Ütopya Yayınevi İletişim Ve Emperyalizm Türkiye'de Telekomünikasyonun Ekonomi-politiği

239,79 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
251,38 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
261,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
262,20 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
275,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ütopya Yayınevi İletişim Ve Emperyalizm Türkiye'de Telekomünikasyonun Ekonomi-politiği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SATTISATIYORTURKİYE Satıcı Ünvanı: KENAN KARAÇOBAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Giresun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1270589326
    Bu ürün SATTISATIYORTURKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Verili toplumsal iliskilerin içerisinde yasayan insanlarin dünyayi anlama ve anlamlandirma süreçlerinde gereksinim duyduklari enformasyonu saglayan basin kadar, bu enformasyonun üzerinden aktigi iletisim aglari da toplumsal degisim sürecinde önemlidir. Bu anlamiyla iletisim aglari üzerinden akan enformasyon, verili iliskileri mesrulastirdigi ve insanlari bu iliskilerin içerisinde tutmaya hizmet ettigi kadar, toplumsal gelismeye ve insanligin daha ileri bir toplumsal iliskiler sistemine geçmesini saglamaya hizmet etme potansiyeli tasimaktadir. Yani iletisim aglari, tipki geçmiste oldugu gibi, bugün de iktidarlarin güçlenerek sürmesinin enformasyonunu tasidigi denli, bu iktidarlarin yikilmasinin enformasyonunu da tasir.Bu kitap, iletisim sürecine dahil olan ilk elektrikli iletisim teknolojisi olan telgrafi ve onun olusturdugu ulusal ve uluslararasi iletisim aglarindan baslayarak iletisim aglarini yasadigimiz cografya baglaminda ele almakta ve iletisimin bugünkü biçimlenisini bütüncül olarak kavrayabilmek için tarihsel bir arka plan sunmayi amaçlamaktadir. Türkiye cografyasinda telgraftan baslayarak iletisim aglarinin kurulmasi sürecinin hem uluslararasi gelismeler ve içerideki ekonomik ve politik özellikler tarafindan nasil belirlendigi, hem de tüm bunlarla nasil bir etkilesim içerisinde oldugu tarihsel bir perspektifle ortaya koyulmaya çalisilirken, iletisim sürecini telgrafin ve diger teknolojik gelismelerin de bir boyut olarak çözümlemeye dâhil edildigi bir biçimde kavramak açisindan bir olanak yarattigi ve yaratmaya devam edecegi düsünülmektedir.(Tanitim Bülteninden) Ürün Adı: İletişim ve Emperyalizm Türkiye'de Telekomünikasyonun Ekonomi-Politiği Ürün Kodu: 9789758382385 Yazar: Funda Başaran Basım Yılı: 2014 Kapak Türü: Sayfa Sayısı: 192 Kağıt Cinsi: Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Zühtü Arslan
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 151-200
Geri Bildirim Ver