.

Tüzder Yayınları 5+ Yaş Iq Geliştiren Kitaplar Serisi Kaliteli midir?

Tüzder Yayınları 5+ Yaş Iq Geliştiren Kitaplar Serisi Kaliteli midir?

Alanında uzmanlarca kişiler tarafından hazırlanan etkinlikleri ve uluslararası standartlara uygun olan yapısı ile TÜZDER Yayınları IQ Dikkat ve Yetenek Geliştiren Kitaplar oldukça kalitelidir. Uluslararası Eğitimde İnovasyon Merkezi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesinden onaylanmış etkinlikleri ile çocuklarınıza gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. PISA ve TIMSS sistemine uygun, çoklu dil yapısı ile basılmış kitaplar ile çocuklarınızın her alanda gelişmesine katkı sağlayabilirsiniz. 5 yaş ve üzeri çocuklar için basılmış ve farklı kademelerde artan etkinlikler ile çocuklarınıza etkili bir öğrenme sunan TÜZDER Yayınları IQ Dikkat ve Yetenek Geliştiren Kitaplar Serisi ile gelişimlerini destekleyebilirsiniz. Kolaydan zora, basitten karmaşığa göre sıralanmış, sıralı etkinlikler ile çocuklarınız ile hem eğlenceli vakit geçirebilir hem de onların zihinsel gelişimine katkı sağlayabilirsiniz. TÜZDER Yayınları IQ Dikkat ve Yetenek Geliştiren Kitaplar Serisi yorumlarına bakarak sizden önce etkinlikleri deneyimlemiş ebeveynlerin tavsiyelerini okuyabilir, Trendyol üzerinden birkaç tıklamayla satın alabilirsiniz.