ULCHEM 2 Adet X Silikon Koşu Bandı Yağı 500 ml - Koşu Bandı Spreyi BEYAZ

380 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ULCHEM 2 Adet X Silikon Koşu Bandı Yağı 500 ml - Koşu Bandı Spreyi BEYAZ

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ULYA KİMYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİR Satıcı Ünvanı: ULYA KİMYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0891040424400001 Vergi Kimlik Numarası: 8910404244
    Bu ürün ULYA KİMYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ULCHEM Koşu Bandı Yağı , Zararlı kimyasallar içermeyen Amerika Uluslararası Sağlık Kurumu FDA onaylı, firmamızın ULCHEM markamız altında koşu bantları için %100 yerli ürettiği özel bir yağlayıcı ve koruyucu üründür. Ürünümüz %100 yerli olup tek üretici ve satıcısıyız. Ürünümüzün sonuna kadar arkasında olup, beğenilmeyen ürünleri koşulsuz iade almaktayız. Tüm Koşu bandı marka ve modelleri ile uyumludur. -Uzatma çubuğu sayesinde kolay ve tasarruflu kullanım sağlar. -Koşu bantlarınızın ağır yük altında çalışması sonucu fiziksel olarak oluşan aşınma ve sürtünmeleri minimuma indirir . -Motorun daha rahat çalışmasını sağlar ve Isınmasını engelleyerek motorun ömrünü uzatır. -Uzun süreli ve yoğun kıvamlı etkisi sayesinde motorun ısınmasını engeller ve motorun ömrünü uzatır. Buda size elektrik tasarrufu sağlar. -Her marka ve model koşu bantlarında güvenle kullanabilirsiniz. -Koşu bandınızın daha rahat bir şekilde hareket etmesine yardımcı olarak yüksek performans ve daha keyifli spor yapmanızı sağlar. -Yoğun kıvamı sayesinde damlama ve Leke yapmaz ve kokusuzdur. Ürünün benzersiz ve iyi tasarlanmış formülü yüksek seviyede nüfuz etme, yağlama ve yüzeye yapışma garantisi verir. ULCHEM ® Koşu Bandı Silikon Sprey sadece dişlilerin en dar alanlarında nüfuz etme yeteneğine sahip değildir, aynı zamanda, sıkı hareket eden parçaları serbest bırakma, nesneler arasında ince bir film tabakası oluşturma, yüzeyi ayırma, yağlama ve korozyondan koruma kabiliyetine sahiptir. Gıcırtı ve yapışmayı ortadan kaldırır. İçerisinde kimyasal çözücüler olmadığından plastik ve mekanik aksama hiçbir zarar vermez Genel amaçlı kullanım alanları: Koşu bantları ve tüm Spor Aletleri, Otomobillerde Açılır Tavan, Menteşeler, Kemer ve Koltuk Rayları, Kapı ve Cam Menteşeleri, Sürgülü? Raylar, Kilitler, El Aletleri, Medikal Cihazlar Gıda Ekipmanları, Tekstil Makinaları, Buz Makinaları ve Soğutucular, Ahşap Kaplama , Otoklav Contalar için uzun süreli ve etkili yağlama yaparak sesi ve sürtünmeyi azaltır ,paslanmaya karşı koruma sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Boy 200 - 500 ML
  • Renk Beyaz
  • Paket İçeriği 2'li
Geri Bildirim Ver