ULTIMEA Apollo S40 Serisi 2'si 1 Arada 2.2 Kanallı Soundbar Bluetooth 5.3, 3 EQ Modu ve Ayarlanabilir Bas

14.259 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

ULTIMEA Apollo S40 Serisi 2'si 1 Arada 2.2 Kanallı Soundbar Bluetooth 5.3, 3 EQ Modu ve Ayarlanabilir Bas

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bölünebilir Tasarım: Odanızın atmosferine en iyi şekilde uyacak şekilde farklı şekillerde ayarlanabilir. Bölünmüş tasarım, ses alanını genişletirken yerden tasarruf sağlar. Güçlü Ses: İki entegre tweeter ve woofer ile donatılmış olan bu 2,2 kanallı TV soundbar, daha zengin bas ve daha net tizler için dengeli bir ses üretir. Ayrıca kendi subwoofer'ınızı bağlamak için kullanabileceğiniz subwoofer'lar için ek bir arayüz de bulunmaktadır. Kişiselleştirilmiş Ses Deneyimi: Müzik, filmler ve oyunlar için 3 EQ moduyla ses kalitesini artırabilirsiniz. Özel BassMX teknolojisi, düşük frekansları genişletir ve ayarlanabilir baslarla titreşimli, gürleyen bir bas sağlar. Daha Dolgun ve Net Ses: Geliştirilmiş bir DSP çipi sayesinde, statik ses gürültüsünü azaltarak her kelimenin ve sesin net olarak duyulmasını sağlar. Kusursuz Bağlantı Uyumluluğu: ARC, optik, AUX ve USB bağlantı noktaları ile çift kablolu ve kablosuz bağlantı seçenekleri sunar. Bluetooth 5.3 teknolojisi daha yüksek hızlar ve 15 metreye kadar menzil sağlar. Basitleştirilmiş Kontrol: CEC senkronizasyonu ile TV'nizi ve soundbar'ınızı aynı anda kontrol edebilirsiniz. Tek bir tıklama ile birleşik ses kontrolü, uzaktan kumanda sayısını azaltarak kullanımı kolaylaştırır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver